2023. február 09., csütörtök - Abigél, Alex
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Túramozgalmak
Magyar Természetjáró Szövetség

Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra

RP-DDK
MTSZ központ által szervezett mozgalom
Magyar Természetjáró Szövetség - Országos Központ
Útvonalkövető mozgalom Útvonalkövető mozgalom
Létező
jonasbeataLeírás:

A Rockenbauer Pál Dél-dunántúli KéktúraA térképes túra-, és látnivaló ajánló honlapon friss leírásokkal tervezhető a túrázás a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra nyomvonalán is.

 

_________________________


Ezen az oldalon a turistautak.hu alapján szerkesztett útvonalszakaszok térképi megjelenítései, és a túrák szöveges leírásai már nem frissülnek. A teljesítők publikus névsora egyelőre csak ezen az oldalon érhető el.

Honlapunkon nyolc részben lehet olvasni Horváth Béla útvonalleírását, amelyekben hasznos információk is találhatók. Így járd végig a Dél-dunántúli Kéktúrát.

 

AZ RP-DDK PECSÉTELŐHELYEINEK TÁBLÁZATA

 

_________________________


A Magyar Természetbarát Szövetség 2012-ben Vándorlást hírdetett a Dél-dunántúli Kéktúra útvonalán. A 32 napos rendezvény alatt az 550 km-es útvonal egyvégtében, szervezett keretek között lehetett bejárni.
 

 A rendezvény részletei  külön oldalakon frissültek, katt a képekre.
A vándorlás szakaszolása, táv és szint adatai nagy segítséget adhatnak bárkinek a saját túrája megszervezéséhez, -  használjátok!PROGRAM     BESZÁMOLÓK    
Kincskereső játék 

Dokumentumok a DDK történetéből

   Az RP-DDK második igazolófüzete.  

A régi DDK jelvény


A Kaposvár és Szekszárd között már régebben meglévő - 1974-ben kialakított -  Dél-dunántúli Kéktúra összekötése az országos Kéktúrával – Rockenbauer Pál „...és még egymillió lépés…” című TV filmsorozata nyomán – 1989-ben készült el.


Az 1989-es Rockenbauer Pál Emléktúra füzete


Az 1989-évi útvonal avató emléktúra füzete.


Az  Emléktúra kitűzőjeA Túra útvonal 1989. évi ünnepályes Nyitó túráját követõen egyre népszerúbb lett , elkészült a MTSZ gondozásában az elsõ hivatalos Igazoló füzet is és lassan szaporodni kezdtek a teljesitések .

Hazánk második hosszútávú turistaútja nevét a népszerű turistáról, szakíróról, népművelőről, TV-s személyiségről, Rockenbauer Pál-ról kapta, - így tisztelegve emlékének.
 
Az ismert filmsorozatot az  MTV Videótárban  megnézhetitek! 
 

…és még egymillió lépés...

 
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
 
"Rockenbauer Pál és csapata az Országos Kéktúra útvonalának bejárása után 7 évvel, 1986 augusztus végén újra elindult felfedezni Magyarországot, ezúttal a Dél-Dunántúl természeti és kulturális értékeit. A Velem-Kaposvár szakasz 1989-től vált a Kék út szerves részévé, "Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra" néven.
 
A Velemtől Szekszárdig tartó egymillió lépés során feltárulnak az Őrség, Göcsej, Dráva-mente, Belső-Somogy, Zselic, Mecsek és Tolna szépséges tájai, s bemutatkoznak az itt élő emberek, bepillantást engedve mindennapi életükbe, nyelvhasználatukba, tradícióikba. A sorozat talán az utolsó pillanatban örökítette meg a pusztulóban lévő, több száz éves hagyományos vidéki életformát, a falusi kézművesség és népművészet még élő mestereit, de a tradíciókat folytatni kívánó fiatalabb nemzedékkel, valamint a városiasodás és a közművelődés fejlődésének szép példáival is találkozhatunk a filmkockákon. A két sorozat nagyszabású, elfogulatlan és rendkívül gazdag körképet ad a késői Kádár-kor vidéki Magyarországáról, s mint ilyen, felbecsülhetetlen értékű kordokumentum.
 
A sorozat előzménye a Másfélmillió lépés Magyarországon, folytatásának pedig az 1990-ben megjelent „Kerekek és lépések…” tekinthető, amelyben a turistacsapat és a stáb az Alföldet járja be kerékpárral.

Az EWV (Európai Gyalogos Turistaszövetség) döntése nyomán a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúrát bekapcsolták az Európai Hosszútávú Vándorutak hálózatába, ennek következtében 1995-ben a Bajánsenye – Szekszárd közötti szakasz az E7 vándorút része lett.

Európa-Túra-Napló 2001

Az RP-DDK útvonalát is érintő  túrát Kalmár László vezette. Nem járták végig a teljes útvonalat.  Minden megyében ki lett jelölve egy néhány napos szakasz ahol lehetőség volt a becsatlakozásra. A résztávokat teljesítő sporttársak az alábbi Túranaplót kapták meg névre szóló igazolással valamint a túrára készített kitűzőt.
  
Európa Túra 2011 

Az útvonal karbantartását a területileg illetékes Természetbarát Szövetségek / Bizottságok, valamint a Molnaszecsőd – Zalalövő közötti szakaszt a Hegyek Vándorai Turista Egyesület (Budapest) végzi.

  

A ROCKENBAUER PÁL DÉL-DUNÁNTÚLI KÉKTÚRA KIÍRÁSA

 

 

A túra útvonala: a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra igazoló füzetben vázlatosan feltüntetett nyomvonalon haladó, a Vas megyei Írott-kő-től a Tolna megyei Szekszárdig húzódó, 540 km hosszúságú kék sávval    jelzett turistaút.  

 

 A Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonalvázlata és igazoló füzete

A Nyugat- és a Dél-Dunántúl természeti értékeit bemutató túramozgalom igazoló füzete


Kiadja: Magyar Természetjáró Szövetség
Utolsó kiadás: 2013.

Terjedelme: 44 ff oldal + színes borító
Mérete: kb. A5

Az igazoló füzet ára a Kiadványok menüpontban található.

A teljesítésért járó jelvény ára 1500 Ft.
 

 


A túra irányítója: a Magyar Természetjáró Szövetség.

 Ellenőrzőpontok: az igazoló füzet vázlatain bélyegzővel jelzett helyek, amelyek megnevezése az igazolás céljára bekeretezett részeknél található meg.

 A teljesítés igazolása: az igazoló füzet megfelelő helyére beütött bélyegzéssel, vagy „nyalóka” beragasztással és keltezéssel történik. Valamennyi ellenőrző ponton kell pecsételni, vagy „nyalókát” beragasztani. Ha a kihelyezett bélyegzőt nem lehet elérni, a pontot és személyt együtt ábrázoló, felismerhető fotók szintén igazolásul szolgálhatnak. Egy-egy túraszakasz megszakításakor a befejezést és az újrakezdést is igazolni kell.

 A túra teljesítése: történhet csoportosan, vagy egyénileg, hatéves kortól, állampolgárságra való tekintet nélkül, bármely irányba, bármilyen szakaszokra bontva, gyalog vagy sível (vegyesen is). A túra időpontja és időtartama tetszőleges. A túra többször is teljesíthető.

A teljesítés ellenőrzését és igazolását az MTSZ Kéktúra Szakbizottsága végzi, majd a jelvény kiadásáról is intézkednek.
A teljesítés ellenőrzéséhez az eredeti füzet beküldése szükséges. Fénymásolt füzet nem elfogadható.

A megyei szervezetek címei:

         Baranya megyei Természetbarát Szövetség    7601 Pécs, Pf.: 174.

         Somogy Megyei Természetbarát Szövetség    7400 Kaposvár, Pf.: 13.

         Tolna Megyei Természetbarát Szövetség    7101 Szekszárd, Pf.: 125.

         Vas Megyei Természetbarát Bizottság    9700 Szombathely, Markusovszky u. 6.

         Zala Megyei Természetbarát Szövetség    8901 Zalaegerszeg, Pf.: 206.

  

Túra útvonalát sem a megyei bizottságok/szövetségek, sem egyéb szervek, szervezetek, illetve egyének nem változtathatják meg. Az ilyen irányú javaslatokat, vagy igényeket az MTSZ Kéktúra Szakbizottságához kell eljuttatni.
 

 

( Készítette: Ginter Gábor )

  

  TANÁCSOK A TÚRA TELJESÍTÉSÉHEZ

 

A túrák tervezéséhez érdemes átnézni az  RP-DDK távok c. PDF fájlt, amely a füzetnél sokkal részletesebben (méter pontosan) leírja az egyes szakaszok hosszait. Erről az oldalról szabadon letölthető, lásd az oldal alján a "Csatolt dokumentumok" között.

Minden szakaszhoz elkészült a részletes itiner is a turistautak.hu adatai alapján, mely GPS-be is tölthető. Az itinert a szakaszoknál az Egyéb külső információk  link alatt találjátok.
 

A korábbi RP-DDK igazoló füzetben megadott útvonal és ellenőrzőpont kiírás alapján már bejárt és igazolt (bélyegzett) útvonalszakaszt nem kell a megváltozott új útvonalon ismét bejárni és az új ellenőrző pontokon bélyegezni. Ugyanakkor a már megváltozott, illetve megszüntetett útvonalszakaszon most már nem ajánlatos elindulni, mert egyrészt nincs a helyszínen bélyegző, illetve „nyalóka” – a továbbiakban bélyegző – másrészt az útvonal elzárt, tiltott területen haladhat, vagy egyéb okok miatt nem járható.

 

Bélyegezni azon a helyen (község, vasútállomás, turista- és erdészház, stb.) kell, ahol azt a füzet megfelelő bekeretezett rovata előírja.

 

Bélyegzésként az MTSZ által kiadott bélyegzők lenyomata, továbbá vasútállomásokon a MÁV bélyegzése szükséges. Megfelelő igazolás ezen kívül bármilyen bélyegzőlenyomat, amelyen az adott település (hely) neve szerepel.
 
Az RP-DDK útvonalán több ellenőrző ponton un. „nyalóka” található, azonban bélyegzőpárnát ajánlatos a túrákra magunkkal vinni, mert a kihelyezett MTSZ Kéktúra bélyegzők festékellátása nem biztosítható.

A túramozgalom teljesítése csak a megadott módon igazolható, GPS-szel rögzített trekk erre a célra nem alkalmas.

 
Mivel az útvonalon előfordulhatnak változások, és a füzet ilyen szempontból történő folyamatos javítása megoldhatatlan, javasoljuk, túrára indulás előtt tájékozódjon Szövetségünk honlapján (www.mtsz.org) és a www.turistautak.hu weboldalon.

 

Amennyiben elháríthatatlan akadályoztatás miatt a kijelölt útvonalon nem lehet végigmenni (pl. bányaművelés, fakitermelés, csapadék okozta erózió, stb.) kérjük, hogy ezt az MTSZ Kéktúra Szakbizottságának haladéktalanul jelezzék, pontos helymegjelöléssel.

Ugyancsak kérjük, hogy a túrák során tapasztalt hiányosságokat, gondokat, az MTSZ Kéktúra Szakbizottságával közöljék, lehetőleg írásban.
 

 TURISTATÉRKÉPEK AZ  RP-DDK ÚTVONALÁRÓL 
 

A kiadvány az Országos Kéktúrát bemutató két kötet folytatásának tekinthető. A kötet végigkalauzol ezen az Írott-kőtől Szekszárdig kígyózó útvonalon, az Alpokalja, Rába völgye, Kemeneshát, Őrség, Göcsej, a Dél-zalai dombok, Belső-Somogy, Zselic, a Mecsek és a Szekszárdi-dombság közel 80 települését érintve. A leírás az egyes tájegységek szerint halad, összefoglalva a területek növény- és állatvilágát, földrajzát és történelmét. Az útvonal által érintett települések látnivalóit fényképes ismertetők illusztrálják, a turistáknak fontos szálláslehetőségeket az útleírás menetsorrendjében olvashatjuk. Méretarány: 1:40000 Kiadás: 2005

 

       

       

        

 

Kőszegi-hegység és környéke (1:40000)                    13

A Kemeneshát és a Kemenesalja  (1:60000)            24

Őrség – Vendvidék - Vasi-hegyhát (1:50000)              MTSZ

Az Őrség és a Göcsej (1:60000)                                    21

Dél-Zala (1:60000)                                                           28

Észak-Somogy (1:60000)                                               12

Zselic (1:60000)                                                                17

Mecsek (1:40000)                                                             15

Szekszárdi-dombság és környéke (1:40000)              26

 

A Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonala mára már teljes hosszában végigkövethető kedvező méretarányú turistatérképeken, továbbá jól használható az útvonalról megjelent turistaatlasz és útikönyv is.

 

Megvásárolhatók a térképboltokban és egyes könyvesboltokban.

 

A felsorolás a 2013 májusi állapotot tartalmazza.

 

Szálláshelyek címei a Magyar Természetjáró Szövetség által időszakonként kiadott Természetbarát Szálláshelyek című kiadványban, a szövetség honlapján, valamint különböző internetes oldalakon találhatóak.


Jó időt és jó túrázást kívánunk!

 


 


Változások az RP-DDK útvonalán:


Rádiháza - Szentpéterfölde között, Szentpéterfölde előtt a legelőt ismét használják, ezért bekerítették, így másik nyomvonalat kellett keresni. (2011.07.20.)
 
Lispeszentadorjántól Bázakerettye felé az utat rendszeresen beszántják, ezért vált szükségessé a csekély módosítás. (2011.07.20.)

Részletek: http://mtsz.org/cikk/valtozas_a_ddk_utvonalan 


Kaposmérő és Somogysárd között benőtt erdőszakaszt kell kikerülni (2011.07.06.)

Részletek: http://mtsz.org/cikk/valtozas_a_rockenbauer_pal_del-dunantuli_kektura_utvonalan

Zalalövő és Csöde között a Pacsa-hegyen a benőtt útszakasz kiváltására csekély nyomvonal módosítás történt. (2012.07.05.)

Ják és Nárai között megváltozott az útvonal. A  mintegy 7 km aszfaltút helyett nagyrészt árnyas erdőkben gyalogolhatunk ezentúl.  (2013.05.24) Részletek és térkép. 

Bozsok térségében változott az útvonal, amely egyúttal több látnivalót kínál. (2013.07.02.)
Részletek és térép

A Szombathelyi Parkerdőben kismértékben megváltozott a nyomvonal. (2013.11.30.)
Részletek és térkép

Nagyfernekág és Zalalövő között megváltozott az útvonal. (2014.07.01.)
Részletek és térkép

Kercaszomor határában csekély mértékben módosult az útvonal. (2014.07.09.)
Részletek és térkép

Mecseknádasd közelében a friss telepítésű facsemeték miatt villanypásztort tettek a jelzett területre, ezért egy száz méterrel rövidebb terelő úton kell haladni. (2016.11.26.)
Részletek és térkép
 

 

 


 


Tisztelt Kéktúrázók!

Az RP-DDK útvonalán található bélyegzőhelyeket - néhány esettől eltekintve - a területileg illetékes természetbarát szervezetek tartják karban.

Felhívjuk figyelmüket, hogy több bélyegzőhelyen un. "nyalóka" van kihelyezve és nem bélyegző. Természetesen ahol bélyegző található, ott továbbra is szükséges a magukkal vitt bélyegzőpárna, ugyanis az esetlegesen kihelyezett bélyegzőpárnák rendszeres festékellátása nem biztosítható.

Kérünk mindenkit, hogy a bélyegzőlenyomatok beszerzése során sehol ne lépjenek fel követelő, sürgető, arrogáns módon, mert abból már több helyen probléma adódott, s néhány esetben a továbbiakban  nem kívánták az RP-DDK bélyegzőt fogadni.
Tudomásul kell vennie mindenkinek, hogy a bélyegző kezelése szívességből és nem kötelességből történik.

Honlapunkon nyolc részben lehet olvasni Horváth Béla útvonalleírását, amelyekben hasznos információk is találhatók. Így járd végig a Dél-dunántúli Kéktúrát.

 

AZ RP-DDK PECSÉTELŐHELYEINEK TÁBLÁZATA


 

Webkamerák a Kéktúra útvonalak mentén

  

Igazolófüzettel
Saját bélyegzőkkel
Bármilyen bélyegzővel
Belépő- és egyéb jegyekkel
111817 alkalommal

A túramozgalom összesítése: 540.7 km, 49 db érintőpont


A túramozgalom útvonala

01. RP-DDK Vas megye

kék sáv RP-DDK-01 Írott-kő, kilátó - Sötét-völgy - Kalapos-kő - rohonci országút - Bozsok TÚRALEÍRÁSSAL 8.1 km
kék sáv RP-DDK-02 Bozsok - Szombathely-Ólad 14.5 km
kék sáv RP-DDK-03 Szombathely-Ólad -Nárai előtt közút kereszteződés 9.6 km
kék sáv RP-DDK-04 Nárai - Ják 9.1 km
kék sáv RP-DDK-05 Ják - Egyházasrádóc 9.3 km
kék sáv RP-DDK-06 Egyházasrádóc - Molnaszecsőd 8.6 km
kék sáv RP-DDK-07 Molnaszecsőd - Döröske 4.0 km
kék sáv RP-DDK-08 Döröske - Döbörhegy 2.5 km
kék sáv RP-DDK-09 Döbörhegy - Szarvaskend 2.5 km
kék sáv RP-DDK-10 Szarvaskend - Nagymizdó 2.2 km
kék sáv RP-DDK-11 Nagymizdó - Katafa 3.2 km
kék sáv RP-DDK-12 Katafa - Nádasd 2.8 km
kék sáv RP-DDK-13 Nádasd - Halogy 4.4 km
kék sáv RP-DDK-14 Halogy - Hímfai-tó 2.4 km
kék sáv RP-DDK-15 Hímfai-tó - Felsőmarác 4.2 km
kék sáv RP-DDK-16 Felsőmarác - Ivánc 1.9 km
kék sáv RP-DDK-17 Ivánc - Hegyhátszentmárton 1.3 km
kék sáv RP-DDK-18 Hegyhátszentmárton - Kondorfa 11.3 km
kék sáv RP-DDK-19 Kondorfa - Szalafő 6.4 km
kék sáv RP-DDK-20 Szalafő - Őriszentpéter 7.6 km
kék sáv RP-DDK-21 Őriszentpéter - Bajánsenye 6.0 km
kék sáv RP-DDK-22 Bajánsenye - Kercaszomor 5.9 km
kék sáv RP-DDK-23 Kercaszomor - Magyarszombatfa 3.6 km
kék sáv RP-DDK-24 Magyarszombatfa - Gödörháza 4.5 km
kék sáv RP-DDK-25 Gödörháza - Velemér 2.7 km
  Összesen: 138.6 km
 

02. RP-DDK Zala megye

kék sáv RP-DDK-26 Velemér - Szentgyörgygyvölgy 5.2 km
kék sáv RP-DDK-27 Szentgyörgyvölgy - Felsőszenterzsébet 5.1 km
kék sáv RP-DDK-28 Felsőszenterzsébet - Alsószenterzsébet 2.3 km
kék sáv RP-DDK-29 Alsószenterzsébet - Kerkakutas 3.1 km
kék sáv RP-DDK-30 Kerkakutas - Pusztaszentpéter 6.9 km
kék sáv RP-DDK-31 Pusztaszentpéter - Felsőcsöde 3.3 km
kék sáv RP-DDK-32 Felsőcsöde - Zalalövő 6.0 km
kék sáv RP-DDK-33 Zalalövő - Kustánszeg 16.0 km
kék sáv RP-DDK-34 Kustánszeg - Kislengyel 3.2 km
kék sáv RP-DDK-35 Kislengyel - Becsvölgye 5.4 km
kék sáv RP-DDK-36 Becsvölgye - Petrikeresztúr 4.1 km
kék sáv RP-DDK-37 Petrikeresztúr - Zalatárnok 6.1 km
kék sáv RP-DDK-38 Zalatárnok - Szentkozmadombja 2.5 km
kék sáv RP-DDK-39 Szentkozmadombja - Rádiháza 3.8 km
kék sáv RP-DDK-40 Rádiháza - Szentpéterfölde 6.4 km
kék sáv RP-DDK-41 Szentpéterfölde - Lasztonya 9.5 km
kék sáv RP-DDK-42 Lasztonya - Lispeszentadorján 4.6 km
kék sáv RP-DDK-43 Lispeszentadorján - Bázakerettye 3.9 km
kék sáv RP-DDK-44 Bázakerettye - Kistolmács 4.1 km
kék sáv RP-DDK-45 Kistolmács - Borsfa 5.9 km
kék sáv RP-DDK-46 Borsfa - Valkonya 2.9 km
kék sáv RP-DDK-47 Valkonya - Homokkomárom 12.4 km
kék sáv RP-DDK-48 Homokkomárom - Palin 8.5 km
kék sáv RP-DDK-49 Palin - Nagybakónak 10.0 km
kék sáv RP-DDK-50 Nagybakónak - Örömhegy ( RP kopjafa) 4.5 km
kék sáv RP-DDK-51 Örömhegy - Zalaújlak 4.3 km
kék sáv RP-DDK-52 Zalaújlak - Zalakaros 5.3 km
kék sáv RP-DDK-53 Zalakaros - Galambok 3.0 km
kék sáv RP-DDK-54 Galambok - Zalakomár 4.0 km
kék sáv RP-DDK-55 Zalakomár - Ormánd Kastély 2.8 km
kék sáv RP-DDK-56 Ormánd Kastély - Ormándpuszta 1.9 km
  Összesen: 167 km
 

03. RP-DDK Somogy megye

kék sáv RP-DDK-57 Ormándpuszta - Nemesvid 5.2 km
kék sáv RP-DDK-58 Nemesvid - Kisvid 4.5 km
kék sáv RP-DDK-59 Kisvid - Nagyszakácsi 3.6 km
kék sáv RP-DDK-60 Nagyszakácsi - Mesztegnyő 9.4 km
kék sáv RP-DDK-61 Mesztegnyő - Felsőkak 8.6 km
kék sáv RP-DDK-62 Felsőkak - Újvárfalva 9.8 km
kék sáv RP-DDK-63 Újvárfalva - Somogysárd 3.4 km
kék sáv RP-DDK-64 Somogysárd - Kaposmérő 14.3 km
kék sáv RP-DDK-65 Kaposmérő - Kaposdada 3.6 km
kék sáv RP-DDK-66 Kaposdada - Szenna 4.2 km
kék sáv RP-DDK-67 Szenna - Patca 4.0 km
kék sáv RP-DDK-68 Patca - Szilvásszentmárton 2.9 km
kék sáv RP-DDK-69 Szilvásszentmárton - Zselickisfalud 1.7 km
kék sáv RP-DDK-70 Zselickisfalud - Ropoly 7.7 km
kék sáv RP-DDK-71 Ropoly - Simonfa 9.4 km
kék sáv RP-DDK-72 Simonfa - Gálosfa 6.7 km
  Összesen: 99 km
 

04. RP-DDK Baranya megye

kék sáv RP-DDK-73 Gálosfa - Felsőkövesd 11.3 km
kék sáv RP-DDK-74 Felsőkövesd - Nagymáté vadászház ágazás 5.1 km
kék sáv RP-DDK-75 Nagymáté előtti elágazás - Abaliget vá. 11.0 km
kék sáv RP-DDK-76 Abaliget vá. - Abaliget barlang. 5.1 km
kék sáv RP-DDK-77 Abaliget barlang - Ércbányázati emlékhely 3.7 km
kék sáv RP-DDK-78 Ércbányászati emlékhely - Jakab-hegy 3.0 km
kék sáv RP-DDK-79 Jakab-hegy - Patacsi-mező 2.1 km
kék sáv RP-DDK-80 Patacsi-mező - Remeterét 3.0 km
kék sáv RP-DDK-81 Remete-rét - Büdöskút 1.8 km
kék sáv RP-DDK-82 Büdöskút - Fehérkút 4.4 km
kék sáv RP-DDK-83 Fehérkút - Árpád-tető 3.5 km
kék sáv RP-DDK-84 Árpád-tető - Zobákpuszta 11.3 km
kék sáv RP-DDK-85 Zobákpuszta - Kisújbánya 7.3 km
kék sáv RP-DDK-86 Kisújbánya - Óbánya 3.9 km
kék sáv RP-DDK-87 Óbánya - 6-os út kereszteződés 5.4 km
kék sáv RP-DDK-88 6-os út keresztezés - Apátvarasd 2.5 km
kék sáv RP-DDK-89 Apátvarasd - Harsányi-kereszt 7.6 km
  Összesen: 92 km
 

05. RP-DDK Tolna megye

kék sáv RP-DDK-90 Harsányi-kereszt - Bátaapáti 4.5 km
kék sáv RP-DDK-91 Bátaapáti - Mórágy 6.2 km
kék sáv RP-DDK-92 Mórágy - Kismórágy 2.9 km
kék sáv RP-DDK-93 Kismórágy - Szálka 6.6 km
kék sáv RP-DDK-94 Szálka - Grábóc 4.1 km
kék sáv RP-DDK-95 Grábóc - Sötét-völgy 8.1 km
kék sáv RP-DDK-96 Sötétvölgy - Szekszárd Remete-kápolna 8.7 km
kék sáv RP-DDK-97 Szekszárd Remete-kápolna - Szekszárd Vasútállomás 3.0 km
  Összesen: 44.1 km
 

A túramozgalom érintőpontjai

Az érintőpontok nevére kattintva a megfelelő pont adatlapjára jutsz, ahol a pont állapotával kapcsolatos észrevételeket is olvashatod. Regisztrált felhasználóként Te magad is írhatsz megjegyzést a pont állapotáról.

RP Dél-dunántúli Kéktúra bélyegzőhelyei

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van DDK Írott-kő (Az RP-Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye az Írott-kőn)
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Bozsok
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szombathely
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Ják
5. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Egyházasrádóc
6. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Molnaszecsőd
7. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szarvaskend
8. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Halogy
9. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Ivánc
10. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Kondorfa
11. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Őriszentpéter
12. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Magyarszombatfa
13. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szentgyörgyvölgy
14. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van DDK Pusztaszentpéter
15. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Zalalövő
16. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Kislengyel (vagy Kustánszeg)
17. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Zalatárnok 1 db
131 hónapja
18. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Rádiháza (vagy Szentpéterfölde)
19. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Lasztonya (vagy Lispeszentadorján)
20. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Bázakerettye (vagy Kistolmács) 1 db
142 hónapja
21. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Valkonya
22. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Homokkomárom
23. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Palin
24. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Öröm-hegy, kulcsosház
25. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Zalakaros
26. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van DDK Ormándkastély
27. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Kisvid (vagy Nemesvid) 1 db
95 hónapja
28. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Mesztegnyő
29. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Újvárfalva 1 db
95 hónapja
30. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Kaposmérő
31. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szenna 1 db
88 hónapja
32. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Zselickisfalud 1 db
88 hónapja
33. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Simonfa
34. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Gálosfa 1 db
138 hónapja
35. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Felsőkövesd 1 db
138 hónapja
36. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Abaliget, vasútállomás (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye az abaligeti vasútállomáson) 1 db
138 hónapja
37. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Abaliget, barlang (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Abaligeten, a Barlangnál)
38. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Patacsi-mező (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye a Patacsi-mezőnél)
39. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Büdös-kúti kulcsosház (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye a Büdös-kúti kulcsosháznál)
40. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Fehér-kúti kulcsosház (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye a Fehér-kúti kulcsosháznál)
41. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Zobákpuszta (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Zobákpusztán)
42. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Kisújbánya (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Kisújbányán)
43. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Óbánya (A R.P. Dél-Dunátúli Kéktúra bélyegzőhelye Óbányán)
44. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) DDK Apátvarasdtelep, Vadászcsárda (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Apátvarasdtelepen)
45. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van DDK Bátaapáti (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Bátaapátiban)
46. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Mórágy (A R.P. Dél-Dunántúli Kéktúra bélyegzőhelye Mórágyon)
47. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szálka
48. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Grábóc
49. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható DDK Szekszárd
 

A túramozgalom teljesítői

Sorszám Teljesítve Név Szül. év Település
0000 1990-01-01 Bozó András 1931 Budapest
0001 1992-07-27 Matolcsi György Budapest
0002 1992-07-27 Almássy Lászlóné Nyíregyháza
0003 1992-07-27 Bertha Bernátné Miskolc
0004 1992-07-27 Bélik Éva Piliscsaba
0005 1992-07-27 Csom József Budapest
0006 1992-07-27 Csom Erzsébet Budapest
0007 1992-07-27 Csom Ildikó Budapest
0008 1992-07-27 Csont Domonkosné Szekszárd
0009 1992-07-27 Dudás Lászlóné Miskolc
0010 1992-07-27 Gáspár Erzsébet Miskolc
0011 1992-07-27 Hobor Miklós Budapest
0012 1992-07-27 Imregh István Miskolc
0013 1992-07-27 Kanyicska József Piliscsaba
0014 1992-07-27 Katona Ferencné Szekszárd
0015 1992-07-27 Kovács Katalin Budapest
0016 1992-07-27 Kovács Sándor Budapest
0017 1992-07-27 Ligeti Miklós Budapest
0018 1992-07-27 Loridon János Szekszárd
0019 1992-07-27 Hegyi Ágnes Békéscsaba
0020 1992-07-27 Nagy Miklós Budapest
0021 1992-07-27 Nagy Dóra Budapest
0022 1992-07-27 Nagy Réka Budapest
0023 1992-07-27 Olp Adolf Piliscsaba
0024 1992-07-27 Sarkadi Gáspár Piliscsaba
0025 1992-07-27 Sarkadi Péter Piliscsaba
0026 1992-07-27 Sarkadi Péterné Piliscsaba
0027 1992-07-27 Sarkadi Liliana Piliscsaba
0028 1992-07-27 Sarkadi Balázs Piliscsaba
0029 1992-07-27 Sárközi Zsolt Budapest
0030 1992-07-27 Szaák Tibor Tatabánya
0031 1992-07-27 Varga Jánosné Miskolc
0032 1992-07-27 Váradi Zsófia Miskolc
0033 1992-07-27 Sztancsik György 1964 Budapest
0034 1992-07-27 Nagy Zoltán Budapest
0035 1992-07-27 Serfőző János Budapest
0036 1993-01-01 Ács Imre János Dombóvár
0037 1993-01-01 Molnár Tibor Budapest
0038 1993-01-01 Moldoványi László Budapest
0039 1993-01-01 Tóth Péter Dr. 1961 Budapest
0040 1993-09-23 Hans Georg Kabelitz Solingen (D)
0041 1993-09-23 Járosi László Erdőkertes
0042 1993-09-23 Járosiné Suba Karolina Erdőkertes
0043 1993-09-23 Járosi Linda Erdőkertes
0044 1993-09-23 Járosi Réka Erdőkertes
0045 1993-10-19 Trude Wergkricht Wien (A)
0046 1993-10-19 Josef Zemann Wien (A)
0047 1993-10-19 Anna Zemann Wien (A)
0048 1993-10-19 Tóth Ferenc Budapest
0049 1993-12-01 Deák László Kaposvár
0050 1993-12-01 Keczeli Vilmosné Pécs
0051 1993-12-01 Kocsis János Sajószöged
0052 1993-12-01 Kocsis Jánosné Sajószöged
0053 1993-12-01 Románovics Anita Szigetvár
0054 1993-12-01 Románovics Rita Szigetvár
0055 1993-12-01 Schwillinger Ferenc Pécs
0056 1993-12-01 Sztaniszlav András Budakeszi
0057 1993-12-01 Sztaniszlav Zsuzsi Budakeszi
0058 1993-12-01 Török Anna Szigetvár
0059 1993-12-01 Üveges László Hejőkeresztúr
0060 1993-12-01 Üveges Lászlóné Hejőkeresztúr
0061 1993-12-01 Üveges Tamás Hejőkeresztúr
0062 1993-12-01 Jankovich Béla 1953 Pécs
0063 1993-12-01 Balogh András Székesfehérvár
0064 1993-12-01 Balogh Andrásné Székesfehérvár
0065 1993-12-01 Magyar Iván György Dr. Székesfehérvár
0066 1994-01-28 Csernai István Szolnok
0067 1994-02-09 Rátkai Ferenc Miskolc
0068 1994-06-22 Kálmán Lajos Törökbálint
0069 1994-06-22 Kálmán Lajosné Törökbálint
0070 1994-07-04 Benke Magda Budapest
0071 1994-07-05 Siklós György Budapest
0072 1994-07-14 Horváth Sándor Budapest
0073 1994-07-14 Horváth Sándorné Budapest
0074 1994-07-14 Karancs Mária Várpalota
0075 1994-07-14 Karancs Gábor Várpalota
0076 1994-07-14 Karancs Mariann Várpalota
0077 1994-07-14 Kőváry Kata Budapest
0078 1994-07-14 Török Miklós Budapest
0079 1994-07-14 Goschi Attiláné Budapest
0080 1994-07-14 Goschi József Budapest
0081 1994-07-14 Goschi Anna Budapest
0082 1994-08-16 Dolezsán Ferenc Budapest
0083 1994-08-16 Dolezsán Ferencné Budapest
0084 1994-08-16 Balogh Béláné Budapest
0085 1994-08-16 Csernus L. Gábor 1965 Budapest
0086 1994-09-23 Dull Péter Budapest
0087 1994-09-23 Szabó László Pécs
0088 1994-09-27 Zsolnai Sándorné Budapest
0089 1994-09-27 Horváth István Budapest
0090 1994-11-29 Jankovich Béla 1953 Pécs
0091 1994-11-29 Máté Rita Pécs
0092 1995-11-29 Vass Zoltán Debrecen
0093 1995-11-29 Vass Zoltán ifj. Debrecen
0094 1995-12-31 Kovács András Budapest
0095 1996-06-03 Szécsi József Budapest
0096 1996-06-03 Herendi Gábor Budapest
0097 1996-06-03 Ecser Béla Cegléd
0098 1996-06-11 Czinege Csaba Cegléd
0099 1996-06-11 Nagy Attila Cegléd
0100 1996-07-16 Mester Tibor Cegléd
0101 1996-07-29 Matécz Péter Komló
0102 1996-07-29 Zentai István Budapest
0103 1996-09-09 Zsurek József Pécs
0104 1996-09-09 Csipai György Budapest
0105 1996-10-04 Krammer László Budapest
0106 1996-10-04 Krammer Lászlóné Budapest
0107 1996-10-04 Kerekes Attila
0108 1996-10-04 Kerekes Zoltán
0109 1996-10-04 Csige József
0110 1996-10-04 Kálmánfi Mónika
0111 2006-10-04 Győrfi Antal
0112 1996-10-16 Vidovenyecz Zsolt Békéscsaba
0113 1996-10-16 Kovács Éva Békéscsaba
0114 1996-10-16 Szegfű Gábor Békéscsaba
0115 1996-10-16 Tóth Attila Békéscsaba
0116 1996-10-16 Bánszki Attila Békéscsaba
0117 1996-10-16 Túróczy József Békéscsaba
0118 1996-10-16 Szarvas Mátyás Békéscsaba
0119 1996-11-12 Zajácz György Debrecen
0120 1996-11-22 Beregi Endre Mezőberény
0121 1996-12-12 Dora László Gödfelső
0122 1996-12-13 Káldi Géza Ajka
0123 1996-12-13 Gulyás Péter Ajka
0124 1996-12-13 Jankovich Béla 1953 Pécs
0125 1996-12-13 Bota János Szabadszentkirály
0126 1997-03-25 Osvald Ákos Kaposvár
0127 1997-06-04 Almásy Valéria Budapest
0128 1997-07-08 Varga András Gödöllő
0129 1997-07-08 Sztarenszky Tamás Gödöllő
0130 1997-07-08 Szili Mátyás Budapest
0131 1997-12-03 Németh Pál Sárbogárd
0132 1997-12-03 Németh Pálné Sárbogárd
0133 1997-12-03 Németh Csanád Sárbogárd
0134 1997-11-03 Bakurecz Gábor Sárbogárd
0135 1997-12-31 Bükki Béla
0136 1997-12-31 Szűcs Rózsa Nagykanizsa
0137 1997-12-31 Csizmadia Jánosné Dr. Nagykanizsa
0138 1997-12-31 Csizmadia János Dr. Nagykanizsa
0139 1998-07-28 Szirbik Zoltán Szentes
0140 1998-07-28 Boros Gergő Szentes
0141 1998-07-28 Török Patrik Szentes
0142 1998-10-01 Palya István Budapest
0143 1998-10-08 Lőrincz Miklósné Budapest
0144 1998-10-01 Lőrincz Zsuzsa Budapest
0145 1998-10-01 Szabó Balázsné Pécel
0146 1998-10-01 Bucsák Győző Tata
0147 1998-10-01 Galambos István Oroszlány
0148 1998-10-01 Mészáros Istvánné Budapest
0149 1998-10-01 Szabó Zoltán Budapest
0150 1998-10-01 Werler Hugóné Budapest
0151 1998-10-01 Werler Hugó Budapest
0152 1998-10-26 Kurinszki József Szigetszentmiklós
0153 1998-10-26 Ujházy László Budapest
0154 1998-10-26 Schneller Krisztián Budapest
0155 1998-11-26 Kállai József Tiszakécske
0156 1998-11-26 Berkecz Pál Szentes
0157 1998-11-26 Berkecz Erika Szentes
0158 1998-11-26 Tóth Tibor Szentes
0159 1998-12-31 Tóth Péter 1961 Budapest
0160 1998-12-31 Molnár Tibor Budapest
0161 1999-04-06 Czibula György Budapest
0162 1999-07-07 Nagy Zoltán Szentes
0163 1999-07-07 Arató Csongor Pécs
0164 1999-08-25 Koncsek János Budapest
0165 1999-08-25 Koncsek Jánosné Budapest
0166 1999-09-23 Balabás László Bőcs
0167 1999-10-04 Dalecker Ibolya Pécs
0168 1999-10-04 Lakatosné Novotny Sarolta Pécs
0169 1999-10-04 Nagy Ferenc Pécs
0170 1999-10-04 Szabó Sándor Budapest
0171 1999-10-04 Varga István Pécs
0172 1999-10-04 Vass Koppány Pécs
0173 1999-10-19 Szabó Szilárd Budapest
0174 1999-10-19 Kristóf Márta Tiszakécske
0175 1999-10-19 Varga Gábor Budapest
0176 1999-10-19 Balatoni László Pécs
0177 1999-10-19 Gőbölös István Pécs
0178 1999-10-19 Papp Lászlóné Pécs
0179 1999-10-19 Vass Aranka Pécs
0180 1999-11-15 Becze László Pécs
0181 1999-12-20 Váradi Zsófia Miskolc
0182 1999-12-20 Rosztóczy András Dr. Szeged
0183 2000-03-01 Moldoványi László Dobogókő
0184 2000-04-04 Héjj Erzsébet Budapest
0185 2000-04-07 Hegyi György Budapest
0186 2000-05-10 Magyarfalvi Gábor Budapest
0187 2000-05-10 Magyarfalviné Makk Zsuzsanna Budapest
0188 2011-07-18 Horváth M. Gyuláné Budapest
0189 2000-07-18 Csörsz Károlyné Budapest
0190 2000-07-18 Habán Katalin Budapest
0191 2000-07-18 Máté Istvánné Budapest
0192 2000-07-18 Lovas György Budapest
0193 2000-07-18 Bágyi Józsefné Budapest
0194 2000-07-18 Bordás Lajos Dr. Szentendre
0195 2000-08-16 Batu Mihály Budapest
0196 2000-08-28 Horváth Zoltán Szolnok
0197 2000-08-28 Horváthné Papp Andrea 1975 Szolnok
0198 2000-09-08 Sipos Tamás Budapest
0199 2000-09-08 Bíró Gyula Nyíregyháza
0200 2000-09-08 Sándor András Nyíregyháza
0201 2000-10-30 Horváth Péter Budapest
0202 2000-11-15 Csányi Mária Budapest
0203 2000-11-20 Orbán Jutka Pécs
0204 2000-11-20 Eperjesi József Pécs
0205 2001-06-05 Hevér Éva Budapest
0206 2001-06-05 Hevér Gábor Budapest
0207 2001-05-01 Horváth Péter Budapest
0208 2001-05-01 Walke Dennis Herbert Anglia
0209 2001-05-01 Stocker Ernst Ausztria
0210 2001-05-01 Stocker Gertrud Ausztria
0211 2001-05-01 Krampe Martin Németország
0212 2001-05-01 Krampe Inge Németország
0213 2001-05-01 Schlinzig Frank Németország
0214 2001-05-01 Piber Josef Ausztria
0215 2001-05-01 Günzberg Berghild Ausztria
0216 2001-10-12 Fajt Istvánné Budapest
0217 2002-01-31 Cserményi Farkas Ajka-Bakonygyepes
0218 2002-01-31 Garbai Gábor Ajka
0219 2002-02-13 Benczikné Palotás Mária Szombathely
0220 2002-02-13 Benczik Zoltán Szombathely
0221 2002-02-13 Benczik Júlia Szombathely
0222 2002-02-13 Benczik Anikó Szombathely
0223 2002-02-13 Benczik László Szombathely
0224 2002-02-13 Imre Márk Táplánszentkereszt
0225 2002-02-26 Pásztor Istvánné Miskolc
0226 2002-03-08 Jóvér Béla dr. Budapest
0227 2002-06-03 Füvessy Lajos Budapest
0228 2002-06-10 Jakab Zoltán Budapest
0229 2002-07-02 Vida Sándor 1965 Budapest
0230 2002-07-02 Polgár Andrásné 1955 Budapest
0231 2002-07-08 Gunter Kolbe Németország
0232 2002-07-24 Gömbös Lívia Sárvár
0233 2002-08-22 Sőregi Antal Budapest
0234 2002-08-22 Somodi Tivadarné Budapest
0235 2002-08-22 Kocsis János Budapest
0236 2002-09-05 Pöröntő Péter Székesfehérvár
0237 2002-09-05 Bodor Béláné Székesfehérvár
0238 2002-09-05 Asbóth Katalin Székesfehérvár
0239 2002-09-05 Wágner Zsuzsanna Székesfehérvár
0240 2002-09-05 Tatai László Székesfehérvár
0241 2002-09-05 Major Anna Székesfehérvár
0242 2002-10-24 Arany Gáborné Pécs
0243 2002-10-24 Jánoska István Budapest
0244 2002-11-21 Graffits László Kaposvár
0245 2002-11-22 Haratik Imre Budapest
0246 2002-11-22 Barkuti Károly Pécs
0247 2002-11-22 Rüll József Pécs
0248 2003-01-09 Toplak József 1978 Söjtör
0249 2003-01-29 Szilágyi Tiborné Budapest
0250 2003-04-04 Pálmai Vencel 1953 Budapest
0251 2003-04-04 Bozó András 1931 Budapest
0252 2003-04-04 Kammel László 1944 Budapest
0253 2003-04-04 Kóti Magdolna 1949 Budapest
0254 2003-05-28 Jánoska István Budapest
0255 2003-05-29 Szabó József Szentes
0256 2003-06-03 Apáti-Nagy Gábor Békéscsaba
0257 2003-06-03 Apáti-Nagy Gergő Békéscsaba
0258 2003-06-03 Csóti Mariann Békéscsaba
0259 2003-06-03 Csóti Tibor Békéscsaba
0260 2003-06-03 Juhász Róbert Békéscsaba
0261 2003-06-03 Kis Sándor Újkígyós
0262 2003-06-03 Kurilla Annamária Békéscsaba
0263 2003-06-03 Laczkó Kinga Békéscsaba
0264 2003-06-03 Losonczi István Békéscsaba
0265 2003-06-03 Mokran János Békéscsaba
0266 2003-06-03 Muresán Péter Gerendás
0267 2003-06-03 Szabó Éva Vésztő
0268 2003-06-03 Szalay Beáta Miskolc
0269 2003-06-03 Szegedi Kinga Békéscsaba
0270 2003-06-03 Zelenyánszky Gabriella Békéscsaba
0271 2003-07-03 Stefanov Titus Románia
0272 2003-07-07 Rácz Géza László Budapest
0273 2003-07-07 Godó Trisztán József Budapest
0274 2003-07-15 Schulcz Eduárdné Budapest
0275 2003-08-05 Roszel István Jászapáti
0276 2003-08-26 Kiskun Magdolna Miskolc
0277 2003-08-26 Dallos Mária Miskolc
0278 2003-08-26 Gombár Lászlóné Miskolc
0279 2003-08-26 Kupai Barnabásné Kistokaj
0280 2003-08-28 Dora László Vác
0281 2003-09-09 Feik Éva Komló
0282 2003-09-18 Sipos István id. Csömör
0283 2003-09-18 Sipos Istvánné Csömör
0284 2003-09-18 Sipos István ifj. Csömör
0285 2003-09-18 Sipos Tamás József Csömör
0286 2003-09-18 Tengelits Márton Csömör
0287 2003-09-18 Tengelits Dániel Csömör
0288 2003-09-18 Berényi László Pécs
0289 2003-09-18 Vrazsovics Gáborné Veszprém
0290 2003-09-18 Floch Zoltán Veresegyház
0291 2003-09-18 Horváth György Budapest
0292 2003-10-03 Kiss János Budapest
0293 2003-10-08 Kapetz Jánosné Budapest
0294 2003-10-08 Kuzma Ferenc Budapest
0295 2003-10-08 Kuzma Ferencné Budapest
0296 2003-10-09 Fehér Krisztián Budapest
0297 2003-10-09 Szemes Judit Áfonya Budapest
0298 2003-10-10 Száraz Gyöngyvér Kaposvár
0299 2003-10-10 Kovács Károly Tatabánya
0300 2003-10-10 Jackl Károlyné Tatabánya
0301 2003-10-10 Jackl Károly Tatabánya
0302 2003-10-10 Wittmer Antal Környe
0303 2003-10-10 Száraz Katalin Budapest
0304 2003-10-10 Loysch Imre Kecskéd
0305 2003-10-10 Jackl Balázs Tatabánya
0306 2003-10-28 Kemény András Budapest
0307 2003-11-03 Bali Ferencné Kaposvár
0308 2003-11-03 Bosnyák Krisztián Kaposvár
0309 2003-11-03 Bosnyák Krisztiánné Kaposvár
0310 2003-11-03 Szép József Kaposvár
0311 2003-11-03 Szép Róbert Kaposvár
0312 2003-11-03 Horváth János Budapest
0313 2003-11-18 Sebestyén István dr. Budapest
0314 2003-11-25 Szilas Gábor Budapest
0315 2003-11-25 Kriszt Ilona Budapest
0316 2003-12-04 Mészáros Ernő Budapest
0317 2004-01-26 Koós Sándor Gödöllő
0318 2004-01-26 Kovács Tamás Budapest
0319 2004-03-08 Kancsár Krisztián Pilis
0320 2004-04-05 Kovács Attila Budapest
0321 2004-05-14 Győri Péter Budapest
0322 2004-05-24 Toplak József 1978 Söjtör
0323 2004-05-24 Basa Károly Budapest
0324 2004-05-27 Bodnár György Nagykálló
0325 2004-05-27 Kondor Bertalan Nagykálló
0326 2004-05-27 Bor Istvánné Nagykálló
0327 2004-05-27 Bódor Klára dr. Nagykálló
0328 2004-05-27 Kovács József Nagykálló
0329 2004-06-03 Schmidt László Budapest
0330 2004-06-03 Tóth Péter Dr. 1961 Budapest
0331 2004-06-03 Deák Ferenc Budapest
0332 2004-06-03 Moldoványi László Dobogókő
0333 2004-06-03 Molnár Tibor Budapest
0334 2004-06-03 Deák Attila Budapest
0335 2004-06-03 Nyisztor János Pomáz
0336 2004-07-15 Kreicsi Gábor Salgótarján
0337 2004-07-15 Ispán István Salgótarján-Somoskőújfalu
0338 2004-07-15 Vincze Gábor Salgótarján
0339 2004-07-15 Őrsi Bálint Oberon Eger
0340 2004-07-20 Ujváry Mária Budapest
0341 2004-07-20 Fogarassy Gábor Budapest
0342 2004-08-25 Kovács Zoltán Budapest
0343 2004-09-10 Nedvesi Vilma Székesfehérvár
0344 2004-09-10 Kalocsai Károly Székesfehérvár
0345 2004-09-10 Pozsgai Szabolcs Dr. Eger
0346 2004-10-22 Gyimesi Ferenc Budapest
0347 2004-10-22 Berkes Attiláné Budapest
0348 2004-10-22 Rangits Gábor Kaposfő
0349 2004-10-22 Müller Ernő Hosszúhetény
0350 2005-01-03 Nuszer László Budapest
0351 2005-01-03 Kincses Margit Vecsés
0352 2005-01-17 Heincz László Budapest
0353 2005-03-22 Szabó József Budapest
0354 2005-03-22 Pongrácz Enikő Budapest
0355 2005-05-02 Szokolai Balázs Érd
0356 2005-05-03 Süttő István Székesfehérvár
0357 2005-07-01 Jakab Béla Eger
0358 2005-07-01 Jakab Béláné Eger
0359 2005-07-01 Kása Jánosné Nagytálya
0360 2005-07-01 Lázár Jánosné Eger
0361 2005-07-01 Mező Pálné Eger
0362 2005-07-01 Szilágyi Klára Zsuzsanna Eger
0363 2005-07-01 Jakab Lajosné Eger
0364 2005-08-03 Sós István Budapest
0365 2005-09-14 Kézér Ernő Zagyvarékás
0366 2005-09-19 Czövek András Vecsés
0367 2005-09-19 Nagy Gergely Veszprém
0368 2005-09-19 Kisdi Márk Máté Budapest
0369 2005-09-19 Bereczky Géza Budapest
0370 2005-09-19 Szekeres András Budapest
0371 2005-09-19 Dudás József Gomba
0372 2005-09-19 Preisler Tamás Budapest
0373 2005-10-04 Tóth Konrád Budapest
0374 2005-10-19 Őrsi Tibor Dr. Eger
0375 2005-10-19 Pápista László Eger
0376 2005-10-19 Szilágyi László Veszprém
0377 2005-10-19 Kerekesné Szűcs Katalin Miskolc
0378 2005-10-19 Matavovszky Tibor dr. Budapest
0379 2005-10-19 Jóvér Béla dr. Budapest
0380 2005-10-24 Székely Rolf Dániel Budapest
0381 2005-10-24 Pásztor István Miskolc
0382 2005-11-10 Ráczi Győző Putnok
0383 2005-11-10 Molnár Mihály Bánréve
0384 2006-03-03 Krieger István Budapest
0385 2006-05-04 Kiss Péter Gyöngyös
0386 2006-05-04 Ginter Gábor Pilis
0387 2006-05-04 Debreczeni Sándor Zalaszentmihály
0388 2006-05-10 Galyas Tamás Putnok
0389 2006-05-25 Ruborits Sándor Szombathely
0390 2006-06-09 Horváth Judit Szombathely
0391 2006-08-08 Fekete Ferenc Budapest
0392 2006-08-08 Fekete Gábor Budapest
0393 2006-08-08 Fekete Ferencné Budapest
0394 2006-08-08 Hadházi László Gödöllő
0395 2006-08-08 Vajó Lajos Budaörs
0396 2006-08-08 Horváth János Makó
0397 2006-08-18 Bártfai László Budapest
0398 2006-09-21 Verpelétiné Tóth Erzsébet Budapest
0399 2006-09-21 Verpeléti Ferenc Budapest
0400 2006-09-21 Ronyecz Annamária Budapest
0401 2006-09-21 Simon Sarolta Budapest
0402 2006-09-21 Verpeléti Anna Petra Budapest
0403 2006-09-21 Nagy Lóránd István Budapest
0404 2006-09-21 Tóth Eszter Budapest
0405 2006-10-04 Reiss Györgyné Nagykovácsi
0406 2006-10-04 Hohmann József Pécel
0407 2006-10-05 Ruff Róbert 1964 Budapest
0408 2006-10-16 Nagy Zoltán Pomáz
0409 2006-10-17 Harasta Jánosné Tatabánya
0410 2006-10-24 Berzsenyi Imre Budapest
0411 2006-10-14 Berzsenyiné Sinkovics Mária Budapest
0412 2006-10-24 Tokaji Kristóf
0413 2006-10-24 Csamangó Balázs
0414 2006-10-24 Budai Miklós
0415 2006-10-24 Sáfár Krisztián
0416 2006-11-16 Boros Szilvia Budapest
0417 2006-11-16 Zsebeházyné Szabó Zsuzsanna Budapest
0418 2006-11-16 Zsebeházy Eszter Budapest
0419 2006-11-16 Kurucz Ágnes Budapest
0420 2006-12-12 Papp László Budapest
0421 2006-12-12 Papp Lászlóné Budapest
0422 2006-12-12 Tóth Dániel Budapest
0423 2006-12-12 Styaszni Balázs Budapest
0424 2006-12-12 Lányi Róbert Budapest
0425 2006-12-13 Balla István Gábor Pécs
0426 2006-12-19 Szabó Attiláné Eger
0427 2007-01-30 Schlőgl Krisztián Kőszeg
0428 2007-01-30 Gertner Brigitta Kőszeg
0429 2007-02-05 Papp Zsolt Eger
0430 2007-02-05 Pappné Kormos Zsuzsanna Eger
0431 2007-02-06 Tóth László Szombathely
0432 2007-02-06 Tóth Erika Kőszeg
0433 2007-02-22 Takács Tibor Szentgotthárd
0434 2007-02-22 Szupper Lajos Szentgotthárd
0435 2007-03-01 Arnhoffer Györgyné Litér
0436 2007-03-14 Farkasné Bocskor Anikó Pécs
0437 2007-03-14 Szilágyi Szilárd Dr. Pécs
0438 2007-03-14 Farkas György Pécs
0439 2007-03-14 Farkas Réka Pécs
0440 2007-03-14 Farkas Petra Pécs
0441 2007-03-14 Palágyi Károlyné Pécs
0442 2007-03-14 Palágyi Károly Pécs
0443 2007-03-14 Császár Zita Pécs
0444 2007-04-18 Árvai Balázs Budapest
0445 2007-04-18 Barka Ágnes Budapest
0446 2007-04-26 Varga Péter Budapest
0447 2007-04-27 Fischer Gabriella Budapest
0448 2007-05-30 Horváth Ildikó Ágfalva
0449 2007-05-30 Márton László Krisztián Sopron
0450 2007-05-30 Mokran János Békéscsaba
0451 2007-05-30 Unyatyinszki Zita Békéscsaba
0452 2007-05-30 Gyurkovics János Békéscsaba
0453 2007-05-30 Muresán Péter Gerendás
0454 2007-05-30 Futaki Gergő Békéscsaba
0455 2007-05-30 Unyatyinszki György Békéscsaba
0456 2007-05-30 Szpisják Bálint Békéscsaba
0457 2007-05-30 Stefanec András Békéscsaba
0458 2007-05-30 Mazán Mónika Mezőberény
0459 2007-05-30 Budai Kriszta Békéscsaba
0460 2007-05-30 Pál Katalin Békéscsaba
0461 2007-05-30 Vicskó Adrienn Békéscsaba
0462 2007-05-30 Kertész Renáta Békéscsaba
0463 2007-05-30 Szakál Péter Békéscsaba
0464 2007-05-30 Kis Sándor Újkígyós
0465 2007-05-30 Szabó Éva Békéscsaba
0466 2007-05-30 Szalai Beáta Békéscsaba
0467 2007-08-31 Biros Béláné Pécs
0468 2007-08-31 Kálmán Gergely Miskolc
0469 2007-08-31 Lábas Attila Sajóvámos
0470 2007-09-27 Kis Olga Pécs
0471 2007-09-27 Csuba Erzsébet Ajka
0472 2007-09-27 Pajtliné Kerti Mária Ajka
0473 2007-09-27 Futó Miklós Ajka
0474 2007-09-27 Gombás Klára Ajka
0475 2007-09-27 Nemesi Lajos Ajka
0476 2007-09-27 Bótai József Ajka
0477 2007-09-27 Pajtli Sándor Ajka
0478 2007-09-27 Káldi Géza Ajka
0479 2007-09-27 Bege Tamásné Ajka
0480 2007-09-27 Gertner Béla Érd
0481 2007-09-27 Vincze Edit Budapest
0482 2007-09-27 Laukó Katalin Budapest
0483 2007-09-28 Németh László Budapest
0484 2007-09-28 Németh Gábor Budapest
0485 2007-10-11 Méhn Márton István Budapest
0486 2007-10-11 Puskás László Göd
0487 2007-10-11 Csuka Sándor Győr
0488 2007-10-11 Kapus Katalin Besenyszög
0489 2007-10-11 Szabó Tibor Szolnok
0490 2007-10-17 Szente Kálmán Dr. Solymár
0491 2007-10-17 Bukovics Sándor Budapest
0492 2007-11-15 Szöllősi László
0493 2007-11-20 Laczkó Zoltán Dr. Salgótarján
0494 2007-11-21 Fazekas Károly Budapest
0495 2007-11-21 Óváry László Tamás -------------------
0496 2007-12-06 Mike Attila Hatvan
0497 2007-12-06 Tábi Zoltán Hatvan
0498 2007-12-06 Penczner Péter Hatvan
0499 2008-01-25 Puha Titusz Budapest
0500 2008-04-14 Rábai Péter Szombathely
0501 2008-04-14 Káldy Judit Szombathely
0502 2008-04-14 Fodor Józsefné Szombathely
0503 2008-04-14 Bánhidi Zoltánné Szombathely
0504 2008-04-14 Küllős Tiborné Szombathely
0505 2008-04-14 Szemes Endréné Szombathely
0506 2008-04-14 Petkó Jenőné Szombathely
0507 2008-04-14 Bandi Katalin Szombathely
0508 2008-04-28 Szabó Károly Szombathely
0509 2008-04-29 Agárdi Gábor Debrecen
0510 2008-04-29 Agárdi Gáborné Debrecen
0511 2008-06-11 Vén Csaba Kalocsa
0512 2008-06-11 Bennárik Pál Győr
0513 2008-06-11 Balázs Árpád Kalocsa
0514 2008-07-23 Fekete László Budapest
0515 2008-07-23 Baric Ádám Budapest
0516 2008-07-23 Szalkai Gábor Budapest
0517 2008-07-23 Tóth Tibor Kalocsa
0518 2008-07-23 Kovács Gábor Kalocsa
0519 2008-07-23 Feketéné Móró Erzsébet Komló
0520 2008-07-23 Pribék Endre Orosháza
0521 2008-09-05 Tolner Tibor Székesfehérvár
0522 2008-09-05 Vizi Tamás Csomád
0523 2008-09-05 Vizi Tibor Csomád
0524 2008-09-05 Sziva Zoltán Szob
0525 2008-09-05 Sipos Tamás Szob
0526 2008-09-01 Varga Attila Budapest
0527 2008-09-01 Schultheisz György Budapest
0528 2008-09-01 Tolmacsi János Dunakeszi
0529 2008-09-18 Felsmann József Budakeszi
0530 2008-09-18 Szabó Márton Budapest
0531 2008-09-18 Simándi Andrea Budapest
0532 2008-09-18 Mihálcz Rita Budapest
0533 2008-09-18 Körmendy Éva
0534 2008-09-18 Bathó Emese
0535 2008-10-03 Zaka Lajosné Budapest
0536 2008-10-03 Bágyi Józsefné Budapest
0537 2008-10-17 Varga Tibor Balatonfűzfő
0538 2008-10-17 Szabó Barbara Veszprém
0539 2008-10-17 Zászkaliczky Pál Budapest
0540 2008-10-17 Zászkaliczky Pálné Mirák Katalin Budapest
0541 2008-10-20 Tusják Attila Budapest
0542 2008-11-11 Bíró Péter Cibakháza
0543 2008-11-11 Táborosi Fruzsina Cibakháza
0544 2008-11-11 Mezei István Budapest
0545 2008-11-11 Balogh Éva Budapest
0546 2008-11-11 Kuzma Ferenc Budapest
0547 2008-11-11 Kuzma Ferencné Budapest
0548 2008-11-25 Orbán István Csaba Markaz
0549 2008-11-25 Molnár Zoltánné Gyöngyöshalász
0550 2008-11-25 Pinczi György Gyöngyöshalász
0551 2008-11-25 Rajki Sándor Markaz
0552 2008-11-25 Rajki Sándorné Markaz
0553 2008-11-25 Szabó Márta Gyöngyöshalász
0554 2008-11-25 Szabó Zoltán Gyöngyöshalász
0555 2008-11-25 Mátyásházi Anna Gyöngyös
0556 2008-11-25 Maka Judit Gyöngyöstarján
0557 2008-11-25 Magyari Mária Gyöngyös
0558 2008-11-25 Keresztesi Józsefné Gyöngyös
0559 2008-11-25 Juhászné Hartmann Márta Gyöngyös
0560 2008-11-25 Hevér István Pálosvörösmart
0561 2008-11-25 Gedei Dóra Vámosgyörk
0562 2008-11-25 Tóthné Kelemen Mária Gyöngyös
0563 2008-11-25 Diák Tibor Gyöngyös
0564 2008-11-27 Kökény Mihály Zalaegerszeg
0565 2008-11-27 Berta Ottilia Zalaegerszeg
0566 2008-12-02 Aggteleky Éva Székesfehérvár
0567 2008-12-02 Palágyi József Székesfehérvár
0568 2008-12-04 Mészáros Henriett Dunaújváros
0569 2008-12-04 Csontosné Kóbor Zsuzsanna Dunavecse
0570 2008-12-04 Csontos László Dunavecse
0571 2008-12-04 Vancsik Sándor Bunaújváros
0572 2008-12-04 Vancsik Sándorné Dunaújváros
0573 2008-12-04 Csertő Lajosné Dunaújváros
0574 2008-12-04 Már Attiláné Dunaújváros
0575 2008-12-04 Jurinka Rozália Dunaújváros
0576 2008-12-04 Lencsés József Dunaújváros
0577 2008-12-04 Gyarmati Mária Nagyvenyim
0578 2008-12-09 Szarvas Mátyás Eger
0579 2008-12-09 Bencze Erika dr. Budapest
0580 2009-01-05 Bácskai György Gyöngyös
0581 2009-01-27 Tóth Péter 1961 Budapest
0582 2009-01-27 Nyisztor János Pomáz
0583 2009-01-27 Molnár Tibor Budapest
0584 2009-01-27 Moldoványi László Dobogókő
0585 2009-01-27 Deák Ferenc Budapest
0586 2009-02-25 Orbán Imre Egyházaskesző
0587 2009-02-25 Körmendi Tibor Szombathely
0588 2009-02-25 Körmendiné Pintér Katalin Szombathely
0589 2009-02-25 Kovács Attiláné Budapest
0590 2009-03-09 Mangelné dr. Gódor Gizella Üröm
0591 2009-03-30 Raduj Klára Budapest
0592 2009-03-30 Raduj lászló Budapest
0593 2009-03-30 Pilisi János Kaposvár
0594 2009-03-30 Kovács Katalin Kaposvár
0595 2009-04-20 Lovász József Somogyapáti
0596 2009-05-06 Sipos Tamás Budapest
0597 2009-05-06 Szilágyi Anita Tura
0598 2009-05-28 Thury Gábor Békéscsaba
0599 2009-05-28 Thuryné Szabó Ágnes Békéscsaba
0600 2009-05-28 Thury Gábor Békéscsaba
0601 2009-07-07 Péter Imre Paks
0602 2009-07-07 Gergely László Paks
0603 2009-07-07 Lukács Vilmos Paks
0604 2009-07-07 Kopfer Gábor Paks
0605 2009-07-07 Bíró András Szekszárd
0606 2009-07-07 Váci György Paks
0607 2009-07-07 Váci Györgyné Paks
0608 2009-07-07 Verliné Nepp Klára Paks
0609 2009-07-07 Adorján János Paks
0610 2009-07-07 Adorján Jánosné Paks
0611 2009-07-07 Véhmann Ferenc Paks
0612 2009-07-07 Poósz Endre Szekszárd
0613 2009-07-09 Szöllősi Mihály Budapest
0614 2009-07-09 Borsos Gábor Budapest
0615 2009-09-04 Kripner Veronika Pécel
0616 2009-09-04 Garami Gabriella Szolnok
0617 2009-09-04 Buncsek Zoltánné Szolnok
0618 2009-09-18 Farkas Sándor Dr. Siófok
0619 2009-09-18 Farkasné Dr. Pintér Erzsébet Siófok
0620 2009-09-18 Sági Krisztina Budapest
0621 2009-09-18 Rózsavölgyi Miklós Gödöllő
0622 2009-09-18 Toba Zoltán Budapest
0623 2009-09-18 Lágler Jánosné Budapest
0624 2009-09-18 Sélley Gáborné Budapest
0625 2009-09-18 Fabók Júlia Budapest
0626 2009-10-08 Rába Csaba Kaposvár
0627 2009-10-08 Rába Csabáné Kaposvár
0628 2009-10-21 Szabó László Székesfehérvár
0629 2009-10-21 Benedek Balázs Kaposvár
0630 2009-10-21 Fehér Mária Kaposvár
0631 2009-10-21 Borsos András Kaposvár
0632 2009-10-21 Egres Sándorné Kaposvár
0633 2009-10-21 Szilágyi Balázs Kaposvár
0634 2009-10-22 Manhalter Krisztián Várpalota
0635 2009-11-10 Horváth Gábor Balassagyarmat
0636 2009-11-12 Illés Dezső Budapest
0637 2009-11-12 Jancsi Attila Pécs
0638 2009-11-12 Balog Árpád Siklós-Máriagyüd
0639 2009-11-12 Romvári Tibor Pécs
0640 2009-11-12 Romvári Tiborné Pécs
0641 2009-11-12 Stiksz Zsuzsanna Pécs
0642 2009-11-17 Kohlrusz Árpád Ajka
0643 2009-11-27 Gergely Szilveszterné Szentes
0644 2009-12-03 Semperger Józsefné Gyöngyös
0645 2009-12-03 Márkus Péter Gyöngyöspata
0646 2009-12-03 Katona Klára Dr. Gyöngyös
0647 2009-12-03 Kis Ilona Gyöngyösoroszi
0648 2009-12-08 Murányi Mihály Alsópáhok
0649 2009-12-08 Paál Éva Alsópáhok
0650 2010-01-21 Balogh Csaba Lőrinci
0651 2010-01-21 Perei Tímea Lőrinci
0652 2010-02-27 Miereisz Mihály Pilisvörösvár
0653 2010-02-17 Csiszárik Imre Kakucs
0654 2010-02-17 Kugel Jánosné Bálint Piroska Dabas
0655 2010-02-17 Csiszárik Imréné Kakucs
0656 2010-02-17 Bakos Dorottya Kakucs
0657 2010-02-18 Süléné Takáts Jolán Szombathely
0658 2010-02-18 Süle Antal Szombathely
0659 2010-04-14 Kinyó Zsolt Siófok
0660 2010-04-14 Horváth Béla Budapest
0661 2010-04-14 Szekeres Béla Dr. Budapest
0662 2010-06-09 Szabó Zoltán Pásztó
0663 2010-06-09 Fehér Kornél Pásztó
0664 2010-06-09 Szabó Csaba Pásztó
0665 2010-07-12 Tőke Lajos Budapest
0666 2010-07-12 Kuzmann Erzsébet Budapest
0667 2010-07-12 Nagy Zoltán Téglás
0668 2010-08-25 Braun Andrea Pécs
0669 2010-08-27 Szarvas Mátyás Eger
0670 2010-08-27 Láng András Budapest
0671 2010-08-27 Betye Zoltán Budapest
0672 2010-08-27 Dévényi Tamás 1971 Budapest
0673 2010-08-27 Dévényiné B. Andrea 1976 Budapest
0674 2010-09-10 Fobók Péter Dánszentmiklós
0675 2010-09-10 Bene Zoltán Vecsés
0676 2010-09-10 Hus Péter Budapest
0677 2010-09-10 Szécsy Vilma Kazincbarcika
0678 2010-09-21 Bálint József Győr
0679 2010-09-21 Bachstädt János Herend
0680 2010-09-21 Bachstädtné Németh Éva Herend
0681 2010-09-21 Bachstädt Ildikó Herend
0682 2010-09-21 Major Kálmán Gyepükaján
0683 2010-09-21 Takács Tibor Úrkút
0684 2010-10-05 Takács Lászlóné Vasvár
0685 2010-10-05 Takács László Vasvár
0686 2010-10-05 Horváth János Vasvár
0687 2010-10-05 Köbli Zoltán Szombathely
0688 2010-10-05 Miseta Lívia Lengyeltóti
0689 2010-10-05 Bertókné Vass Mária Balatonlelle
0690 2010-10-05 Fritz Péter Szőlősgyörök
0691 2010-10-13 Nagy László Budapest
0692 2010-10-13 Foki Annamária Tiszaújváros
0693 2010-10-13 Szabó Péter Sajószöged
0694 2010-11-24 Zichó Zoltán Komárom
0695 2010-11-24 Tóth-Máté István Hatvan
0696 2010-11-24 Kiss Károly Körösladány
0697 2010-11-24 Harsányi László Ebes
0698 2010-11-24 Fekete Erika Ebes
0699 2010-11-24 Kovács János Nagyvenyim
0700 2010-11-24 Kovácsné Pécsy Katalin Nagyvenyim
0701 2010-11-24 Babinyecz Zoltán Domony
0702 2010-11-24 Babinyecz Tamás Domony
0703 2011-01-13 Bodnár László Tiszaszőlős
0704 2011-02-04 Vass Mihály Budapest
0705 2011-02-16 Süle Beatrix Szombathely
0706 2011-04-05 Bujtás Boglárka 1987 Gencsapáti
0707 2011-04-05 Bujtás Ferenc 1948 Gencsapáti
0708 2011-04-20 Simon Sarolta 1984 Budapest
0709 2011-04-20 Lányi Róbert Attila 1984 Budapest
0710 2011-04-20 Ronyecz Annamária 1955 Budapest
0711 2011-04-20 Vörös Péter 1995 Budapest
0712 2011-04-20 Verpeléti Anna Petra 1983 Budapest
0713 2011-04-20 Szabó Ágota 1995 Budapest
0714 2011-04-20 Beer Bálint 1995 Budapest
0715 2011-04-20 Hauth Antal 1954 Budapest
0716 2011-05-25 Winkler Bert 1967 Wilkau-Haßlau (D)
0717 2011-05-23 Koós Gábor 1951 Zirc
0718 2011-06-16 Feltser János 1958 Budapest
0719 2011-06-16 Török Ildikó 1975 Szekszárd
0720 2011-06-16 Rippert László Dr. 1973 Szekszárd
0721 2011-07-18 Kun Sándorné 1949 Szentes
0722 2011-07-18 Ruttkay Péter 1948 Kistarcsa
0723 2011-07-18 Ruttkay Diána 1976 Kistarcsa
0724 2011-07-18 Nád Béla 1962 Szigetszentmiklós
0725 2011-07-18 Kontha Gabriella 1959 Majosháza
0726 2011-08-15 Magyar Ferenc János 1944 Kecskemét
0727 2011-08-15 Kovácsné Fábián Erika 1954 Kecskemét
0728 2011-08-17 Szalai Péter 1977 Hatvan
0729 2011-08-17 Habran Eszter 1954 Ballószög
0730 2011-08-18 Magyarfalviné Makk Zsuzsanna 1970 Budapest
0731 2011-08-18 Magyarfalvi Vilma 2001 Budapest
0732 2011-08-18 Magyarfalvi Berta 2003 Budapest
0733 2011-08-01 Rajnai Zoltán 1978 Budapest
0734 2011-08-18 Illána Erzsébet Balatonfüred
0735 2011-08-18 Bicsák Rita 1980 Budaörs
0736 2011-08-18 Fekete László Zsolt 1973 Páty
0737 2011-08-18 Fábián Katalin Budapest
0738 2011-08-18 Fekete Gábor 1978 Budapest
0739 2011-09-28 Veres Zsolt 1985 Kiskunfélegyháza
0740 2011-09-28 Turzán Edina 1977 Budapest
0741 2011-09-28 Lakosa Gyula 1962 Budapest
0742 2011-09-28 Domszky Zoltán 1959 Budapest
0743 2011-09-28 Megmondja Ferenc 1972 Sárvár
0744 2011-09-28 Nardai Károly 1971 Szombathely
0745 2011-09-29 Harasta Jánosné 1954 Tatabánya
0746 2011-09-29 Harasta Renáta 1975 Tatabánya
0747 2011-09-29 Békési Zsuzsa 1959 Pécs
0748 2011-09-29 Barta Imre 1967 Szarvaskő
0749 2011-09-29 Bolgár Józsefné 1942 Budapest
0750 2011-09-29 Werthmüller Ferenczné 1956 Budapest
0751 2011-09-29 Németi Irén 1942 Budapest
0752 2011-09-29 Tomanek Nándorné 1949 Budapest
0753 2011-09-29 Balázsy Péter 1938 Szeged
0754 2011-09-29 Miklós Ákos 1983 Kaposvár
0755 2011-10-05 Várhalmi János Lászlóné 1943 Kerekegyháza
0756 2011-10-05 Tóth Ferenc 1948 Körmend
0757 2011-10-18 Vasóczki Zsuzsa 1948 Budapest
0758 2011-10-18 Németh Gábor 1972 Budapest
0759 2011-10-18 Németh László 1972 Budapest
0760 2011-11-09 Sajtosné Baráth Klára Székesfehérvár
0761 2011-11-16 Kiss Antal Gábor 1975 Fertőd
0762 2011-12-13 Vass András 1964 Rakamaz
0763 2011-12-13 Jávor Györgyné 1950 Tatabánya
0764 2011-12-13 Szakács István 1963 Kemecse
0765 2011-12-13 Varga Tibor 1965 Szombathely
0766 2011-12-13 Varga József 1991 Szombathely
0767 2011-12-13 Varga István 1996 Szombathely
0768 2012-02-06 Kassai László 1947 Debrecen
0769 2012-02-06 Dr. Kiss Erzsébet 1954 Debrecen
0770 2012-02-14 Nyevrikel Zsolt 1981 Balinka
0771 2012-03-01 Csajbók Attila 1973 Besenyszög
0772 2012-03-01 Lovász István 1971 Bonyhád
0773 2012-03-23 Szatmári Gábor 1948 Budapest
0774 2012-03-14 Pató János 1953 Budapest
0775 2012-03-14 Patóné Szabó Júlia Budapest
0776 2012-03-14 Erényi Piroska 1953 Kecskemét
0777 2012-03-14 Róbert Pál Budapest
0778 2012-03-27 Katona András 1971 Egyek
0779 2012-04-18 Nász Zoltán 1957 Sződliget
0780 2012-04-18 Kelemenné Horváth Ilona 1959 Veszprém
0781 2012-04-18 Róza Árpád 1977 Budapest
0782 2012-04-18 Róza Igor 2001 Budapest
0783 2012-04-18 Róza Teodóra 1975 Budapest
0784 2012-04-25 Juhász Péter 1969 Budapest
0785 2012-05-09 Katona Andrásné 1943 Miskolc
0786 2012-05-17 Horváth István Székesfehérvár
0787 2012-06-07 Takács Tímea 1975 Budapest
0788 2012-07-17 Kriszt Gábor 1966 Pécs
0789 2012-08-16 Baranyi Pálné 1949 Százhalombatta
0790 2012-08-16 Bohács Erika 1960 Budapest
0791 2012-08-16 Dér Dánielné 1946 Tatabánya
0792 2012-08-16 Dér Dániel 1947 Tatabánya
0793 2012-08-16 Firbás Miklós 1952 Budapest
0794 2012-08-16 Horváth Éva Dr. 1967 Budapest
0795 2012-08-16 Kapornai István 1972 Szentendre
0796 2012-08-16 Kiss Erzsébet 1947 Baja
0797 2012-08-16 Pálfi Krisztina 1952 Budapest
0798 2012-08-16 Sárvári László 1951 Solymár
0799 2012-08-16 Szűcs József 1944 Százhalombatta
0800 2012-08-16 Tóth Tamás 1983 Budapest
0801 2012-08-16 Horváthné Asbóth Irma 1941 Győr
0802 2012-08-16 Pocsai Melinda 1966 Budapest
0803 2012-08-16 Haraszti Aranka Erzsébet 1946 Révfülöp
0804 2012-08-16 Kosztolányi Mihályné 1948 Ács
0805 2012-08-16 Matolcsi György 1951 Budapest
0806 2012-09-12 Tóth János 1946 Tolna-Mözs
0807 2012-09-12 Kállai József 1964 Tiszakécske
0808 2012-09-12 Sárközy Zsolt 1970 Budapest
0809 2012-09-12 Bató Kinga 1987 Budapest
0810 2012-09-12 Dr. Bisztray Dénes 1982 Budapest
0811 2012-08-02 Rojcsek Gusztáv 1951 Szigetszentmárton
0812 2012-09-12 Herczeg Attila 1973 Vasvár
0813 2012-09-12 Micskó Erika 1976 Budapest
0814 2012-09-12 Lakatos Dániel 1970 Solymár
0815 2012-09-12 Bánár Zsolt 1971 Szob
0816 2012-09-12 Sali Gábor 1975 Budakeszi
0817 2012-09-20 Boulougouris Georges 1956 Brüsszel
0818 2012-09-20 Pluhár Andrea 1978 Brüsszel
0819 2012-09-20 Vasanits László 1943 Budapest
0820 2012-09-20 Labancz Mihály 1950 Pécel
0821 2012-09-20 Cziráki Ágota 1954 Pápa
0822 2012-10-09 Nagy Nóra 1983 Veresegyház
0823 2012-10-09 Bauer Géza 1950 Budapest
0824 2012-10-09 Bauerné Pataky Erzsébet 1947 Budapest
0825 2012-10-26 Szalai József 1949 Ajka
0826 2012-11-08 Szűcs Tamás 1985 Hedrehely
0827 2012-11-08 Ilisics Nóra 1986 Kaposvár
0828 2012-11-08 Kóbor György 1972 Solymár
0829 2012-11-08 Balogh Béláné 1935 Budapest
0830 2012-11-08 dr. Sebestyén István 1946 Budapest
0831 2012-11-21 Gidáné Orsós Erzsébet 1964 Pécs
0832 2012-11-21 Gida Tibor 1944 Pécs
0833 2012-11-21 Béli László 1952 Győr
0834 2012-11-28 Kálmán Kristóf 1964 Budapest
0835 2012-11-28 Zalatnay Levente 1979 Budapest
0836 2012-11-28 Kardos Zoltán 1974 Érd
0837 2012-12-17 Simon Mátyás 1986 Szekszárd
0838 2012-12-17 Simon Bence 1983 Szekszárd
0839 2012-12-17 Várdai Lajosné 1946 Székesfehérvár
0840 2012-12-17 Árvai István 1948 Budapest
0841 2012-12-31 Garamvölgyi Irén 1959 Ajka
0842 2012-12-31 Berneczei Zsolt 1979 Budapest
0843 2013-01-25 Pokó József 1941 Kazincbarcika
0844 2013-01-30 Rakaczky istván 1955 Göd
0845 2013-01-30 Csányi Zsuzsanna 1953 Budapest
0846 2013-01-30 Schaj Zoltán 1942 Budapest
0847 2013-01-30 Schaj Zoltánné 1945 Budapest
0848 2013-01-30 Szűcs István 1956 Göd
0849 2013-01-30 Nagy Gábor 1976 Dunaharaszti
0850 2013-01-30 Nagy-Bíró Beatrix 1978 Dunaharaszti
0851 2013-01-30 Maloveczky János 1944 Budapest
0852 2013-03-21 Bosnyák Szilvia 1973 Balogunyom
0853 2013-05-28 Kovács Henriett 1977 Budapest
0854 2013-05-28 Hofferné Herédi Andrea 1982 Budapest
0855 2013-05-28 Takács István 1949 Székesfehérvár
0856 2013-05-28 Dobos István 1981 Siófok
0857 2013-05-28 Tálas Tibor 1963 Miskolc
0858 2013-05-31 Kertész Renáta 1990 Békéscsaba
0859 2013-05-31 Szlancsik Márk 1994 Telekgerendás
0860 2013-05-31 Mohai Péter 1994 Békéscsaba
0861 2013-05-31 Gyurkovics János 1989 Békéscsaba
0862 2013-05-31 Császár Máté 1996 Békéscsaba
0863 2013-05-31 Majernyik Miletta 1995 Békéscsaba
0864 2013-05-31 Takács Nóra 1995 Békéscsaba
0865 2013-05-31 Marik Linda 1994 Békéscsaba
0866 2013-05-31 Kis Krisztián 1995 Békéscsaba
0867 2013-05-31 László Emese 1993 Békéscsaba
0868 2013-05-31 Mejernyik Noel 1991 Békéscsaba
0869 2013-05-31 Hrabovszki Dávid 1994 Békéscsaba
0870 2013-05-31 Tóth Bogdán Barnabás 1995 Békéscsaba
0871 2013-05-31 Néma Péter 1995 Békéscsaba
0872 2013-05-31 Császár László 1990 Békéscsaba
0873 2013-05-31 Szabó Daniella 1993 Békéscsaba
0874 2013-05-31 Mokran János 1964 Békéscsaba
0875 2013-06-04 Süle Antal Miklós 1988 Szombathely
0876 2013-06-04 Adler János 1973 Székesfehérvár
0877 2013-06-04 Tóth Péter 1961 Budapest
0878 2013-06-04 Bognár András 1961 Telki
0879 2013-06-04 Bognár Tamás 2001 Telki
0880 2013-06-04 Berta József 1947 Budapest
0881 2013-06-04 Németh Sándor 1951 Budapest
0882 2013-06-18 Tósoki László 1978 Budapest
0883 2013-06-18 Dely Géza 1975 Baja
0884 2013-06-25 Bernard Péter 1949 Budapest
0885 2013-06-25 Andrónyi Balázs 1971 Budapest
0886 2013-06-25 Németh Klára 1984 Budapest
0887 2013-06-25 Danis Renáta 1972 Oroszlány
0888 2013-06-25 Csige Ferenc 1971 Oroszlány
0889 2013-07-09 Pintér Milán 1976 Kincsesbánya
0890 2013-08-08 Szabó Kornél 1975 Budapest
0891 2013-09-10 Lipák István 1951 Tápiószele
0892 2013-09-10 Lipákné Szabó Mária 1952 Tápiószele
0893 2013-09-10 Deák Ferenc 1958 Budapest
0894 2013-09-26 Zsombok Imre 1966 Szeghalom
0895 2013-09-26 Kósa Attila 1974 Budapest
0896 2013-10-30 Pieczka Ildikó 1983 Pilis
0897 2013-10-30 Tóth Tibor 1978 Pilis
0898 2013-11-04 Vancsik Nándor 1972 Budapest
0899 2013-11-04 dr. Balogh Endre 1945 Budapest
0900 2013-11-08 Gyevnár Sándor 1968 Budapest
0901 2013-11-18 Hadnagy Árpád 1959 Budapest
0902 2013-11-18 Rónavölgyi Jolán 1944 Veszprém
0903 2013-11-18 Bakos Andrea Ágnes 1963 Székesfehérvár
0904 2013-11-18 Józsa István 1955 Székesfehérvár
0905 2013-11-18 Szalók-Bátor Katalin 1965 Székesfehérvár
0906 2013-11-18 Nagypál László 1981 Szeged
0907 2013-11-18 Eberhardt Erika 1953 Székesfehérvár
0908 2013-11-18 Kiss Beáta 1960 Székesfehérvár
0909 2013-11-18 Rácz Józsefné 1957 Székesfehérvár
0910 2013-11-18 Rácz József 1955 Székesfehérvár
0911 2013-11-18 Szőke Gyula Géza 1962 Székesfehérvár
0912 2013-11-18 Szőke Gyula 1994 Székesfehérvár
0913 2013-11-18 Szanyiné Mester Hilda 1959 Székesfehérvár
0914 2013-11-18 Horváth István 1956 Székesfehérvár
0915 2013-11-28 Rajnai Eszter 1985 Sopron
0916 2013-11-28 Barta Zsolt 1983 Gyöngyös
0917 2013-12-17 Sárosi Zsolt 1970 Pécs
0918 2013-12-17 Király Kálmán 1976 Veszprém
0919 2014-01-17 Mészáros Károly 1943 Veszprém
0920 2014-01-17 Petró Magdolna 1953 Százhalombatta
0921 2014-01-17 Adorján Rita 1955 Pécs
0922 2014-01-17 Zlamál Márta 1956 Pécs
0923 2014-01-17 Pécsi Attila 1957 Pécs
0924 2014-01-17 Mucsler Péter 1958 Pécs
0925 2014-01-17 Nyakacska Mária 1958 Pécs
0926 2014-01-28 Király József 1941 Budapest
0927 2014-02-07 Dr. Hegedűs András 1982 Kaposvár
0928 2014-02-07 Benda László Kaposvár
0929 2014-02-18 Varga Balázs 1982 Budapest
0930 2014-03-05 Farkas András 1961 Kazincbarcika
0931 2014-03-25 Jelencsik József 1985 Budapest
0932 2014-04-01 Joszt Antal 1952 Budaörs
0933 2014-04-01 Joszt Antalné 1955 Budaörs
0934 2014-04-09 Boros Lajos 1969 Ócsa
0935 2014-04-28 Kovács Krisztián István 1975 Tatabánya
0936 2014-05-10 Palicz Gábor 1981 Nyíregyháza
0937 2014-05-10 Hajdú Zoltán 1978 Isaszeg
0938 2014-05-10 Barsán Viktória 1988 Isaszeg
0939 2014-05-10 Farkas Tamás 1978 Budapest
0940 2014-05-23 Graffits Zsuzsanna 1980 Kaposvár
0941 2014-05-28 Oszfolk Margit 1938 Budapest
0942 2014-05-28 Kovács Józsefné 1936 Budapest
0943 2014-05-28 Baraté Lászlóné 1947 Budapest
0944 2014-05-28 Ritter Miklósné 1947 Budapest
0945 2014-05-28 Faragó Ida 1942 Budapest
0946 2014-05-28 dr. Soós István 1943 Budapest
0947 2014-05-28 Szirt Leventéné 1940 Budapest
0948 2014-05-28 Hudy Sándorné 1936 Budapest
0949 2014-05-28 Németh Ottóné 1937 Budapest
0950 2014-05-28 Csöngei Katalin 1940 Budapest
0951 2014-05-28 Horváth Zoltán 1939 Budapest
0952 2014-05-28 Ajtony Gyuláné 1944 Budapest
0953 2014-05-28 Kaposi Ilona 1942 Budapest
0954 2014-05-28 Lux György 1950 Budapest
0955 2014-05-28 Elekes Józsefné 1940 Budapest
0956 2014-05-28 Hachboldné Kövesdi Márta 1948 Kiskőrös
0957 2014-05-28 Hachbold András 1945 Kiskőrös
0958 2014-05-28 Járosi Károlyné 1953 Budapest
0959 2014-05-28 Járosi Károly 1950 Budapest
0960 2014-05-28 Dani Lászlóné 1958 Budapest
0961 2014-05-28 Dani László 1950 Budapest
0962 2014-06-08 Dobozi György 1943 Budapest
0963 2014-06-08 Botond Piroska 1935 Budapest
0964 2014-06-08 Gerstenbrein István 1980 Pécel
0965 2014-06-08 Bús Melinda 1978 Maglód
0966 2014-06-08 Simig Andrea 1981 Budapest
0967 2014-07-03 Dr. Makleit László 1957 Debrecen
0968 2014-07-03 Béládi Márta 1963 Debrecen
0969 2014-07-03 Tamás Antal 1943 Vác
0970 2014-07-03 Tamás Antalné 1946 Vác
0971 2014-07-03 Dr. Tisza Józsefné 1947 Nyíregyháza
0972 2014-07-03 Dr. Tisza József 1938 Nyíregyháza
0973 2014-07-03 Banók Péter 1978 Ráckeve
0974 2014-07-03 Orbán Andrea 1970 Zalaegerszeg
0975 2014-07-03 Lakatos István 1969 Zalaegerszeg
0976 2014-07-21 Miheller Tibor 1963 Salgótarján
0977 2014-07-21 Adlovitsné Holdinger Teréz 1949 Zirc
0978 2014-08-01 Döme Géza 1976 Kiskőrös
0979 2014-08-01 Kutak László 1968 Harta
0980 2014-08-12 Bárdos László 1944 Szántód
0981 2014-08-12 Kovács Ádám 1994 Kaposvár
0982 2014-09-12 Kiss Ibolya 1962 Paks
0983 2014-09-12 Szabényi Gábor 1969 Paks
0984 2014-09-18 Hofman Ákos 1973 Győr
0985 2014-09-18 Zsigovics Tamás 1971 Kőszeg
0986 2014-09-18 Tarnainé Kovács Margit 1967 Szombathely
0987 2014-09-18 Kapás Edit 1966 Szeged
0988 2014-09-18 Jáger Attila 1965 Székesfehérvár
0989 2014-09-18 Csanda Attila 1963 Szeged
0990 2014-09-29 Oláh Sándor 1950 Gyál
0991 2014-10-03 nem járult hozzá xxxx
0992 2014-10-03 Borsos Sándor 1944 Esztergom
0993 2014-10-03 Magyar Zoltán 1960 Budapest
0994 2014-10-03 Pap Magdolna 1965 Budapest
0995 2014-10-30 Fehér Balázs Budapest
0996 2014-10-30 Gerlach Viktor 1976 Budapest
0997 2014-10-30 Kis István 1954 Tápiógyörgye
0998 2014-10-30 Kisné Szélig Klára 1954 Tápiógyörgye
0999 2014-11-05 Kardos Erzsébet 1958 Szolnok
1000 2014-11-12 Nagy Károly Menyhért 1982 Budapest
1001 2014-11-12 Nagyné Bán Hildegárd Alexandra 1991 Budapest
1002 2014-11-20 Dr. Szente Kálmán 1964 Solymár
1003 2014-11-20 Egyházi Szilvia 1981 Solymár
1004 2014-11-20 Szabó Géza 1946 Budakeszi
1005 2014-11-20 Szabó Andrea 1953 Budakeszi
1006 2014-11-27 Peer Gyula 1947 Veszprém
1007 2014-11-27 Farkas Imréné 1948 Veszprém
1008 2014-11-27 Venczel Erzsébet 1968 Veszprém
1009 2014-11-27 Janzsó Ilona 1960 Veszprém
1010 2014-11-27 Erdei Ágnes 1969 Veszprém
1011 2014-11-27 Komlósi Anna 1940 Veszprém
1012 2014-11-27 Ráczné Medve Ibolya 1961 Debrecen
1013 2014-12-02 Horváth Béla 1959 Budapest
1014 2014-12-02 Csatlós Katalin 1975 Budapest
1015 2014-12-02 Major Mihályné 1957 Ikrény
1016 2014-12-10 Herczeg Attila Miklós 1944 Várpalota
1017 2014-12-10 Herczeg Attila Miklósné 1948 Várpalota
1018 2014-12-11 Perge Sándor 1958 Budapest
1019 2014-12-11 Perge Nóra 1996 Budapest
1020 2014-12-11 Véha Béla 1965 Gyomaendrőd
1021 2014-12-16 Kovácsné Monoki Éva 1949 Miskolc
1022 2014-12-16 Steiner Józsefné 1942 Miskolc
1023 2015-01-15 Viczián Zoltán 1965 Orosháza
1024 2015-02-06 Eckart Böhringer 1956 Berlin
1025 2016-02-06 Andrea Böhringer 1955 Berlin
1026 2015-02-06 Gubacsi Zsuzsanna 1963 Kecskemét
1027 2015-02-06 Szilágyi Zoltán 1953 Kecskemét
1028 2015-02-18 Krajnyák Tibor 1968 Borsodszirák
1029 2015-03-05 Dénes Ibolya 1974 Zengővárkony
1030 2015-03-17 Gömbös Lívia 1972 Szombathely
1031 2015-03-17 Grüllné Keresztes Ágnes 1971 Szombathely
1032 2015-03-17 Grüll Dénes 1996 Szombathely
1033 2015-03-17 Gömbös Boglárka 1976 Sárvár
1034 2015-03-17 Grüll Máté 1998 Szombathely
1035 2015-03-17 Grüll Ferenc 1967 Szombathely
1036 2015-03-17 Grüll Gábor Ferenc 2001 Szombathely
1037 2015-03-17 Udvardi Virág 2002 Sárvár
1038 2015-03-17 Udvardi Levente 1998 Sárvár
1039 2015-04-17 Papp Gábor 1978 Budapest
1040 2015-04-17 Kührner Ádám 1990 Budaörs
1041 2015-04-17 Balogh János 1979 Budapest
1042 2015-04-17 Dr. Tusnády Zsanett 1975 Kisvárda
1043 2015-05-11 Fehér Sándor 1945 Budapest
1044 2015-05-11 Tóthné Farkas Erzsébet 1959 Budapest
1045 2015-05-11 Vargáné Gyetvai Helga 1966 Dunakeszi
1046 2015-05-11 Raffai Ágnes 1959 Budapest
1047 2015-05-11 Vasvári Ágnes 1950 Budapest
1048 2015-05-11 Fábiánné Záborczik Éva 1964 Budapest
1049 2015-05-11 Kedves Pál 1951 Budapest
1050 2015-05-11 Kovács Attila 1974 Szentendre
1051 2015-05-11 Kovács Miklós 1953 Érd
1052 2015-05-11 Simon Anikó 1966 Budapest
1053 2015-05-11 Szőke Rozália 1955 Budapest
1054 2015-05-11 Csonka Jenő 1948 Budapest
1055 2015-05-11 Huszárné Horváth Erzsébet 1948 Budapest
1056 2015-05-11 Lenner Krisztina 1985 Budapest
1057 2015-05-11 Huszár László 1951 Budapest
1058 2015-05-11 Törőcsik Éva 1951 Budapest
1059 2015-05-11 Kis Erika 1953 Budapest
1060 2015-05-11 Czank Tiborné 1956 Budapest
1061 2015-05-11 Főző Rita 1981 Budapest
1062 2015-06-05 Dr. Farkas Mária 1958 Onga
1063 2015-06-05 Schlögl Balázs 1975 Nárai
1064 2015-06-05 Molnár Tímea 1971
1065 2015-06-10 Szalai Andrea 1975 Budapest
1066 2015-06-10 Magyar Máté 1973 Budapest
1067 2015-06-10 Dr. Szijártó Tibor 1945 Budapest
1068 2015-06-10 Dr. Szijártóné 1952 Budapest
1069 2015-06-10 Kővári Bea 1971 Budapest
1070 2015-06-10 Nyitrai Györgyné 1946 Budapest
1071 2015-06-10 Kozma Ilona 1956 Budapest
1072 2015-06-29 Peták Kálmán 1937 Szolnok
1073 2015-06-29 Nagy László 1958 Szigethalom
1074 2015-06-29 Sajtosné Baráth Klára 1951 Székesfehérvár
1075 2015-06-29 Laczi Péter 1979 Székesfehérvár
1076 2015-06-29 Lacziné Csillag Dóra 1986 Székesfehérvár
1077 2015-07-06 Kámán Ferenc 1968 Budapest
1078 2015-07-16 Domszky Zoltán 1959 Budapest
1079 2015-07-30 Kecskeméti László 1962 Budapest
1080 2015-07-30 Sepsey Katalin 1956 Budapest
1081 2015-07-30 Kedves János 1959 Ebes
1082 2015-07-30 Kedves Jánosné 1959 Ebes
1083 2015-07-30 Hegedűs Andrea 1970 Tamási
1084 2015-07-30 Szimeiszter Botond 2000 Tamási
1085 2015-07-30 Szimeiszter Gyula 1971 Tamási
1086 2015-07-30 Szimeiszter Zalán 2005 Tamási
1087 2015-07-15 Kovács Pál 1972 Pilisszentlászló
1088 2015-07-15 Szentkláray Zsófia 1974 Pilisszentlászló
1089 2015-08-06 Farkasfakvi-Ugron Gyula 1969 Százhalombatta
1090 2015-08-06 Szántó Erika 1964 Dorog
1091 2015-09-01 Kanyó Ferenc 1955 Budapest
1092 2015-09-01 Csapó Ágnes 1956 Budapest
1093 2015-09-01 Putz Miklós 1967 Esztergom
1094 2015-09-11 Mikos Lászlóné 1952 Szentendre
1095 2015-09-11 Pánczél Botond 1991 Szentendre
1096 2015-09-11 Laczkó Krisztián 1983 Tahitótfalu
1097 2015-09-11 Bánkiné Kovács Aranka 1947 Érd
1098 2015-09-11 Szabados Zoltán 1981 Sándorfalva
1099 2015-09-30 Úri Máté 1959 Besenyőtelek
1100 2015-09-30 Sütő Margit 1946 Ostoros
1101 2015-09-30 Dr. Él Éva 1956 Eger
1102 2015-09-30 Nagyné Ürge Erzsébet 1956 Eger
1103 2015-09-30 Szegedi Barnáné 1950 Eger
1104 2015-09-30 Vas Lászlóné 1954 Eger
1105 2015-09-30 Melcher Hajnalka 1964 Eger
1106 2015-09-30 Jakab Béla 1963 Eger
1107 2015-09-30 Nagy Ferencné 1947 Eger
1108 2015-09-30 Jakab Béláné 1968 Eger
1109 2015-09-30 Sipos Bernátné 1953 Eger
1110 2015-10-09 Dr. Bíró Márta 1951 Budapest
1111 2015-10-09 Szilágyi Ferenc 1940 Budapest
1112 2015-10-16 Besze Kálmán 1965 Hatvan
1113 2015-10-16 Lendvai Edit 1966 Hatvan
1114 2015-10-28 Czigola Erika 1969 Nyergesújfalu
1115 2015-10-28 Mészáros László 1957 Dorog
1116 2015-10-28 Schupp Tünde 1965 Dorog
1117 2015-10-28 Für Istvánné 1969 Leányvár
1118 2015-10-28 Rácz Erzsébet
1119 2015-10-28 Forintos József 1983 Szigethalom
1120 2015-10-28 Gonda Gergely 1976 Budapest
1121 2015-10-28 Sümegi Máté Gergely 1976 Budapest
1122 2015-11-02 Rigler Ádám 1990 Budapest
1123 2015-11-19 Giczei Krisztina 1982 Budapest
1124 2015-11-19 Baranyai Gábor 1961 Sopron
1125 2015-11-19 Zeberer Szilvia 1964 Sopron
1126 2015-11-25 Kovács Péter 1989 Orosháza
1127 2015-11-25 Palánki Lénárd 1975 Balassagyarmat
1128 2015-12-02 Erdélyi László Pál 1953 Dunaújváros
1129 2015-12-02 Nagy Magdolna 1962 Dunaújváros
1130 2015-12-03 Cserháti László 1974 Budapest
1131 2015-12-03 Cserháti Annamária Viktória 1981 Budapest
1132 2015-12-03 Kissné Kiss Katalin 1955 Budapest
1133 2015-12-03 Sója János 1988 Ajka
1134 2015-12-31 Béd Pál 1965 Lovasberény
1135 2015-12-31 Béd Flórián 1993 Lovasberény
1136 2016-01-28 Plechl Sándor 1966 Budapest
1137 2016-01-28 Plechl Erzsébet 1968 Budapest
1138 2016-02-02 Kiss Antal 1963 Szolnok
1139 2016-02-12 Nagy Balázs 1954 Pécs
1140 2016-02-12 Miklovich Csilla 1968 Pécs
1141 2016-02-12 Keményfi Balázs 1972 Kozármisleny
1142 2016-02-17 Szemesné Németh Ágnes 1957 Veszprém
1143 2016-02-17 Holczinger György 1951 Veszprém
1144 2016-02-17 Kovács Krisztián 1978 Cegléd
1145 2016-02-17 Lázár Gabriella 1980 Cegléd
1146 2016-03-09 Cziczer István 1980 Paks
1147 2016-03-21 Tóth István Richárd 1985 Budapest
1148 2016-04-04 Somossy Judit 1984 Budapest
1149 2016-04-04 Ambrózy Péter 1978 Budapest
1150 2016-04-04 Takács Ibolya 1977 Budapest
1151 2016-04-18 Kammel László 1944 Budapest
1152 2016-04-18 Labancz Mihály 1950 Pécel
1153 2016-05-23 Pécs Márton 1978 Budapest
1154 2016-05-23 Szmutkó Anett 1983 Nagyhegyes
1155 2016-05-23 Kovács Imre 1975 Nagyhegyes
1156 2016-05-23 Kenéz Attila 1975 Budapest
1157 2016-07-07 Simon Szilvia 1976 Pécs
1158 2016-07-07 Melczer Vilmos 1950 Budaörs
1159 2016-07-07 Mezős László 1951 Leányvár
1160 2016-07-07 Molnár Imre 1967 Ászár
1161 2016-07-07 Molnár Jenő 1965 Oroszlány
1162 2016-07-07 Mayer Csaba 1976 Tatabánya
1163 2016-07-07 Varga Sándor 1961 Sopron
1164 2016-08-15 Notter Béla 1946 Isaszeg
1165 2016-08-25 Romacsek Ilona 1956 Gödöllő
1166 2016-08-15 Notter Béláné 1953 Isaszeg
1167 2016-08-15 Dezső Márton Zsámbok
1168 2016-08-15 Dezső Hajnalka Klára Zsámbok
1169 2016-08-15 Kolláth Ágnes 1948 Budapest
1170 2016-08-15 Dalmi Éva 1947 Budapest
1171 2016-08-15 Kucsera László 1978 Budakalász
1172 2016-08-29 Bérci Ferencné 1960 Maglód
1173 2016-08-29 Balogh Judit 1986 Debrecen
1174 2016-08-29 Baloghné Bakó Judit 1961 Győr
1175 2016-08-29 Balogh József 1959 Győr
1176 2016-08-29 Kovács Loretta 1969 Zalaegerszeg
1177 2016-08-29 Tuboly Tibor 1969 Bak
1178 2016-08-29 Fekete Zoltán 1977 Székesfehérvár
1179 2016-09-14 Samu Józsefné 1955 Gödöllő
1180 2016-09-14 Vörös Gergő 1985 Pápa
1181 2016-09-14 Kovács Benedek 1991 Pécs
1182 2016-09-14 Beck Antal 1950 Zalaegerszeg
1183 2016-09-14 Soós András 1993 Szombathely
1184 2016-09-19 Szádaváry Gyula 1942 Baktakék
1185 2016-09-19 Köck Roland 1986 Gyál
1186 2016-09-19 Rosenzweig Tamás 1980 Göd
1187 2016-10-03 Marx Norbert 1973 Tata
1188 2016-10-03 Kühár Zsuzsanna 1969 Komló
1189 2016-10-26 Fábián László 1988 Győr
1190 2016-10-26 Kecskeméti László 1960 Balatonboglár
1191 2016-10-26 Szűcs József 1948 Miskolc
1192 2016-10-26 Horváth Attila 1974 Kapuvár
1193 2016-10-26 Kohlrusz Árpád 1949 Ajka
1194 2016-11-14 Futó Szilárd 1975 Pécs
1195 2016-11-14 Veszely András 1965 Szigetszentmiklós
1196 2016-11-21 Werstroh János 1958 Kaposvár
1197 2016-11-21 Magyarfalvi Imre 1946 Esztergom
1198 2016-11-21 Schönek Tamás 1947 Piliscsaba
1199 2016-11-21 Mikus Pál 1965 Sülysáp
1200 2016-11-21 Kuti Géza 1969 Budapest
1201 2016-12-07 Varga László 1970 Budapest
1202 2016-12-07 Rati Orsolya 1977 Budapest
1203 2016-12-07 Baksai Antal 1947 Tapolca
1204 2016-12-07 Baksai Antalné 1951 Tapolca
1205 2016-12-07 Bányik András 1953 Szentes
1206 2016-12-07 Bogdán Gyöngyi 1963 Balatonboglár
1207 2016-12-12 Hegedűs Zoltán 1959 Miskolc
1208 2016-12-12 Tóth Ferenc Attila 1967 Miskolc
1209 2016-12-12 Apró Margit 1959 Békéscsaba
1210 2016-12-12 Balázsy László 1949 Pécs
1211 2016-12-12 Molnár Zoltán 1961 Dunaújváros
1212 2016-12-12 Molnár Zoltánné 1961 Dunaújváros
1213 2016-12-12 Kelemen Jenő 1961 Sopron
1214 2016-12-12 Simon Attiláné 1956 Pécs
1215 2016-12-12 Müller Éva 1958 Pécs
1216 2016-12-12 Schmidt Erzsébet 1961 Székesfehérvár
1217 2016-12-12 Puskás Antal 1973 Császár
1218 2017-01-09 Kovács Béla 1954 Miskolc
1219 2017-01-09 Katona Gábor 1965 Budapest
1220 2017-01-09 Fehér Roland 1970 Budapest
1221 2017-01-09 Fehérné Thomas Györgyi 1978 Budapest
1222 2017-01-16 Simon Attila 1937 Budapest
1223 2017-01-16 Marsalkó Zsuzsánna 1946 Budapest
1224 2017-01-16 Kriszt Emil József 1938 Budapest
1225 2017-01-16 Czimber Ervin 1965 Hajmáskér
1226 2017-01-24 Tóth Gábor 1976 Miskolc
1227 2017-01-24 Dzúró Zoltán 1968 Miskolc
1228 2017-01-30 Pajor Zoltán Attila 1977 Szombathely
1229 2017-01-30 Pajor Péter Gábor 1970 Szombathely
1230 2017-02-27 Szabó László 1975 Budapest
1231 2017-02-27 Dajcsin Jánosné 1973 Üllő
1232 2017-02-27 Dajcsin János 1968 Üllő
1233 2017-02-27 Oskó Imre Bálintné 1951 Szolnok
1234 2017-02-27 Oskó Imre Bálint 1949 Szolnok
1235 2017-02-27 Babnigg Ákosné 1945 Szolnok
1236 2017-02-27 Gara Mihályné 1950 Jászladány
1237 2017-03-20 Farkas Anna 1960 Balatonfüred
1238 2017-03-20 Balázs Péter Budakalász
1239 2017-03-20 Laczkó András 1974 Pécs
1240 2017-03-20 Sirkó Péter 1971 Budapest
1241 2017-03-20 Pepich Ervin 1959 Miskolc
1242 2017-03-20 Pepich Mátyás 1986 Miskolc
1243 2017-04-03 Tuka Beáta 1991 Téglás
1244 2017-04-24 Dohán Gergely 1970 Szentendre
1245 2017-04-24 Dr. Ferenczi István 1971 Diósjenő
1246 2017-04-24 Sereg János 1991 Törökbálint
1247 2017-04-24 Lelkes Zita 1970 Komárom
1248 2017-04-24 Dobi Zsigmond 1970 Komárom
1249 2017-04-24 Soós Lajos 1963 Balatonboglár
1250 2017-04-24 Soós Lajosné 1965 Balatonboglár
1251 2017-04-24 Tóth Péter Géza 1998 Agárd
1252 2017-04-24 Tóth Géza 1966 Budapest
1253 2017-05-08 Széll Zoltán 1968 Budapest
1254 2017-05-08 Zsitek Balázs 1977 Budapest
1255 2017-05-08 Peregi Zsolt 1942 Budapest
1256 2017-05-22 Erőss Anikó 1981 Kecskemét
1257 2017-05-22 Csiffári Katalin 1980 Gyula
1258 2017-05-29 Szabó Attila 1972 Miskolc
1259 2017-05-29 Enyedi Gábor 1956 Vác
1260 2017-05-29 Pupp János 1946 Székesfehérvár
1261 2017-05-29 Györki Györgyné 1951 Székesfehérvár
1262 2017-05-29 Kiss Ágnes 1956 Székesfehérvár
1263 2017-05-29 Takács István 1949 Székesfehérvár
1264 2017-05-29 Petőné Dömötör Zsuzsa 1951 Székesfehérvár
1265 2017-05-29 Puppné Donner Mária 1950 Székesfehérvár
1266 2017-06-19 Papp Csongor 1975 Budapest
1267 2017-06-19 Csepregi Judit 1978 Budapest
1268 2017-06-19 Kovács József 1950 Ostoros
1269 2017-06-19 Faddi Krisztián 1979 Sükösd
1270 2017-06-19 Soós Árpád 1948 Sükösd
1271 2017-07-03 Szél István 1959 Szekszárd
1272 2017-07-03 Millei Zoltán 1957 Oroszlány
1273 2017-07-03 Millei Zoltánné 1960 Oroszlány
1274 2017-07-03 Juhász András Bence 1984 Pilismarót
1275 2017-07-03 Szász Károly 1972 Budapest
1276 2017-07-03 Urbán László 1962 Százhalombatta
1277 2017-07-03 Urbánné Birkás Márta 1965 Százhalombatta
1278 2017-07-03 Urbán István 2001 Százhalombatta
1279 2017-07-03 Kiss Zsuzsanna 1973 Budapest
1280 2017-07-03 Jáni Tamás 1975 Budaörs
1281 2017-07-03 Török János 1968 Budaörs
1282 2017-07-10 Orbán Anikó 1979 Budapest
1283 2017-07-17 Rácz Anita 1979 Budapest
1284 2017-07-17 Barabás Bence 1979 Budapest
1285 2017-07-17 Kisgazdáné Kovács Viktória 1959 Szentgotthárd
1286 2017-07-17 Kisgazda Ernő 1955 Szentgotthárd
1287 2017-07-17 Vogel Erzsébet 1962 Budapest
1288 2017-08-07 Kövesi Judit 1987 Gyömrő
1289 2017-08-07 Koczka Ferenc 1974 Budapest
1290 2017-08-14 Elblinger Bálint 1989 Pécs
1291 2017-08-14 Pálos Gábor 1959 Budapest
1292 2017-08-14 Gortva József 1958 Budapest
1293 2017-08-23 Adorján Csilla 1971 Sárospatak
1294 2017-08-23 Varga Szilárd 1956 Oroszlány
1295 2017-08-23 Szűcs Judit 1964 Sopron
1296 2017-08-23 Márton Zsolt 1965 Sopron
1297 2017-08-23 Márton Bálint 2003 Sopron
1298 2017-08-28 Takács Judit 1976 Budapest
1299 2017-09-04 Jankovich Béla 1953 Pécs
1300 2017-09-11 Szilágyi Zsuzsanna 1950 Budapest
1301 2017-09-11 Benyák László 1952 Egerág
1302 2017-09-11 Kéry Rezsőné 1947 Veresegyház
1303 2017-09-11 Tóth László 1976 Budapest
1304 2017-09-11 Szolcsánszky Lászlóné 1946 Budapest
1305 2017-09-11 Szolcsánszky László 1945 Budapest
1306 2017-09-18 Gertner Viktor 1982 Érd
1307 2017-09-18 Muskovics András 1952 Tárnok
1308 2017-09-18 Sefcsik Gergelyné 1954 Százhalombatta
1309 2017-09-18 Ferenczi Albertné 1956 Százhalombatta
1310 2017-09-18 Gyenes István 1954 Százhalombatta
1311 2017-09-04 Hartyányi Csaba 1966 Szemenye
1312 2017-09-18 Fülöp Orsolya 1991 Szombathely
1313 2017-09-18 Fülöp Norbert 1980 Szombathely
1314 2017-10-02 Szolcsánszky László 1970 Budapest
1315 2017-10-02 Mészáros Andrásné 1956 Pitvaros
1316 2017-10-02 Mészáros András 1957 Pitvaros
1317 2017-10-09 Gózon Gyula 1958 Budapest
1318 2017-10-09 Megyery Gábor Balázs 1982 Budapest
1319 2017-10-09 Pintér József 1953 Kaposvár
1320 2017-10-09 Daróczi Ferenc 1957 Budapest
1321 2017-10-09 Goda Károly 1976 Kapuvár
1322 2017-10-09 Versegi Károlyné 1952 Ecser
1323 2017-10-09 Dobos Kálmánné 1950 Hévízgyörk
1324 2017-10-09 Kertész Sándorné 1953 Budapest
1325 2017-10-09 Szász Imréné 1947 Szentendre
1326 2017-10-09 Klein Dagmar 1947 Budapest
1327 2017-10-09 Klein László 1943 Budapest
1328 2017-10-09 Darvas Mária 1942 Budapest
1329 2017-10-19 Holló Tibor 1958 Kiskunmajsa
1330 2017-10-19 Balog Lajos 1959 Kiskunhalas
1331 2017-10-19 Galbicsekné Marz Krisztina 1953 Verőce
1332 2017-10-19 Galbicsek Károly 1946 Gárdony
1333 2017-10-19 Kiss Róbert 1974 Győr
1334 2017-10-26 Deák János Barnabás 1988 Balkány
1335 2017-10-26 Fekete Anna Mária 1983 Budapest
1336 2017-10-26 Kovács Tamás 1979 Székesfehérvár
1337 2017-10-26 Györke István Károly 1961 Hajdúszoboszló
1338 2017-10-26 Györkéné Kovács Edit 1965 Hajdúszoboszló
1339 2017-10-26 Bölcskei György 1975 Dunaújváros
1340 2017-10-26 Tomacsek Tamás 1971 Tatabánya
1341 2017-10-30 Skultéti Éva 1967 Százhalombatta
1342 2017-10-30 Soltész György 1958 Százhalombatta
1343 2017-10-30 Sipos Istvánné 1946 Komárom
1344 2017-10-30 Maszlavérné Szijj Edit 1951 Komárom
1345 2017-11-08 dr. Karsai Dániel 1977 Budapest
1346 2017-11-08 Langó Nikolett 1986 Érd
1347 2017-11-08 Kovács Tamás 1986 Érd
1348 2017-11-08 Horváth Zsófia 1993 Érd
1349 2017-11-08 Botos Tamás 1990 Érd
1350 2017-11-08 Sujtó Laura 1990 Budapest
1351 2017-11-08 György Lőrinc 1948 Veszprém
1352 2017-11-08 Barabás Sándor 1975 Bag
1353 2017-11-08 Hajdú Sándor 1976 Bag
1354 2017-11-13 Bakonyi Aladár 1962 Budapest
1355 2017-11-13 Bakonyi András 2004 Budapest
1356 2017-11-27 Babos Anikó 1970 Nagyberki
1357 2017-11-28 Tóth Péter 1961 Budapest
1358 2017-11-28 Molnár Tibor 1945 Budapest
1359 2017-11-27 Moldoványi László 1949 Dobogókő
1360 2017-11-27 Bognár András 1961 Telki
1361 2017-11-28 Kubinszky András 1951 Sopron
1362 2017-12-04 Gárdai Csaba 1963 Budapest
1363 2017-12-04 Putnoki Ágnes 1969 Budapest
1364 2017-12-04 Sály Ilona 1954 Salgótarján
1365 2017-12-07 Balog András 1952 Husztót
1366 2017-12-07 Balog Andrásné 1957 Pécs
1367 2017-12-11 Vörösné Horváth Eszter 1968 Sárszentmihály
1368 2017-12-11 Vörös István 1972 Sárszentmihály
1369 2017-12-11 Villányi Antal 1959 Paks
1370 2017-12-11 Holló Gabriella 1955 Paks
1371 2017-12-11 Véhmann Ferenc 1950 Paks
1372 2017-12-11 Tóth Tamásné 1954 Debrecen
1373 2017-12-11 Reményiné Nógrádi Zsuzsanna 1961 Paks
1374 2017-12-11 Noszek József 1964 Paks
1375 2017-12-11 Kiss István 1968 Paks
1376 2017-12-11 Kasi István 1967 Paks
1377 2017-12-11 Jilling Éva 1965 Paks
1378 2017-12-11 Hársfalvi Mária 1955 Paks
1379 2017-12-11 Adorján Jánosné Juhász Margit 1957 Paks
1380 2017-12-11 Gergely László 1961 Paks
1381 2017-12-18 Pataki Zsuzsanna 1963 Budapest
1382 2017-12-18 Gonda László 1961 Budapest
1383 2017-12-18 Zrínyi Berta 1986 Kápolnásnyék
1384 2017-12-18 Őri Róbert 1987 Mende
1385 2017-12-18 Jankovich Béla 1953 Pécs
1386 2017-12-18 Tóth Tamás 1983 Budapest
1387 2018-01-15 Czakó Beáta 1974 Kisapostag
1388 2018-01-15 Németh Lászlóné 1971 Nagyvenyim
1389 2018-01-15 Czimmer Éva 1969 Dunaújváros
1390 2018-01-15 Németh Gergely 1994 Nagyvenyim
1391 2018-01-15 Németh László 1969 Nagyvenyim
1392 2018-01-15 Katona Tamás 1967 Szombathely
1393 2018-01-15 Lennert Lászlóné 1960 Dorog
1394 2018-01-15 Simon Domonkos 2004 Dorog
1395 2018-01-15 Kálmán Antal 2003 Dorog
1396 2018-01-15 Szax Zsolt 1973 Dorog
1397 2018-01-29 Matécz Péter 1972 Erdőkertes
1398 2018-01-29 Csibor Gergely 1985 Békéscsaba
1399 2018-01-29 Kiss Alajos 1970 Budapest
1400 2018-02-05 Maller Károly 1945 Oroszlány
1401 2018-02-12 Fónyad Eszter 1952 Budapest
1402 2018-02-12 Dindáné Obreczán Judit 1951 Budapest
1403 2018-02-26 Simon Péter 1974 Tordas
1404 2018-02-26 Hastó Attila 1978 Csoma
1405 2018-03-19 Katona Katalin 1967 Budapest
1406 2018-03-19 Soós Péter 1965 Budapest
1407 2018-03-19 Üveges Andrea 1980 Biatorbágy
1408 2018-04-03 Bohner Zoltán 1975 Piliscsév
1409 2018-04-03 Mikecz Zoltán 1969 Budapest
1410 2018-04-03 Soltész Andrea 1971 Budapest
1411 2018-04-17 Elek Péter 1979 Budapest
1412 2018-05-07 Farkas Éva 1954 Kecskemét
1413 2018-05-07 Barna Károly 1957 Kecskemét
1414 2018-05-07 Bíró Gábor 1987 Nagypeterd
1415 2018-05-07 Virág Álmos 1977 Budapest
1416 2018-05-07 Gutti Gabriella 1972 Budapest
1417 2018-05-07 Szilágyi Jenő 1974 Budapest
1418 2018-05-07 Papp Ágnes 1965 Debrecen
1419 2018-05-07 Mikó Klára 1959 Debrecen
1420 2018-05-07 Dr. Varga Emese 1966 Debrecen
1421 2018-05-14 Topits Rita 1977 Szentendre
1422 2018-05-14 Kapi Zoltán 1982 Szentendre
1423 2018-05-14 Marton László 1969 Sárvár
1424 2018-05-14 Bánfi Beáta Katalin 1975 Budapest
1425 2018-05-14 Kósáné Kovács Ildikó 1964 Budapest
1426 2018-05-28 Oláh Ágnes 1969 Budapest
1427 2018-05-28 Oláh Géza 1967 Budapest
1428 2018-05-28 Csernus L. Gábor 1965 Budapest
1429 2018-05-28 Bálint Tamás 1985 Dabas
1430 2018-05-28 Vadi László 1962 Gyula
1431 2018-05-28 Kutasi Jenő 1942 Tata
1432 2018-06-18 Geréd Gyárfásné 1954 Százhalombatta
1433 2018-07-02 Repka Károly 1947 Budapest
1434 2018-07-02 Pataki Mihály 1945 Budapest
1435 2018-07-02 Lencsés Zoltán 1963 Várpalota
1436 2018-07-02 Millei Zsolt 1960 Budapest
1437 2018-07-02 Sélleiné Töttösi Erika 1966 Paks
1438 2018-07-02 Séllei István 1964 Paks
1439 2018-07-02 Veltiné Németh Ildikó 1952 Biatorbágy
1440 2018-07-02 Énekes Ferenc 1959 Budapest
1441 2018-07-16 Gyúrósi Pál 1991 Tótkomlós
1442 2018-07-16 Kaszás Józsefné 1954 Bátonyterenye
1443 2018-07-16 Görgényi Jánosné 1952 Salgótarján
1444 2018-07-16 Ozsgyáni József 1947 Salgótarján
1445 2018-07-16 Ozsgyáni Józsefné 1961 Salgótarján
1446 2018-07-16 Kaszás József 1956 Bátonyterenye
1447 2018-07-16 Mészáros Zoltán 1978 Budapest
1448 2018-07-30 Cser László 1977 Budapest
1449 2018-07-30 Cserné Horváth Rita 1972 Budapest
1450 2018-07-30 Szlavikovszki Gergő 1983 Tiszaújváros
1451 2018-07-30 Hevesi Zoltán 1953 Kaposvár
1452 2018-07-30 Zákány Istvánné 1940 Debrecen
1453 2018-07-30 Oláh Géza Sándor 1939 Debrecen
1454 2018-07-30 Stenczel Sándor 1956 Kecel
1456 2018-07-30 Czinki Anita 1986 Budapest
1457 2018-07-30 Kalamász Péter 1985 Budapest
1458 2018-08-06 Dr. Tim Péter
1459 2018-08-06 Szabó János 1988 Szeghalom
1460 2018-08-06 Pántya Róbert 1979 Szigetszentmiklós
1461 2018-08-06 Fischer Krisztina 1977 Budapest
1462 2018-08-13 Szőnyi András 1989 Budapest
1463 2018-09-03 Koczka Ferenc 1974 Budapest
1464 2018-09-10 Boldizsárné Török Mária 1943 Debrecen
1465 2018-09-10 Palóczi Sándorné 1942 Debrecen
1466 2018-09-10 Hegedűs Margit 1947 Debrecen
1467 2018-09-10 Széles Mária 1950 Debrecen
1468 2018-09-10 Árvai Irén 1944 Debrecen
1469 2018-09-10 Lőrinczi Mária 1956 Debrecen
1470 2018-09-10 Sólyom Imréné Balogh Emma 1944 Hajdúsámson
1471 2018-09-10 Salánki István 1948 Hajdúszoboszló
1472 2018-09-10 Hajdu Jánosné 1955 Debrecen
1473 2018-09-10 Jenei István 1954 Herend
1474 2018-09-10 Kohlrusz Árpád 1949 Ajka
1475 2018-08-27 Östlin Andreas 1985 Roqueort-Les-Pins (F)
Ha nem találod a listában a neved, vagy csak a monogramod látod, vagy valamely adatod nem pontos, akkor küldj üzenetet a mozgalom adatait karbantartó szerkesztőnek!

Csatolt dokumentumok

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó fórum téma

Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 5 172 regisztrált felhasználó
 • 2 481 hírlevél előfizető
 • 356 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 139 túramozgalom
 • 3 969 túramozgalom teljesítő
 • 22 esemény
 • 3 134 megjelent cikk, hír
 • 270 belső oldal
 • 2 294 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter