2023. február 09., csütörtök - Abigél, Alex
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Túramozgalmak
Magyar Természetjáró Szövetség

Alföldi Kéktúra

AK
MTSZ központ által szervezett mozgalom
Magyar Természetjáró Szövetség - Országos Központ
Útvonalkövető mozgalom Útvonalkövető mozgalom
Létező
jonasbeataLeírás:


A térképes túra-, és látnivaló ajánló honlapon friss leírásokkal tervezhető a túrázás az Alföldi Kéktúra nyomvonalán is.


________________________


Honlapunkon kilenc részben lehet olvasni Horváth Béla útvonalleírását, amelyekben hasznos információk is találhatók. Élet a Kéken - Alföldi Kéktúra összefoglaló.

AZ AK PECSÉTELŐHELYEINEK TÁBLÁZATA

 

________________________  
AZ ALFÖLDI KÉKTÚRÁRÓL

Az ALFÖLDI KÉKTÚRA hazánk második leghosszabb gyalogos turistaútja. Nevéhez híven bemutatja legnagyobb és "legmagyarabb" tájegységünk szinte minden jellegzetességét a Kiskunság homokbuckáitól a Körös-vidék végeláthatatlan szántóin át a Nyírség erdős területéig.

A közel 850 km hosszú útvonal végigjárása nem kevés kitartást és nyitottságot igényel, cserébe egyedülálló élményekkel ajándékozza meg a turistát.

Az Alföldi Kéktúra Szekszárdról, a Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra végpontjától indul, és Sátoraljaújhelyig tart, ahonnan az Országos Kéktúra érhető el. A három nagy kék jelzésű túraútvonal alkotja az "Országos Kék kört".

A túramozgalmat a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSz) szervezi. Az útvonal átadása 1996-ban volt, a teljes jelzéshálózat 2000-re készült el. A túramozgalom teljesítéséhez az útvonal végigjárása mellett a kiadott térképes igazolófüzetben kell összegyűjteni a bélyegzéseket.

Hazánk harmadikként kialakított hosszútávú turistaútjának egyes szakaszait az EWV (Európai Gyalogtúra Szövetség) bekapcsolta az Európai Hoszzútávú Vándorutak hálózatába, így az Alföldi Kéktúra Szekszárd - Mindszent közötti szakasza az E7, a Sátoraljaújhely - Berettyóújfalu közötti szakasza pedig az E3 és E4 vándorút része lett.A TÚRAMOZGALOM TÖRTÉNETE

Több alföldi megye természetjáróinak igénye alapján, az 1990-es évek elején kezdődött meg az Alföldi Kéktúra útvonalának kialakítása, melynek során néhány, előre nem várt nehézséggel kellett szembenéznünk.

A több évig - elsősorban a privatizáció miatt - elhúzódó munkálatok 1996-ban, a Millecentenárium évében jutottak olyan szakaszba, hogy megtarthattuk az útvonalavató túrát. Az útvonal végleges kialakítása és felfestése 2000-ben fejeződött be. Ekkor készült el a túramozgalom hivatalos igazolófüzete is, amely a hosszútávú túramozgalmak közül elsőként teljesen színes térképekkel jelent meg.

2006-ban a Természetbarát Szövetség 7,7 millió forintot kapott a három nagy kéktúra útvonalának rendbe tételére. Ekkor került sor az Alföldi Kéktúra útvonalának teljes felújítására is, amely néhol jelentős útvonalmódosításokat eredményezett. Kisebb változások voltak Sükösd (Bács-Kiskun m.) és Nyírlugos (Hajdú- és Szabolcs - Szatmár-Bereg megyék) térségében, és szinte teljesen új alapokra került a békés megyei szakasz.

Az útvonal karbantartását a területileg illetékes Természetbarát/Természetjáró Szövetségek/Bizottságok végzik, számos önkéntes közreműködésével.

A Szövetségi honlapon belül ez az oldal az Alföldi Kéktúra hivatalos oldala. Érdemes a teljes oldalt végignézni. A változásokról általában cikk is megjelenik a honlapunkon, amelyek utólag is elolvashatók itt a lap alján, a kapcsolódó cikkeknél.
  

AZ ALFÖLDI KÉKTÚRA KIÍRÁSA

Az Alföldi Kéktúra 2020. évi változásai ezen a linken érhetőek el.

A túra útvonala: a túrához kiadott "Az Alföldi Kéktúra útvonala és igazolófüzete" című kiadvány (a továbbiakban füzet vagy igazoló füzet) térképein feltüntetett nyomvonalon haladó, a Tolna megyei Szekszárdtól a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyig húzódó, 849 km hosszúságú, kék sávval    jelzett turistaút.
 

 

Az Alföldi Kéktúra útvonala 
(nagyobb felbontásban a Csatolt dokumentumok között, lejjebb)


A túra irányítója:
a Magyar Természetjáró Szövetség.

 

Ellenőrzőpontok: az igazoló füzet térképein bélyegzővel jelzett helyek, amelyek megnevezése az igazolás céljára bekeretezett részeknél található meg.

 

A teljesítés igazolása: az igazoló füzet megfelelő helyére beütött bélyegzéssel és keltezéssel történik. Valamennyi ellenőrző ponton kell pecsételni. Amennyiben a bélyegző nem elérhető, a pontot és személyt együtt ábrázoló, felismerhető fotók szintén igazolásul szolgálhatnak. Egy-egy túraszakasz megszakításakor a befejezést és az újrakezdést is igazolni kell.

 

A túra teljesítése: hatéves kortól bárki, bármely irányba, bármilyen szakaszokra bontva gyalog teljesítheti. A túra időpontja és időtartama tetszőleges. A túra többször is teljesíthető.

Az útvonal végigjárása után az igazoló füzetet a Magyar Természetjáró Szövetség Kéktúra Szakbizottságához (elsősorban), vagy a területileg illetékes természetbarát szövetséghez/bizottsághoz (másodsorban) kell eljuttatni, ahol a teljesítést ellenőrzik, igazolják és a jelvény kiadásáról intézkednek.

A teljesítés ellenőrzéséhez az eredeti füzet beküldése szükséges. Fénymásolt füzet nem elfogadható.

 

A túra útvonalát sem a megyei bizottságok/szövetségek, sem egyéb szervek, szervezetek, illetve egyének nem változtathatják meg. Az ilyen irányú javaslatokat, vagy igényeket az MTSZ Kéktúra Szakbizottságához kell eljuttatni.
 

Jó időt és jó túrázást kívánunk!Az Alföldi Kéktúra igazolófüzetének címlapja - 2008-as kiadás

 


  

TANÁCSOK A TÚRA TELJESÍTÉSÉHEZ

 

A túrák tervezéséhez érdemes átnézni az Alföldi Kéktúra útvonalhosszak c. PDF fájlt, amely a füzetnél sokkal részletesebben (méter pontosan) leírja az egyes szakaszok hosszait. Erről az oldalról szabadon letölthető, lásd az oldal alján a "Csatolt dokumentumok" között.

A túra tetszőleges szakaszolásban és irányban teljesíthető. Ez azt is jelenti, hogy a túrát nem kötelező ott folytatni, ahol az előző szakaszt a túrázó lezárta.


Bélyegezni azon a helyen (község, vasútállomás, turista- és erdészház, stb.) kell, ahol azt az igazoló füzet megfelelő bekeretezett rovata előírja.

 

Bélyegezésként az MTSZ által kiadott bélyegzők lenyomata, továbbá vasútállomásokon a MÁV bélyegzése szükséges. Megfelelő igazolás ezen kívül bármilyen bélyegző lenyomata, amelyen az adott település (hely) neve szerepel, valamint a sorszámozott TKM bélyegzők is.


A túrákra ajánlatos bélyegzőpárnát vinni magunkkal, mert a kihelyezett MTSZ Kéktúra bélyegzők festékellátása nem biztosítható.

Kérünk mindenkit, hogy a bélyegzőlenyomatok beszerzése során sehol ne lépjenek fel követelő, sürgető, arrogáns módon, mert abból már több helyen probléma adódott, s néhány esetben a továbbiakban  nem kívánták az AK bélyegzőt fogadni.
Tudomásul kell vennie mindenkinek, hogy a bélyegző kezelése szívességből és nem kötelességből történik.

A túramozgalom teljesítése csak a megadott módon igazolható, GPS-szel rögzített trekk erre a célra nem alkalmas.

 
Amennyiben elháríthatatlan akadályoztatás miatt a kijelölt útvonalon nem lehet végigmenni (pl. bányaművelés, fakitermelés, csapadék okozta erózió, kerítés, stb.) kérjük, hogy ezt az MTSZ Kéktúra Szakbizottságának pontos helymegjelöléssel, haladéktalanul jelezzék.

Ugyancsak kérjük, hogy a túrák során tapasztalt hiányosságokat, gondokat, az MTSZ Kéktúra Szakbizottságával – lehetőleg írásban – közöljék. 

Mivel az útvonalon továbbra is előfordulhatnak változások, és a füzet ilyen szempontból történő folyamatos javítása megoldhatatlan, javasoljuk, túrára indulás előtt tájékozódjon Szövetségünk honlapján (www.mtsz.org) és a www.turistautak.hu weboldalon.

Érdemes megnézni a honlapon az Alföldi Kéktúrához kapcsolódó linkgyűjteményt is.

A Szövetségi honlapon belül ez az oldal az Alföldi Kéktúra hivatalos oldala. Érdemes a teljes oldalt végignézni. A változásokról általában cikk is megjelenik a honlapunkon, amelyek utólag is elolvashatók itt a lap alján, a kapcsolódó cikkeknél.

 


 

TÉRKÉPEK AZ ALFÖLDI KÉKTÚRA ÚTVONALÁRÓL

Mivel az Alföld nem tartozik a nagyon jól kiépített turista célpontok közé, ezért az útvonalról alig van használható térképes kiadvány.

A teljes útvonalról tartalmaz 1: 70000-es méretarányú színes térképszelvényeket a túra hivatalos igazolófüzete, amely pl. a Magyar Természetjáró Szövetség-ben érhető el. A kiadvány címe: "Az Alföldi Kéktúra útvonala és igazolófüzete"

Bővebb információ és a füzet ára itt a honlapon, a Kiadványok almenüben.
 


A Szekszárd - Gemenc - Baja - Ósükösd szakasz szerepel a Cartographia Kft. "Szekszárdi-dombság, Gemenc" c. térképén (M=1:40.000). Ez kb. 3-4 évente új kiadásban is megjelenik.
 


A Cartographia kiadó egyetlen alkalommal, 1987-ben kiadta a Körös-vidék I. turistatérképet (M=1:60000), de ezen még nem szerepelt a kék jelzés. (A Körösladány - Vésztő -Okány szakasz helye szerepel rajta.)
 


A Cartographia Kft. az 1990-es évek végéig kiadta a Debrecen és környéke térképet (M=1:40000), de ezen még nem szerepelt a kék jelzés. (A Nyírmártonfalva - Vekeri-tó - Létavértes szakasz helye szerepel rajta.) Az alábbi képen nem a legutolsó kiadás címlapja látszik.
 


További szakaszok szerepelnek még a Paulus térképkiadó által megjelentetett, a Nemzeti Parkok Bemutatóhelyein beszerezhető alábbi térképeken:

Kiskunsági Nemzeti Park (M=1:90000, Szatymaz - Ópusztaszer - Mindszent környéke)
 


Körös-Maros Nemzeti Park (M=1:90000, Gádoros - Szarvas - Mezőtúr - Dévaványa - Körösladány - Vésztő, illetve Zsadány - Geszt - Körösnagyharsány környéke)
 


Jó segítséget jelenthet a Szarvas - Kárpátia térképkiadó által néhány évente frissített Békés megye Turisztikai információs térkép is (M=1:125000, Tompaháttól Berettyóújfaluig).
 


A néhol nehezen követhető békés megyei szakaszról, pontoisabban a Gádoros - Körösszakál etapról 1:40000-es méretarányú, színes, jól tájékoztató szövegekkel ellátott A4-es méretben nyomtatható térképek kérhetők PDF formátumban a kvte kukac kvte pont hu címen.

A térképek (jogi okokból) nem nyilvánosak, de a tapasztalatok szerint szinte nélkülözhetetlenek, ezért egyedi túrázók számára szívesen elküldik.

 

Minta a békés megyei szakasz térképeiből
 TÉRKÉPEK GPS-HEZ
, EGYEDI TÚRATÉRKÉP NYOMTATÁSA

A túra útvonaláról ingyenes, általában naprakésznek tekinthető korszerű térképek érhetők el a turistautak.hu , vagy az openmaps.eu oldalán. Itt lehetőség van a számítógép előtt leellenőrizni az útvonalat, színes PDF térképrészleteket készíteni (nyomtatáshoz), illetve a beszerkesztett útvonalak különféle GPS-be letölthető formátumokban is elérhetők.

A turistautak.hu oldal és a GPS túrázáshoz hasznos funkcióiról az MTSz honlapján, a Túravezetés >> Oktatási anyagok menüben lehet bővebben olvasni.
 

 SZÁLLÁSHELYEK


Szálláshelyekről a Magyar Természetjáró Szövetség által időszakonként kiadott Természetbarát Szálláshelyek kiadványból, valamint a szövetség honlapján és egyéb internetes oldalakon tájékozódhat.

 


 

VÁLTOZÁSOK JEGYZÉKE 
 
A 2008-as igazolófüzethez képest

Az Alföldi Kéktúra igazolófüzetének első kiadása 2000-ben jelent meg.
A 2006-os felújítást követően kisebb változások voltak Sükösdnél és Nyírlugosnál, nagyobb átalakítások voltak Békés megyében. Ezt az állapotot rögzíti a jelenleg utolsó, 2008-as kiadású (ez a 2. nyomtatott kiadás) igazolófüzet is.
 

Címlap:

- A Magyar Természetbarát Szövetség logója megváltozott

Belső borító:

- Az MTSz irodája új helyre költözött! (A régi címre ne küldjenek igazolófüzetet!!!)

- Az MTSz új honlapjának címe: www.mtsz.org
- Az MTSz új központi e-mail címe: info@termeszetjaro.hu (erre a címre várjuk a túramozgalommal kapcsolatos észrevételeket)
- A Magyar Természetbarát Szövetség logoja megváltozott

5. oldal - Távolságadatok:

- Az útvonal kisebb változásai miatt a túra teljes hossza és az érintett szakaszok hossza változott. Lásd az oldal alján a Csatolt dokumentumoknál az Alföldi Kéktúra távok című PDF-et.

7. oldal - 1. térkép:

- (2010. 04. hó): Az M6 autópálya megépülése miatt jelentősen változott az Alföldi Kéktúra nyomvonala Szekszárd és Bárányfok között. Lásd a kapcsolódó cikkeknél: KATTINTS IDE

15. oldal - 11. térkép:

- (2011.11. hó): Az 53-as főút és a Petróczi-iskola között a vasúthoz közeli, korábban erdőszéli részen egy nagyobb terület bekerítése miatt változott a Kék útvonala a füzetben jelzetthez képest. Lásd a kapcsolódó cikk oldalán (térképekkel): KATTINTS IDE

17. oldal - 13. térkép:

- Petróczi iskolától DDK-re az Ásotthalmi-erdőben a jobb járhatóság érdekében csekély nyomvonal módosítás történt. LÁsd a kapcsolódó cikk oldalán (térképpel): KATTINTS IDE

19. oldal - 16. térkép:

- Bordány és Zsombó között, Bordányhoz közelebb változott a Kék útvonala a füzetben jelzetthez képest. Lásd az érintett szakasz oldalán, KATTINTS IDE.

27. oldal - 25. térkép:

- (2010.09. hó): A MÁV kérésére a hivatalos útvonal a Szarvas - Mezőtúr szakasznál Halászlak térségében nem a vasúti hídon megy át, hanem az autós komp felé kerül. Lásd a kapcsolódó cikkeknél: KATTINTS IDE

32-33. oldal - Áttekintő térkép:

- A fontosabb eltérések: M0 kéeleti, északi szektor megépült
- M6-os autópálya Dunaújváros - Mohács közt
- M60-as autópálya Mohács - Pécs között
- M43-as autópálya Szeged - Makó között
- Békéscsaba elkerülő út, új 47-es út Békéscsaba - Mezőberény között
- 442-es út új nyomvonalon Kunszentmártonnál

40. oldal - 37. térkép:

- A Vésztő - Körösnagyharsány vonalon szünetel a személyszállítás

49. oldal - térképe:

- A Nyírmártonfalvától délre bekerített erdőrész miatt az út délebbre került. KATTINTS IDE! 

55. oldal - 53. térkép:

- Az M3-as autópálya építése miatt változás Kántorjánosi - Vaja között.  KATTINTS IDE! 

Hátsó borító:

- Az MTSz irodája új helyre költözött! (A régi címre ne küldjenek igazolófüzetet!!!)

- A Duna áradása esetén (Bajai vízmércén 500 cm-es vízállás felett) a Gemenci erdőben haladó szakasz (Lassi - Duna-híd) víz alatt van, nem járható.

- A mindszenti komp a Tisza nagyobb árhulláma esetén nem jár.

- A szarvasi komp a Hármas-Körös nagyobb árhulláma esetén nem jár.

- A túra útvonala Geszt - Biharugra - Körösnagyharsány - Körösszakál között a magyar-román határ közelében halad. Oda kell figyelni a tájékozódásra, illetve legyen nálunk igazolvány, ha igazoltatnak.

- A túra útvonala Nagykereki - Kismarja - Pocsaj - Cserekert - Létavértes - Álmosd között a magyar-román határ közelében halad. Oda kell figyelni a tájékozódásra, illetve legyen nálunk igazolvány, ha igazoltatnak.

Igazolófüzettel
Saját bélyegzőkkelAlföldi Kéktúra jelvény
( Készítette:Ginter Gábor )


A túra teljes hosszának bejárásáért - amennyiben ezt az igazolófüzetben hitelesen igazolja a túrázó - tűzzománc jelvény jár. A jelvényt külön kell megvásárolni (amikor az MTSz központ végzett a túrabélyegzők ellenőrzésével), ára 1000 Ft.

A teljes szakasz bejárásán felül néhány megyében a hozzájuk tratozó szakasz teljesítéséért külön megyei jelvény igényelhető. Ezek igazolását és a jelvény kiadását az illetékes megyei szövetségek végzik. Ilyen megyei jelvények igényelhetők:

- Szabolcs-Szatmár Bereg,
- Hajdú Bihar,
- Békés,
- Csongrád,
- Bács-Kiskun

megyékben.

A megyei jelvényekkel kapcsolatban az Elérhetőségeknél megadott címeken kell érdeklődni. Az MTSz országos központja csak a teljes Alföldi Kéktúra teljesítéséért járó jelvény ügyében illetékes.


Honlapunkon kilenc részben lehet olvasni Horváth Béla útvonalleírását, amelyekben hasznos információk is találhatók. Élet a Kéken - Alföldi Kéktúra összefoglaló.
138316 alkalommal

A túramozgalom összesítése: 849.3 km, 69 db érintőpont


A túramozgalom útvonala

01 Alföldi Kéktúra, Szekszárd - Baja

kék sáv AK-101 Szekszárd vá. - Csörge-tó - Sió-gát - Bárányfok 11.7 km
kék sáv AK-102 Bárányfok - Sió ártér - Keselyűs 7.1 km
kék sáv AK-103 Keselyűs - Szomfovai eh. - Lankóczi gátőrház 9.4 km
kék sáv AK-104 Lankóczi gátőrház - Lassi erdészlak - Kisrezéti eh. - Dunafürdő vm. - Baja, Duna-híd 12.5 km
  Összesen: 40.7 km
 

02 Alföldi Kéktúra, Baja - Petróczi iskola

kék sáv AK-111 Baja, Duna-híd - Sámán tanya - Érsekcsanád, Üdülőtelep 7.8 km
kék sáv AK-112 Érsekcsanád, Üdülőtelep - Dunaidűlő - Ósükösd 5.9 km
kék sáv AK-113 Ósükösd - Vajas-fok - Szt. Anna-kápolna - Sükösd 6.0 km
kék sáv AK-114 Sükösd - Józseftelek - Ólom-hegyi elág. - Rém 13.7 km
kék sáv AK-115 Rém - Bácska-hegy - Szentgyörgy erdőgazdaság - Érsekhalma 11.8 km
kék sáv AK-116 Érsekhalma - Hild - Hajós 6.8 km
kék sáv AK-117 Hajós - Dencsák-tanya - Császártöltés 5.5 km
kék sáv AK-121 Császártöltés - Pacz-tanya - Illancs - Kéleshalom 13.3 km
kék sáv AK-122 Kéleshalom - Galagonyás - Babó-tanya - Kunfehértó, üdülőtelep 13.8 km
kék sáv AK-123 Kunfehértó, üdülőtelep - Kunfehértói országút 3.6 km
kék sáv AK-124 Kunfehértói országút - Kis Keceli út - Erdészház - 53 sz. főút 11.8 km
kék sáv AK-125 53 sz. főút - János-teleki-erdő - Felső-Átokházi-erdő - Petróczi iskola 15.7 km
  Összesen: 115.7 km
 

03 Alföldi Kéktúra, Petróczi iskola - Mindszent

kék sáv AK-131 Petróczi iskola - Back-kápolna - Ásotthalmi-erdő 12.3 km
kék sáv AK-132 Ásotthalmi-erdő - Csorvai-erdő - Ruzsa 9.1 km
kék sáv AK-133 Ruzsa - Kállai-erdő - Pálfi-erdő - Vágó 6.9 km
kék sáv AK-134 Vágó - Csorva - Zákányszék 7.8 km
kék sáv AK-135 Zákányszék - Aranka-hegy - Bordány 6.2 km
kék sáv AK-136 Bordány - Zsombó 5.4 km
kék sáv AK-137 Zsombó - Bábadűlő - Szatymaz 8.1 km
kék sáv AK-141 Szatymaz - 5 sz. főút - Sándorfalva 6.3 km
kék sáv AK-142 Sándorfalva - Vöröscsárdai-erdő - Dóci elágazás 9.6 km
kék sáv AK-143 Dóci elágazás - Hantházi-erdő - Pusztaszeri erdő - Ópusztaszer, Emlékpark 8.0 km
kék sáv AK-144 Ópusztaszer, Emlékpark - Levelény - Mindszent, komp 8.6 km
kék sáv AK-145 Mindszenti komp - Mindszent vá. 2.4 km
  Összesen: 90.7 km
 

04 Alföldi Kéktúra, Mindszent - Mezőtúr

kék sáv AK-151 Mindszent, vá. - Ludas-halom (45 sz. főút) 9.8 km
kék sáv AK-152 Ludas-halom (45 sz. főút) - Ördöngös major - Kéktói-erdő - Tompahát 10.4 km
kék sáv AK-153 Tompahát - Ótompahát - Nagymágocs 10.2 km
kék sáv AK-154 Nagymágocs - Szendreimajor - Árpádhalom 7.5 km
kék sáv AK-155 Árpádhalom - Újvárosi földek - Gádorosi határ 6.8 km
kék sáv AK-156 Gádorosi határ - Kiskirályság - Eperjes 4.8 km
kék sáv AK-157 Eperjes - Györgykirályság - Kákai híd - Kákai főmajor 12.4 km
kék sáv AK-161 Kákai főmajor - Bikazug - Anna-liget - Erzsébet-liget - Szarvas 9.4 km
kék sáv AK-162 Szarvas - Történelmi Emlékút - Mezőtúri komp 6.6 km
kék sáv AK-171 Szarvasi komp - Túrtői holtág - Árvízkapu - Peresi műút 12.8 km
kék sáv AK-172 Peresi műút - Endrődi gázüzem - Mezőtúr 8.6 km
  Összesen: 99.3 km
 

05 Alföldi Kéktúra, Mezőtúr - Vésztő

kék sáv AK-181 Mezőtúr - Szandazug - Pásztózug - Balai-híd - Túrkeddi-híd (Túrkeve) 14.9 km
kék sáv AK-182 Túrkeddi-híd (Túrkeve) - Farkas-zug - Ecsegi puszta - Gástyás - Mirhó laposa - Ecsegfalva 21.2 km
kék sáv AK-191 Ecsegfalva - régi vasút - Réhely - Réhelyi major 8.6 km
kék sáv AK-192 Réhelyi major - régi vasút - Dévaványa 6.5 km
kék sáv AK-193 Dévaványa - Simasziget - Folyás-ér 8.9 km
kék sáv AK-194 Folyás-ér - Karcagi út - Ördög-árka - Körösladány 10.2 km
kék sáv AK-201 Körösladány - Dondorog - Fok-köz 12.3 km
kék sáv AK-202 Fok-köz (Vidratanya) - Mágor - Dió-ér - Mágori Emlékhely 11.5 km
kék sáv AK-203 Mágori Emlékhely - Gábor-zug - Vésztő 4.7 km
  Összesen: 98.8 km
 

06 Alföldi Kéktúra, Vésztő - Berettyóújfalu

kék sáv AK-204 Vésztő - Cigányfoki szivattyú - Szopor - Okány 8.5 km
kék sáv AK-211 Okány - Nyárfás - Zsadányi országút 6.5 km
kék sáv AK-212 Zsadányi országút - Tölgyfástanya - Zsadány 7.4 km
kék sáv AK-213 Zsadány - Kisvátyoni tanösvény - Csillaglaposi-erdő - Geszt 10.5 km
kék sáv AK-214 Geszt - Kissziki híd - Begécsi-tavak - Nagysziki híd - Biharugra 10.5 km
kék sáv AK-215 Biharugra - Szilaspuszta - Trianoni gát - Körösnagyharsány 11.8 km
kék sáv AK-216 Körösnagyharsány - Sebes-Körös - Tisza István híd 3.5 km
kék sáv AK-220 Tisza István híd - Körösszakál 1.5 km
kék sáv AK-221 Körösszakál - Sáros-ér - Nyésta - Kutas-főcsatorna - Furta 19.5 km
kék sáv AK-222 Furta - Zsáka 2.4 km
kék sáv AK-223 Zsáka - Bakonszeg 7.2 km
kék sáv AK-224 Bakonszeg - Berettyó-gát - Berettyóújfalu 7.7 km
  Összesen: 97 km
 

07 Alföldi Kéktúra, Berettyóújfalu - Vekeri-tó

kék sáv AK-231 Berettyóújfalu - Berettyó gát - Gáborján 11.3 km
kék sáv AK-232 Gáborján - Csere-erdő - Hencida 4.4 km
kék sáv AK-233 Hencida - Tucskó-erdő - Kis-Körös - Bojt 8.0 km
kék sáv AK-234 Bojt - Papszász-dűlő - Nagykereki 5.5 km
kék sáv AK-235 Nagykereki - Nagyváradi út - Kismarja 9.8 km
kék sáv AK-236 Kismarja - Berettyó-gát - Pocsaj 5.4 km
kék sáv AK-237 Pocsaj - Ér-part - Laponya-halom - Cserekert 10.2 km
kék sáv AK-238 Cserekert - Dohányszárító - Létavértes 8.4 km
kék sáv AK-241 Létavértes - Székelyhídi út - Álmosdi csata emlékműve - Álmosd 11.9 km
kék sáv AK-242 Álmosd - Konyári-Kálló - Pungur-hegyi iskola - Kepecs-tag 13.8 km
kék sáv AK-243 Kepecs-tag - Vértesi út - Létai út - Ludas Csárda 18.7 km
kék sáv AK-244 Ludas-csárda - Bánki-erdő - Vekeri-tavi kemping (Kati híd) 7.1 km
  Összesen: 114.5 km
 

08 Alföldi Kéktúra, Vekeri-tó - Nyírbátor

kék sáv AK-245 Vekeri-tavi kemping (Kati híd) - Mézes-hegyi-tó - Bánk 5.1 km
kék sáv AK-246 Bánk - Fancsika - Bodzás-víztároló - Halápi csárda 13.3 km
kék sáv AK-251 Halápi csárda - Hármas-hegy - Hármashegyalja vá. 4.6 km
kék sáv AK-252 Hármashegyalja vá. - Rabauer-erdő - Létai-ér - Buzitapuszta 11.1 km
kék sáv AK-253 Buzitapuszta - Fried-tag - Nyíracsád 6.4 km
kék sáv AK-254 Nyíracsád - Gánás-hegy - megyehatár 5.6 km
kék sáv AK-261 megyehatár - Csonkási-oldal - Nyírlugos 10.2 km
kék sáv AK-262 Nyírlugos - Nyírbélteki út - Hoportyó, elágazás - Istvántanya 12.4 km
kék sáv AK-263 Istvántanya - Nyírbogát-dél - Nagy-korpás-hegy - Töviskes - Nyírbátor 13.1 km
  Összesen: 81.8 km
 

09 Alföldi Kéktúra, Nyírbátor - Kisvárda

kék sáv AK-271 Nyírbátor - Csereerdő - Nyírderzs 7.5 km
kék sáv AK-272 Nyírderzs - Kántorjánosi 4.9 km
kék sáv AK-273 Kántorjánosi - Vas-hegy oldala - Vajai-víztároló - Vaja 5.4 km
kék sáv AK-274 Vaja - Rohod 4.4 km
kék sáv AK-275 Rohod - Bojer-erdő - Nyírkarász 8.1 km
kék sáv AK-276 Nyírkarász - Gyulaháza 6.3 km
kék sáv AK-277 Gyulaháza - Pap-földje - Anarcs 4.3 km
kék sáv AK-278 Anarcs - Kisvárda 4.8 km
  Összesen: 45.7 km
 

10 Alföldi Kéktúra, Kisvárda - Sátoraljaújhely

kék sáv AK-281 Kisvárda - Belfőcsatorna - Rétközberencs 8.1 km
kék sáv AK-282 Rétközberencs - Tiszakanyár - Tisza-híd 8.0 km
kék sáv AK-291 Tisza-híd - Jobb parti gát - Cigánd, Fő utca 7.3 km
kék sáv AK-292 Cigánd - Petőfi utca - Vasút utca - Tiszakarádi-főcsatorna - Csonka-éri-csatorna - Pácin 14.6 km
kék sáv AK-293 Pácin - Kossuth-kert - Sportpálya - Országhatár - Felsőberecki-főcsatorna - Karcsa 6.7 km
kék sáv AK-294 Karcsa - Béka-tói-csatorna - országút - Árpád utca - Karos 6.0 km
kék sáv AK-295 Karos - Régészeti Park - Móka-domb - Eperjes-szög - Alsóberecki 6.7 km
kék sáv AK-296 Alsóberecki - Bodrog hídja, országút - Ronyva-patak gátja - Árpád utca - Sátoraljaújhely 7.7 km
  Összesen: 65.1 km
 

A túramozgalom érintőpontjai

Az érintőpontok nevére kattintva a megfelelő pont adatlapjára jutsz, ahol a pont állapotával kapcsolatos észrevételeket is olvashatod. Regisztrált felhasználóként Te magad is írhatsz megjegyzést a pont állapotáról.

01 Tolna megyei bélyegzőhelyek

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Szekszárd
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Bárányfoki Múzeum
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Keselyűsi Csárda 1 db
103 hónapja
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Lankóci Vízügyi Múzeum
 

02 Bács-Kiskun megyei érintőpontok

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Baja 1 db
125 hónapja
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van AK Ósükösd Kulcsosház 1 db
94 hónapja
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Hajósi pincék 1 db
125 hónapja
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Kéleshalom
5. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Pici-Paci tanya
 

03 Csongrád megyei érintőpontok

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Petróczi iskola 1 db
58 hónapja
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Ruzsa
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Zákányszék
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Bordány
5. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Zsombó
6. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Szatymaz
7. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Sándorfalva
8. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Ópusztaszer (Nemzeti Történelmi Emlékpark)
9. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Mindszent, Rév
10. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Mindszent, vasútállomás
11. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Tompahát
12. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Nagymágocs
13. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Árpádhalom
14. Választható Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Gádoros
15. Választható Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Eperjes
Megjegyzés: A gádorosi pont Békés megyében van
 

04 Békés megyei érintőpont 1

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Szarvas
Megjegyzés: Gádoroson is lehet bélyegezni
 

05 Jász-Nagykun-Szolnok megyei érintőpontok

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van AK Peresi Bemutatóház
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Mezőtúr
 

06 Békés megyei érintőpontok 2

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Ecsegfalva
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Réhelyi Bemutató Központ
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Dévaványa
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Körösladány (Körösladány, vasútállomás) 1 db
147 hónapja
5. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Vidratanya
6. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Csolt monostor
7. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Vésztő vá.
8. Ezt a pontot kötelező felkeresni A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Okány
9. Ezt a pontot kötelező felkeresni A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Zsadány
10. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Geszt
11. Ezt a pontot kötelező felkeresni A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Biharugra
12. Ezt a pontot kötelező felkeresni A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Körösnagyharsány
 

07 Hajdú-Bihar megyei érintőpontok

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Körösszakál
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Furta
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Bakonszeg
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Berettyóújfalu
5. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Hencida
6. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Nagykereki
7. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Kismarja
8. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Pocsaj
9. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van AK Cserekert
10. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Létavértes
11. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Álmosd
12. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van AK Kepecs-tag
13. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Vekeri Pihenő Központ
14. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Bánk
15. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Nyalóka (előre lepecsételt öntapadós lap) AK Halápi csárda
16. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Nyíracsád
 

08 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei érintőpontok

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Nyírlugos
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Istvántanya
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Nyírbátor
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Nyírderzs
5. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Vaja
6. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Nyírkarász
7. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Gyulaháza
8. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Kisvárda
9. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Tiszakanyár
 

09 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei érintőpontok

Státusz Igazolás Név Észrevételek
1. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van AK Cigánd ÉNy gátőrház
2. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Pácin
3. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető Itt a túramozgalomnak saját bélyegzője van A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Karcsa
4. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Alsóberecki
5. Ezt a pontot kötelező felkeresni Az érintőpont létezik, elérhető A teljesítés más céges bélyegzővel is igazolható AK Sátoraljaújhely
 

A túramozgalom teljesítői

Sorszám Teljesítve Név Szül. év Település
001 2002-08-01 Jóvér Béla dr. 1945 Budapest
002 2002-08-22 Koncsek János 1940 Budapest
003 2002-08-22 Koncsek Jánosné 1930 Budapest
004 2002-10-10 Vidovenyecz Zsolt 1975 Békéscsaba
005 2002-10-10 Túróczy József 1978 Békéscsaba
006 2002-10-10 Szarvas Mátyás 1961 Békéscsaba
007 2002-11-21 Balogh Béláné 1935 Budapest
008 2002-12-11 Pusztai Béláné 1924 Budapest
009 2002-12-17 Horváth Zoltán 1970 Szolnok
010 2011-12-17 Domokos Zoltán 1978 Szolnok
011 2003-01-10 Kocsis János 1930 Budapest
012 2003-06-16 Balabás László 1953 Bőcs
013 2003-08-06 Jánoska István 1931 Budapest
014 2003-08-06 Sebestyén István dr. 1946 Budapest
015 2003-08-28 Dora László 1966 Vác
016 2003-08-28 Vígh Edit 1968 Vác
017 2003-09-05 Schlögl Balázs 1975 Kőszeg
018 2003-09-05 Jakab Annamária 1979 Budapest
019 2003-09-05 Kreicsi Gábor 1970 Salgótarján
020 2003-09-05 Vince Gábor 1976 Salgótarján-Somoskőújfalu
021 2003-09-05 Ispán István 1978 Salgótarján-Somoskőújfalu
022 2003-09-09 Kovács Beáta 1972 Budapest
023 2003-09-05 Szabó Gábor 1975 Budapest
024 2004-01-19 Kovács Lászlóné 1935 Budapest
025 2004-01-19 Horváth M. Gyuláné 1926 Budapest
026 2004-01-19 Bágyi Józsefné 1928 Budapest
027 2004-01-19 Schmidt László 1935 Budapest
028 2004-03-31 Molnár Istvánné 1935 Budapest
029 2004-05-24 Toplak József 1978 Söjtör
030 2004-05-24 Sőregi Antal 1933 Budapest
031 2004-07-12 Berzsenyié Sinkovics Mária 1944 Budapest
032 2004-07-12 Habán Katalin 1943 Budapest
033 2004-07-12 Lovas György 1924 Budapest
034 2004-07-12 Roszel István 1939 Jászapáti
035 2004-08-25 Kovács Zoltán 1957 Budapest
036 2004-09-01 Vida Sándor 1965 Budapest
037 2004-09-01 Polgár Andrásné 1955 Budapest
038 2004-09-08 Bíró Péter 1976 Szolnok
039 2004-09-08 Kállai József 1964 Tiszakécske
040 2004-09-22 Sólyom Dezső 1955 Miskolc
041 2004-09-22 Tratnyek Ilona 1958 Kistarcsa
042 2004-09-22 Jankovich Béla 1953 Pécs
043 2004-10-04 Bárdos Tibor 1962 Budapest
044 2004-10-04 Dudás Józsefné 1969 Gomba
045 2004-10-04 Dudás József 1964 Gomba
046 2004-10-04 Németh István 1970 Budapest
047 2004-10-04 Panmerr Andrea 1976 Budapest
048 2004-10-04 Velekei Judith 1966 Budapest
049 2004-10-04 Kis Erika 1953 Budapest
050 2004-10-04 Kedves Pál 1951 Budapest
051 2004-10-04 Főző Rita 1981 Budapest
052 2004-10-04 Farkas Borbála 1989 Budapest
053 2011-10-04 Terék Györgyné 1959 Budapest
054 2004-10-04 Doszkoty István 1955 Budapest
055 2004-10-04 Cseh Anna 1938 Budapest
056 2004-10-04 Kiss II. István 1921 Budakeszi
057 2004-10-22 Gyimesi Ferenc 1935 Budapest
058 2004-10-22 Vajó Lajos 1933 Budaörs
059 2004-10-22 Hadházi László 1932 Gödöllő
060 2004-10-22 Kemény András 1950 Budapest
061 2004-10-27 Gosztony Zsigmond 1964 Budapest
062 2004-10-27 Vincze Lukács 1979 Budapest
063 2004-10-27 Bóné István 1965 Vésztő
064 2004-10-27 Domokos Gábor ifj. 1969 Budapest
065 2004-10-27 Patkós István 1971 Budapest
066 2004-10-27 Balázs Attila 1957 Dabas
067 2004-10-27 Pothárn Csaba 1959 Budapest
068 2004-10-27 Lauer Péter 1963 Budapest
069 2005-01-03 Skarupa Piroska 1950 Budapest
070 2005-04-26 Pásztor Istvánné 1935 Miskolc
071 2005-06-07 Lágler Jánosné 1940 Budapest
072 2005-06-07 Basa Károly 1926 Budapest
073 2005-06-07 Fabók Julianna dr. 1941 Budapest
074 2005-06-07 Szécsi Katalin dr. 1957 Budapest
075 2005-06-07 Nagy Lajos 1964 Székesfehérvár
076 2005-07-14 Mészáros Ernő 1933 Budapest
077 2005-08-03 Kapus Katalin 1972 Besenyszög
078 2005-08-03 Szabó Tibor 1967 Szolnok
079 2005-08-31 Őrsi Bálint 1987 Eger
080 2005-08-31 Stefanov Titus 1940 Arad - RO
081 2005-08-31 Pappné Kormos Zsuzsanna 1974 Eger
082 2005-08-31 Papp Zsolt 1971 Eger
083 2005-09-19 Kisdi Márk Máté 1971 Budapest
084 2005-09-19 Preisler Tamás 1938 Budapest
085 2005-09-19 Tőke Lajos 1956 Budapest
086 2005-10-12 Hohmann József 1967 Pécel
087 2005-10-12 Kapetz Jánosné 1949 Budapest
088 2005-10-12 Reiss Györgyné 1947 Nagykovácsi
089 2005-10-12 Kiss János 1927 Budapest
090 2005-10-12 Kuzma Ferenc 1949 Budapest
091 2005-10-12 Kuzma Ferencné 1951 Budapest
092 2005-10-12 Felsmann József 1945 Budakeszi
093 2005-10-25 Pásztor István 1931 Miskolc
094 2006-08-08 Horváth János 1950 Makó
095 2006-08-08 Molnár Péter 1970 Szekszárd
096 2006-08-08 Dull Péter 1968 Budapest
097 2006-08-18 Berényi László 1948 Pécs
098 2006-08-18 Vrazsovics Gáborné 1944 Veszprém
099 2006-09-07 Kalocsai Károly 1951 Székesfehérvár
100 2006-09-07 Nedvesi Vilma 1944 Székesfehérvár
101 2006-09-07 Pintér József 1970 Székesfehérvár
102 2006-09-07 Krisztián Gabriella 1964 Székesfehérvár
103 2006-10-16 Nagy Zoltán 1971 Pomáz
104 2006-11-02 Almási Sándor 1938 Szolnok
105 2006-11-02 Szabó Tibor 1967 Szolnok
106 2006-11-02 Kapus Katalin 1972 Besenyszög
107 2006-12-12 Gosch Attiláné 1947 Budapest
108 2006-12-13 Halász Kálmán 1967 Gyömrő
109 2006-12-13 Gáspár Annamária 1964 Gyömrő
110 2006-12-19 Szabó Attiláné 1967 Eger
111 2006-12-19 Lázár Jánosné 1936 Eger
112 2006-12-19 Mező Pálné 1942 Eger
113 2006-12-19 Jakab Béla 1953 Eger
114 2006-12-19 Jakab Béláné 1968 Eger
115 2007-01-10 Asbóth Katalin 1963 Székesfehérvár
116 2007-01-10 Bodor Béláné 1951 Székesfehérvár
117 2007-01-10 Bodor Béla 1949 Székesfehérvár
118 2007-01-10 Pöröntő Péter 1948 Székesfehérvár
119 2007-01-10 Sajtosné Baráth Klára 1951 Székesfehérvár
120 2007-01-10 Balogh Dániel 1993 Székesfehérvár
121 2007-01-10 Tatai László 1955 Székesfehérvár
122 2007-01-10 Keserű Kornél 1978 Szeged
123 2007-01-10 Wágner Zsuzsanna 1979 Szeged
124 2007-01-10 Major Anna 1947 Székesfehérvár
125 2007-02-07 Gombár Lászlóné 1952 Miskolc
126 2007-02-07 Kupai Barnabásné 1945 Kistokaj
127 2007-03-27 Ráczi Győző 1935 Putnok
128 2007-04-04 Varjú Dóra 1989 Szombathely
129 2007-04-04 Varjú Anna 1987 Szombathely
130 2007-04-04 Borbás Katalin 1959 Szombathely
131 2007-04-04 Horváth Judit 1959 Szombathely
132 2007-04-04 Orbán Róbert 1955 Szombathely
133 2007-04-04 Benczik Zoltán 1957 Szombathely
134 2007-04-04 Ruborits Sándor 1961 Szombathely
135 2007-04-04 Imre Márk 1964 Táplánszentkereszt
136 2007-04-04 Bujtás Ferenc 1948 Gencsapáti
137 2007-04-04 Bujtás Boglárka 1987 Gencsapáti
138 2007-06-06 Laczkó Zoltán Dr. 1952 Salgótarján
139 2007-06-06 Petró Istvánné 1952 Salgótarján
140 2007-06-06 Miheller Tibor 1963 Salgótarján
141 2007-08-31 Szalma Andrea 1977 Győrújfalu
142 2007-08-31 Kovács Henriett 1977 Budapest
143 2007-09-26 Gertner Brigitta 1977 Kőszeg
144 2007-09-26 Schlögl Krisztián 1977 Kőszeg
145 2007-09-26 Márton László Krisztián 1976 Sopron
146 2007-09-26 Horváth Ildikó 1980 Ágfalva
147 2007-09-28 Kiss Károly 1967 Körösladány
148 2007-09-28 Hamburger Edit Ágnes 1980 Tatabánya
149 2007-09-28 Győri Helga 1978 Tatabánya
150 2007-10-02 Garami Gabriella 1969 Szolnok
151 2007-10-12 Buncsek Zoltánné 1951 Szolnok
152 2007-10-12 Horváth János 1962 Budapest
153 2010-10-12 Kálmán Gergely 1982 Miskolc
154 2007-10-12 Lábas Attila 1983 Sajóvámos
155 2007-10-12 Lovász István 1971 Bonyhád
156 2007-10-12 Csiki Szabolcs 1972 Budapest
157 2007-11-15 Kerekes Zsolt 1968 Budapest
158 2007-11-15 Várdai Lajosné 1946 Székesfehérvár
159 2007-11-15 Árvai István 1948 Budapest
160 2008-04-21 Süttő István 1946 Székesfehérvár
161 2008-04-28 Kriszt Gábor 1966 Pécs
162 2008-05-08 Kálmán Zsuzsa 1961 Dunaújváros
163 2008-05-08 Már Attiláné 1957 Dunaújváros
164 2008-05-08 Csertő Lajosné 1944 Dunaújváros
165 2008-05-08 Csontos László 1960 Dunavecse
166 2008-05-08 Ambrus István 1953 Dunaújváros
167 2008-05-08 Jurinka Robin 1990 Dunaújváros
168 2008-05-08 Mészáros Henriette 1965 Dunaújváros
169 2008-05-08 Pappné Orbán Ágnes 1965 Dunaújváros
170 2008-05-08 Jurinka Rozália 1962 Dunaújváros
171 2008-05-08 Patakfalvi Réka 1992 Dunaújváros
172 2008-05-08 Gyarmati Mária 1954 Nagyvenyim
173 2008-05-08 Csontosné Kóbor Zsuzsa 1956 Dunavecse
174 2008-05-08 Papp Gergő 1990 Dunaújváros
175 2008-05-08 Lencsés József 1982 Dunaújváros
176 2008-05-29 Czövek András 1982 Vecsés
177 2008-07-31 Varga Gábor 1978 Dorogháza
178 2008-07-31 Maczák Attila 1977 Márkháza
179 2008-07-31 Szűcs Gergő 1983 Dorogháza
180 2008-07-31 Sejben Anita 1984 Kisbárkány
181 2008-07-31 Bartkó Zoltán 1983 Nagykeresztúr
182 2008-07-31 Sági Krisztina 1985 Budapest
183 2008-07-31 Rózsavölgyi Miklós 1983 Gödöllő
184 2008-07-31 Toba Zoltán 1983 Budapest
185 2008-09-01 Rába Csaba 1955 Kaposvár
186 2008-09-01 Rába Csabáné 1958 Kaposvár
187 2008-09-01 Csuka Sándor 1955 Győr
188 2008-09-01 Gombos István 1975 Budapest
189 2008-09-01 Takács Viola 1975 Ecser
190 2008-09-01 Tolner Tibor 1970 Székesfehérvár
191 2008-10-03 Balázsy Péter 1938 Szeged
192 2008-10-03 Harasta Jánosné 1954 Tatabánya
193 2008-10-17 Szöllősi László 1973 Budapest
194 2008-10-17 Gertner Béla 1952 Budapest
195 2008-10-17 Vincze Edit 1958 Budapest
196 2008-10-20 Bachstädt Ildikó 1992 Herend
197 2008-10-20 Bachstädt János 1961 Herend
198 2008-10-20 Bachstädtné Németh Éva 1961 Herend
199 2008-11-12 Hegyháti Istvánné 1950 Tatabánya
200 2008-11-12 Wittmer Antal 1956 Környe
201 2008-11-12 Szabó Piroska 1956 Bana
202 2008-11-12 Weltzné Pókos Zsuzsanna 1968 Vértessomló
203 2008-12-02 Bukovics Sándor 1977 Budapest
204 2008-12-09 Szarvas Mátyás 1961 Eger
205 2009-02-25 Kovács Attila 1956 Budapest
206 2009-02-25 Kovács Attiláné 1955 Budapest
207 2009-02-25 Körmendi Tibor 1957 Szombathely
208 2009-02-25 Körmendiné Pintér Katalin 1958 Szombathely
209 2009-07-09 Kézér Ernő 1933 Zagyvarékas
210 2009-07-13 Kiskun Magda 1943 Miskolc
211 2009-09-04 Osvald Ákos 1972 Kaposvár
212 2009-09-04 Barta Zsolt 1983 Gyöngyös
213 2009-09-04 Barta Gergő 1985 Gyöngyös
214 2009-10-21 Nász Zoltán 1957 Sződliget
215 2009-10-21 Kelemenné Horváth Ilona 1959 Veszprém
216 2009-11-10 Horváth Gábor 1983 Balassagyarmat
217 2009-11-11 Agárdi Gábor 1945 Debrecen
218 2009-11-11 Agárdi Gáborné 1944 Debrecen
219 2009-11-27 Gergely Szilveszterné 1942 Szentes
220 2009-03-22 Kun Erzsébet 1977 Szentes
221 2009-03-22 Kun Sándorné 1949 Szentes
222 2010-04-08 Harasta Renáta 1975 Tatabánya
223 2010-04-14 Kinyó Zsolt 1971 Siófok
224 2010-05-27 Kemény Csaba 1957 Paks
225 2010-05-25 Adorján János 1956 Paks
226 2010-05-27 Adorján Jánosné 1957 Paks
227 2010-05-27 Véhmann Ferenc 1950 Paks
228 2010-05-27 Verliné Nepp Klára 1961 Paks
229 2010-05-27 Sárközi György 1966 Paks
230 2010-05-27 Kiss Ibolya 1962 Paks
231 2010-05-27 Gergely Lászlóné 1962 Paks
232 2010-05-27 Szebényi Gábor 1969 Paks
233 2010-05-27 Péter Imre 1948 Paks
234 2010-05-27 Gergely László 1961 Paks
235 2010-05-27 Bíró András 1959 Szekszárd
236 2010-05-27 Váci György 1962 Paks
237 2010-05-27 Váci Györgyné 1960 Paks
238 2010-05-27 Szőts István 1961 Paks
239 2010-05-27 Jantner János 1959 Paks
240 2010-05-27 Kopfer Gábor 1964 Paks
241 2010-07-13 Farkas Sándor dr. 1939 Siófok
242 2010-07-13 Oláh Lajos 1960 Siófok
243 2010-07-13 Almási István 1972 Szeged
244 2010-07-13 Matuszka Sándor 1971 Sándorfalva
245 2010-07-13 Sziva Zoltán 1971 Szob
246 2010-07-13 Sipos Tamás 1976 Szob
247 2010-08-27 Mezei István Dr. 1946 Budapest
248 2010-08-27 Szarvas Mátyás 1961 Eger
249 2010-09-10 Hegedűs Kornél 1980 Budapest
250 2010-09-10 Vadi László 1962 Gyula
251 2010-09-10 Balogh Csaba 1979 Lőrinci
252 2010-09-10 Perei Tímea 1983 Szolnok
253 2010-09-16 Nemesi Lajos 1938 Ajka
254 2010-09-16 Gombás Klára 1945 Ajka
255 2010-09-16 Nagy Lóránd István 1983 Budapest
256 2010-09-16 Gárdai Csaba 1963 Budapest
257 2010-09-16 Szabados Ákosné Ehrlich Márta 1960 Budapest
258 2010-10-01 Szenthe Kálmán Sándor 1985 Budapest
259 2010-11-24 Kohlrusz Árpád 1949 Ajka
260 2010-11-24 Biros Béláné 1942 Pécs
261 2011-01-13 Márkus Péter 1975 Gyöngyöspata
262 2011-01-13 Mike Attila 1941 Hatvan
263 2011-01-13 Tábi Zoltán 1969 Hatvan
264 2011-01-13 Penczner Péter 1980 Hatvan
265 2011-01-19 Csaba Zoltán 1972 Budapest
266 2011-03-11 Tóth Lászlóné 1970 Budapest
267 2011-03-11 Tóth László 1965 Budapest
268 2011-03-11 Tóth Gergő 1994 Budapest
269 2011-03-11 Tóth Péter 1999 Budapest
270 2011-05-01 Ginter Gábor 1970 Veresegyház
271 2011-07-20 Mikus Pál 1965 Sűlysáp
272 2011-07-20 Szilágyi Anita 1978 Tura
273 2011-07-20 Őrsi Tibor Dr. 1955 Eger
274 2011-08-17 Fatsar Kristóf Dr. 1969 Budapest
275 2011-08-17 Pribék Endre 1937 Orosháza
276 2011-10-04 Makleit László 1957 Debrecen
277 2011-10-04 Béládi Márta 1963 Debrecen
278 2011-10-04 Balázs Árpád 1965 Kalocsa
279 2011-10-04 Tóth Tibor 1961 Kalocsa
280 2011-10-04 Vén Csaba 1968 Kalocsa
281 2011-10-04 Harsányi László 1971 Ebes
282 2011-10-04 Fekete Erika 1985 Ebes
283 2011-10-04 Fehér Mária 1946 Kaposvár
284 2011-10-04 Graffits László 1947 Kaposvár
285 2011-10-04 Pálfy Lászlóné 1958 Kaposvár
286 2011-10-04 Borsos András 1947 Kaposvár
287 2011-10-18 Illés Dezső 1946 Budapest
288 2011-10-18 Plechl Sándor 1966 Budapest
289 2011-10-18 Plechl Erzsébet 1968 Budapest
290 2011-10-18 Thury Gábor 1951 Békéscsaba
291 2011-10-18 ifj. Tury Gábor 1994 Békéscsaba
292 2011-10-18 Thuryné Szabó Ágnes 1961 Békéscsaba
293 2011-10-18 Bácskai György 1934 Gyöngyös
294 2011-10-18 Hevér István 1953 Pálosvörösmart
295 2011-11-07 Berta Ottília 1960 Zalaegerszeg
296 2011-11-16 Paál Éva 1966 Alsópáhok
297 2011-11-07 Kökény Mihály 1963 Zalaegerszeg
298 2011-11-16 Murányi Mihály 1965 Alsópáhok
299 2011-11-16 Babinyecz Tamás 1978 Domony
300 2011-11-16 Babinyecz Zoltán 1974 Domony
301 2011-11-23 Szilas Gábor 1970 Budapest
302 2011-11-16 Kriszt Ilona 1970 Budapest
303 2011-12-08 Kis Olga 1947 Pécs
304 2011-12-08 Láng András 1966 Budapest
305 2012-01-24 Krieger István 1976 Budapest
306 2012-01-24 Tóth Ferenc 1984 Kiskunfélegyháza
307 2011-12-04 Veres Zsolt 1985 Kiskunfélegyháza
308 2012-03-08 Raduj László 1941 Pilisvörösvár
309 2012-03-08 Raduj Klára 1943 Pilisvörösvár
310 2012-04-18 Tóth János 1946 Tolna-Mözs
311 2012-05-18 Dani László 1950 Budapest
312 2012-05-18 Hachbold András 1945 Kiskőrös
313 2012-05-18 Járosi Károlyné 1953 Budapest
314 2012-05-18 Hachboldné Kövesdi Márta 1948 Kiskőrös
315 2012-05-18 Farkas Sándorné 1937 Budapest
316 2012-05-18 Bene Tiborné 1942 Budapest
317 2012-05-18 Horváth Istvánné 1934 Budapest
318 2012-05-18 Dani Lászlóné 1958 Budapest
319 2012-05-18 Szirt Leventéné 1940 Budapest
320 2012-05-18 Járosi Károly 1950 Budapest
321 2012-05-18 Ritter Miklósné 1947 Budapest
322 2012-05-18 Hudy Sándorné 1936 Budapest
323 2012-05-18 Oszfolk Margit 1938 Budapest
324 2012-05-18 Fargó Ida 1942 Budapest
325 2012-05-18 Lux György 1950 Budapest
326 2012-05-18 Baraté Lászlóné 1947 Budapest
327 2012-05-26 Kovács József 1950 Ostoros
328 2012-06-07 Kaposi Ilona 1942 Budapest
329 2012-06-07 Elekes Józsefné 1940 Budapest
330 2012-09-06 Radványi Benedek 1987 Budapest
331 2012-09-06 Körmendy Gábor 1986 Budapest
332 2012-09-06 Szűcs József 1944 Jánoshalma
333 2012-06-16 dr. Bencze Erika 1969 Monor
334 2012-09-03 Szőke Gyula 1994 Székesfehérvár
335 2012-09-03 Szőke Gyula Géza 1962 Székesfehérvár
336 2012-07-29 Takács Tibor 1973 Szentgotthárd
337 2012-09-03 Szabó László 1974 Pákozd
338 2012-09-18 Maka Judit 1959 Gyöngyöstarján
339 2012-09-18 Magyari Mária 1948 Gyöngyös
340 2012-09-18 Kis Ilona 1951 Gyöngyös
341 2012-09-18 Keresztesi Józsefné 1945 Gyöngyös
342 2012-09-18 Dr. Katona Klára 1949 Gyöngyös
343 2012-09-18 Juhászné Hartmann Márta 1952 Gyöngyös
344 2012-09-18 Juhász Antalné 1955 Karácsond
345 2012-09-18 Fodor Márta 1960 Gyöngyös
346 2012-09-18 Csiszár Ferenc 1946 Karácsond
347 2012-09-18 Tóthné Kelemen Mária 1964 Gyöngyös
348 2012-09-18 Szabó Zoltán Dezső 1944 Gyöngyöshalász
349 2012-09-18 Szabó Márta 1948 Gyöngyöshalász
350 2012-09-18 Semperger Józsefné 1956 Gyöngyös
351 2012-09-18 Rajki Sándorné 1944 Markaz
351 2012-09-18 Rajki Sándor 1943 Markaz
353 2012-09-18 Pinczi György 1956 Gyöngyöstarján
354 2012-09-18 Orbán István Csaba 1945 Markaz
355 2012-09-18 Molnár Zoltánné 1962 Gyöngyöshalász
356 2012-09-18 Mátyásházi Anna 1949 Gyöngyös
357 2012-10-26 Domszky Zoltán 1959 Budapest
358 2012-10-26 Becze László 1966 Pécs
359 2012-10-26 Dénes Ibolya 1974 Zengővárkony
360 2012-10-26 Weiszmüller István 1960 Pécs
361 2012-10-29 Gida Tibor 1944 Pécs
362 2012-10-29 Gidáné Orsós Erzsébet 1964 Pécs
363 2012-10-29 Balog Árpád 1963 Siklós-Máriagyüd
364 2012-10-29 Balla László 1957 Pécs
365 2012-10-29 Romvári Tibor 1959 Pécs
366 2012-10-29 Romvári Tiborné 1963 Pécs
367 2012-10-29 Jancsi Ibolya 1961 Komló
368 2012-10-29 Soós Zoltán 1964 Komló
369 2012-10-29 Feik Tamás 1967 Komló
370 2012-10-29 Jancsi Attila 1958 Pécs
371 2012-10-29 Stiksz Zsuzsanna 1968 Pécs
372 2012-10-29 Braun Andrea 1960 Pécs
373 2012-10-29 Balláné Megyeri Klára 1960 Pécs
374 2012-11-22 Kelemen Andrea 1982 Budapest
375 2012-11-22 Szabó Kornél 1975 Budapest
376 2012-12-11 Sztasák Imre 1972 Budapest
377 2012-12-11 Szalkó Éva 1943 Debrecen
378 2012-12-11 Molnár Attila 1958 Budapest
379 2012-12-11 Papp Jánosné 1953 Salgótarján
380 2012-12-11 Katona András 1971 Egyek
381 2012-12-11 Katona Andrásné 1943 Miskolc
382 2013-01-16 Koós Gábor 1951 Zirc
383 2013-03-07 Hegedűs Zoltán 1981 Berettyóújfalu
384 2013-04-22 Ruff Róbert 1964 Vecsés
385 2013-05-28 Dr. Szekeres Béla 1951 Budapest
386 2013-06-14 Habán Eszter 1954 Ballószög
387 2013-06-14 Várhalmi János Lászlóné 1943 Kerekegyháza
388 2013-06-18 Dely Géza 1975 Baja
389 2013-06-18 Tósoki László 1978 Budapest
390 2013-06-26 Winkler Bert 1967 Wilkau (D)
391 2013-06-27 Feltser János 1958 Budapest
392 2013-07-31 Imre Boglárka 1985 Budapest
393 2013-07-31 Kraszlán István 1961 Budapest
394 2013-07-31 Varga Attila 1965 Budapest
395 2013-07-31 Körtvélyessy Kornél 1956 Füzesabony
396 2013-07-31 Bán Hildegárd Alexandra 1991 Budapest
397 2013-07-31 Nagy Károly Menyhért 1982 Budapest
398 2013-07-31 Hermann Ferenc 1987 Veszprém
399 2013-08-08 Csényi Csaba 1966 Ajka
400 2013-08-08 Szalai József 1949 Ajka
401 2013-08-08 Káldi Géza 1941 Ajka
402 2013-08-08 Göncz Ákos 1993 Ajka
403 2013-08-08 Garbai Gábor 1974 Székesfehérvár
404 2013-08-08 Blaskó István 1957 Ajka
405 2013-08-08 Bachstädt János 1961 Herend
406 2013-08-08 Lakatos Dániel 1990 Budapest
407 2013-08-08 Tolmácsi János 1966 Dunakeszi
408 2013-09-10 Haraszti Aranka 1946 Győr
409 2013-09-10 Kosztolányi Mihályné 1948 Ács
410 2013-09-26 Miereisz Mihály 1942 Pilisvörösvár
411 2013-09-26 Barta Imre 1967 Szarvaskő
412 2013-09-26 Stadler Ákos 1979 Veszprém
413 2013-09-26 Kis Erika 1987 Kislőd
414 2013-09-26 Pem Edina 1987 Tapolca
415 2013-09-26 Németh Lajos 1985 Balatonfüred
416 2013-10-01 Czifra Tibor 1980 Székesfehérvár
417 2013-10-01 Szőke Gyula 1994 Székesfehérvár
418 2013-10-01 Szőke Bernadett Lívia 1978 Székesfehérvár
419 2013-10-01 Lalák József 1972 Székesfehérvár
420 2013-10-01 Szőke Gyula Géza 1962 Székesfehérvár
421 2013-10-01 Erdélyi Gyöngyi 1974 Székesfehérvár
422 2013-10-09 Bányik András 1953 Szentes
423 2013-10-09 Dévényi Tamás 1971 Budapest
424 2013-10-09 Dévényiné Budea Andrea 1976 Budapest
425 2013-10-09 Dévényi Vanda 2002 Budapest
426 2013-10-09 Dévényi Lora 2004 Budapest
427 2013-10-30 Szalai Péter 1977 Hatvan
428 2013-11-05 Jáni Zoltán 1978 Budapest
429 2013-11-05 Jáni-Budea Magdolna 1969 Budapest
430 2013-11-12 Kovács János 1959 Nagyvenyim
431 2013-11-12 Kovácsné Pécsy katalin 1960 Nagyvenyim
432 2013-12-06 Kovács János 1958 Gyöngyös
433 2014-02-07 Eperjesi József 1955 Pécs
434 2014-02-11 Tóth Dávid Szentes
435 2014-02-11 Tóth Tibor 1962 Szentes
436 2014-02-11 Karácsonyi Csilla 1971 Szentes
437 2014-02-11 Tóth Fanni 2000 Szentes
438 2014-02-11 Tóth Rozália 2002 Szentes
439 2014-05-23 Kiss Erzsébet 1947 Baja
440 2014-05-23 Peták Kálmán 1937 Szolnok
441 2014-05-27 Rónavölgyi Jolán 1944 Veszprém
442 2014-05-27 Balázs Ferenc 1943 Veszprém
443 2014-06-08 Kálmán Kristóf 1964 Budapest
444 2014-06-08 Bölcskei György 1975 Dunaújváros
445 2014-06-08 Tomacsek Tamás 1971 Tatabánya
446 2014-07-28 Tóth Ferenc Attila 1967 Miskolc
447 2014-07-28 Béres Béla 1967 Emőd
448 2014-07-28 Bacsó Andrásné 1962 Sárospatak
449 2014-07-28 Válint György 1955 Mucsony
450 2014-07-28 Virág Ildikó 1967 Miskolc
451 2014-07-28 Farkas András 1961 Kazincbarcika
452 2014-07-28 Tálas Tibor 1963 Miskolc
453 2014-07-31 Kámán Ferenc 1968 Budapest
454 2014-07-31 Danis Renáta 1972 Oroszlány
455 2014-07-31 Csige Ferenc 1971 Oroszlány
456 2014-08-12 Kovács Ádám 1994 Kaposvár
457 2014-09-12 Magyar Ferenc 1944 Kecskemét
458 2014-09-12 Kovácsné Fábián Erika 1954 Nemesrádó
459 2014-09-29 Daróczi Ferenc 1957 Budapest
460 2014-09-30 Bálint József 1956 Győr
461 2014-09-30 Hohler Veronika 1975 Győrújbarát
462 2014-09-30 Juhász József 1969 Győrújbarát
463 2014-10-03 Nagy Attila 1968 Kazincbarcika
464 2014-10-17 Szőke Gyula 1994 Székesfehérvár
465 2014-10-17 Szőke bernadett Lívia 1978 Székesfehérvár
466 2014-10-17 Szőke Gyula Géza 1962 Székesfehérvár
467 2014-10-17 Lalák József 1972 Székesfehérvár
468 2014-10-28 Hoffmann Ádám 1940 Mezőberény
469 2014-10-28 Pusztai László 1958 Békéscsaba
470 2014-10-28 Szabó László 1964 Békéscsaba
471 2014-10-28 Benedek Gábor 1947 Békés
472 2014-10-28 Apró Margit 1959 Békéscsaba
473 2014-10-28 Kovács Jenő Ádám 1961 Kardoskút
474 2014-10-28 Benkő Gabriella Emese 1962 Gyula
475 2014-11-05 Nagy László 1967 Budapest
476 2014-11-05 Szabó Péter 1975 Tiszaújváros
477 2014-11-05 Foki Annamária 1978 Tiszaújváros
478 2014-11-05 Gömbös Lívia 1972 Szombathely
479 2014-11-05 Grüll Ferenc 1967 Szombathely
480 2014-11-05 Grüll Dénes 1996 Szombathely
481 2014-11-05 Grüll Máté 1978 Szombathely
482 2014-11-05 Gömbös Boglárka 1976 Sárvár
483 2014-11-05 Grüll Gábor 2001 Szombathely
484 2014-11-05 Grüllné Keresztes Ágnes 1971 Szombathely
485 2014-11-05 Udvardi Levente 1998 Sárvár
486 2014-11-05 Udvardi Virág 2002 Sárvár
487 2014-11-20 dr. Magyarfalvi Gábor 1970 Budapest
488 2014-11-20 Magyarfalviné Makk Zsuzsanna 1970 Budapest
489 2014-11-20 Magyarfalvi Vilma 2001 Budapest
490 2014-11-20 Magyarfalvi Berta 2003 Budapest
491 2014-12-11 Véha Béla 1965 Gyomaendrőd
492 2015-01-15 Viczián Zoltán 1965 Orosháza
493 2015-02-06 Bödör Tamás 1974 Budapest
494 2015-02-06 Beke Tamás László 1982 Budapest
495 2009-05-22 Tóth Gábor 1976 Miskolc
496 2015-03-20 Dzuró Zoltán 1968 Miskolc
497 2015-04-24 Tóth András 1975 Nagykanizsa
498 2015-04-24 Dohán Gergely 1970 Szentendre
499 2015-04-24 Adorján Csilla 1971 Sárospatak
500 2015-05-07 Fehér Kornél 1966 Pásztó
501 2015-06-29 Takács István 1949 Székesfehérvár
502 2015-06-29 Varga Zoltán 1960 Sárkeresztúr
503 2015-06-29 Szőke Gyula Géza 1962 Székesfehérvár
504 2015-06-29 Szőke Gyula 1994 Székesfehérvár
505 2015-06-29 Szalók-Bátor Katalin 1965 Székesfehérvár
506 2015-06-29 Bakos Andrea Ágnes 1963 Székesfehérvár
507 2015-06-29 Kalló Miklós 1963 Aba
508 2015-06-29 Horváth István 1956 Székesfehérvár
509 2015-07-16 Domszky Zoltán 1959 Budapest
510 2015-07-16 Borsos Sándor 1944 Esztergom
511 2015-08-06 Isztin Gyula 1975 Szombathely
512 2015-08-06 Nardai Károly 1971 Szombathely
513 2015-09-01 Orosz Bernadett 1972 Miskolc
514 2015-09-01 Hegymegi Géza 1968 Miskolc
515 2015-09-18 Kiss Antal 1963 Szolnok
516 2015-09-18 Kiss Tibor 1971 Szolnok
517 2015-09-18 Dári Lajos 1968 Szeged
518 2015-09-18 Bobár Gabriella 1974 Mórahalom
519 2015-10-02 Juhász Eszter 1985 Budapest
520 2015-10-02 Juhász Péter 1969 Budapest
521 2015-10-02 Cserháti Annamária 1981 Budapest
522 2015-10-02 Cserháti László 1974 Budapest
523 2015-10-09 Szalai Andrea 1975 Budapest
524 2015-10-09 Magyar Máté 1973 Budapest
525 2015-10-09 Kedves János 1959 Ebes
526 2015-10-09 Kedves Jánosné 1959 Ebes
527 2015-11-03 Varga László 1970 Budapest
528 2015-08-20 Hovánszki István 1956 Dunakeszi
529 2015-11-11 Kiss Kinga 1983 Budapest
530 2015-11-11 Gyevnár Sándor 1968 Budapest
531 2015-11-20 Joszt Antal 1952 Budaörs
532 2015-11-20 Joszt Antalné 1955 Budaörs
533 2015-11-20 Budea Károly 1946 Budapest
534 2015-11-20 Kósa Attila 1974 Budapest
535 2015-11-25 Barsán Viktória 1988 Isaszeg
536 2015-11-25 Hajdú Zoltán 1978 Isaszeg
537 2015-11-25 Farkas tamás 1978 Budapest
538 2015-12-01 Sárközy Zsolt 1970 Budapest
539 2015-12-01 Kührner Ádám 1990 Budaörs
540 2015-12-03 Sója János 1988 Ajka
541 2015-12-03 Kissné Kiss Katalin 1955 Budapest
542 2015-12-09 Dániel József 1951 Szolnok
543 2015-12-09 Gara Mihályné 1950 Jászladány
544 2015-12-09 Oskó Imre Bálintné 1951 Szolnok
545 2015-12-09 Oskó Imre Bálint 1949 Szolnok
546 2015-12-09 Vezekényi Anett 1974 Szolnok
547 2015-12-09 Babnigg Ákosné 1945 Szolnok
548 2015-12-31 Melczer Vilmos 1950 Budaörs
549 2016-01-15 Kapuvári Mihály 1948 Százhalombatta
550 2016-01-15 Petró Magdolna 1953 Százhalombatta
551 2016-01-19 Fehér Roland 1970 Budapest
552 2016-01-19 Fehérné Thomas Györgyi 1978 Budapest
553 2016-01-28 Gubacsi Zsuzsanna 1963 Kecskemét
554 2016-01-28 Szilágyi Zoltán 1953 Kecskemét
555 2016-01-28 Pálmai Vencel 1953 Budapest
556 2016-03-21 Tóth István Richárd 1985 Budapest
557 2016-07-07 Gonda Gergely 1976 Budapest
558 2016-07-07 Marosi László 1955 Budapest
559 2016-07-07 Markó Anita 1987 Balinka
560 2016-07-07 Nyevrikel Zsolt 1981 Balinka
561 2016-08-15 Kiss Bence 1983 Tab
562 2016-08-29 Farkasfalvi-Ugron Gyula 1969 Százhalombatta
563 2016-09-14 Kovács Pál 1972 Pilisszentlászló
564 2016-09-14 Szentkláray Zsófia 1974 Pilisszentlászló
565 2016-09-14 Szűcs József 1948 Miskolc
566 2016-09-14 Zsíros Sándor 1967 Tiszalök
567 2016-09-14 Kurucz Klára 1961 Budapest
568 2016-09-14 Egyházi Szilvia 1981 Solymár
569 2016-09-14 Szente Csaba 1994 Verőce
570 2016-09-14 Rosenzweig Tamás 1980 Göd
571 2016-09-14 Szente Kálmán dr. 1964 Solymár
572 2016-10-03 Vancsik Nándor 1972 Budapest
573 2016-10-03 Peregi Zsolt 1942 Budapest
574 2016-10-26 Fábián László 1988 Győr
575 2016-10-26 Balogh András 1948 Székesfehérvár
576 2016-11-14 Szentgróti-Tóth Tamás 1979 Karcag
577 2016-11-14 Puskás Antal 1973 Császár
578 2016-11-14 Mészáros Károly 1943 Veszprém
579 2016-11-14 Putz Miklós 1967 Esztergom
580 2016-12-07 Horváth Béla 1959 Budapest
581 2016-12-07 Urbán János 1979 Kisújszállás
582 2016-12-07 Molnár Gábor József 1986 Orosháza
583 2016-12-12 Dr. Tisza Józsefné 1947 Nyíregyháza
584 2016-12-12 Dr. Tisza József 1938 Nyíregyháza
585 2016-12-12 Tamás Antalné 1946 Vác
586 2016-12-12 Tamás Antal 1943 Vác
587 2016-12-16 Horváth Zsolt 1974 Budapest
588 2016-12-16 dr. Jóvér Béla 1945 Budapest
589 2017-01-09 Lipák István 1951 Tápiószele
590 2017-01-16 Marsalkó Zsuzsánna 1946 Budapest
591 2017-01-16 Simon Attila 1937 Budapest
592 2017-01-16 Kriszt Emil József 1938 Budapest
593 2017-01-16 Szántó Erika 1964 Dorog
594 2017-02-27 Tóth-Máté István 1974 Hatvan
595 2017-03-20 Gyúrósi Pál 1991 Tótkomlós
596 2017-03-20 Kovács Péter 1989 Orosháza
597 2017-03-20 Szabó Attila 1972 Miskolc
598 2017-03-22 Szász Anzelm 1985 Kistelek
599 2017-04-24 Tóth Péter Géza 1998 Agárd
600 2017-04-24 Tóth Géza 1966 Agárd
601 2017-05-08 Giczei Krisztina 1982 Budapest
602 2017-05-22 Csernus L. Gábor 1965 Budapest
603 2017-05-29 Énekes Ferenc 1959 Budapest
604 2017-05-29 Borsos Gábor 1953 Budapest
605 2017-05-29 Csányi Zsuzsanna 1953 Budapest
606 2017-05-29 Kis Erika 1953 Budapest
607 2017-05-29 Bódi Jánosné 1974 Budapest
608 2017-05-29 Bódi János 1972 Budapest
609 2017-05-29 Oláh Géza Sándor 1939 Debrecen
610 2017-05-29 Zsákány Istvánné 1940 Debrecen
611 2017-05-29 Pálóczi Sándorné 1942 Debrecen
612 2017-05-29 Árvai Irén 1944 Debrecen
613 2017-05-29 Boldizsárné Török Mária 1943 Debrecen
614 2017-05-29 Sólyom Imréné 1944 Hajdúsámson
615 2017-05-29 Salánki István 1948 Hajdúszoboszló
616 2017-06-12 Urbán László 1977 Szolnok
617 2017-06-19 Bárdos László 1944 Szántód
618 2017-07-03 Gerstenbrein István 1980 Pécel
619 2017-07-03 Bús Melinda 1978 Maglód
620 2017-07-17 Szimeiszter Botond 2000 Tamási
621 2017-07-17 Szimeiszter Gyula 1971 Tamási
622 2017-07-17 Szimeiszter Zalán 2005 Tamási
623 2017-07-17 Hegedűs Andrea 1973 Tamási
624 2017-08-03 Lovas Ágnes 1967 Pécs
625 2017-08-03 Miklovich Csilla 1968 Pécs
626 2017-08-03 Nagy Balázs 1954 Pécs
627 2017-08-03 Gelencsér Gábor 1973 Pécs
628 2017-08-03 Varga Péter 1978 Pécs
629 2017-08-03 Miklovich József 1964 Pécs
630 2017-08-03 Vasas László 1960 Pécs
631 2017-08-15 Dr. Ferenczi István 1971 Diósjenő
632 2017-08-23 Bánár Zsolt 1971 Szob
633 2017-08-23 Bakonyi Aladár 1962 Budapest
634 2017-08-23 Bakonyi András 2004 Budapest
635 2017-08-23 Döme Géza 1976 Kiskőrös
636 2017-08-23 Bánfi Beáta Katalin 1975 Budapest
637 2017-08-28 Váci György 1962 Paks
638 2017-08-28 Kovács Erzsébet 1963 Paks
639 2017-08-28 Kiss István 1968 Paks
640 2017-08-28 Káspári Tamás 1961 Szekszárd
641 2017-08-28 Kasi János 1967 Paks
642 2017-08-28 Gergely László 1961 Paks
643 2017-08-28 Adorján János 1956 Paks
644 2017-08-28 Adorján Jánosné 1957 Paks
645 2017-08-28 Jantner János 1959 Paks
646 2017-08-28 Jilling Éva 1966 Paks
647 2017-08-28 Villányi Antal 1959 Paks
648 2017-08-28 Vida Zsuzsa 1970 Paks
649 2017-08-28 Véhmann Ferenc 1950 Paks
650 2017-08-28 Varga Ferenc 1948 Paks
651 2017-09-04 Pintér József 1953 Kaposvár
652 2017-09-04 Reicher Norbert 1976 Budapest
653 2017-09-04 Reicher József 1951 Pilisszentiván
654 2017-09-04 Reicher Lóránt 2005 Budapest
655 2017-09-11 Czimber Ervin 1965 Hajmáskér
656 2017-09-11 Pálfi Gergely 1989 Szigetszentmiklós
657 2017-09-11 Pálfiné Benyó Anna 1990 Szigetszentmiklós
658 2017-09-11 Heli Tamás 1989 Újhartyán
659 2017-09-11 Szórád Miklós 1989 Kunbaracs
660 2017-09-11 Szoboszlai Tamás József 1976 Kisvárda
661 2017-09-11 Varga Balázs 1982 Budapest
662 2017-09-18 Szász Zoltán 1954 Gyula
663 2017-09-18 Kutak László 1968 Harta
664 2017-09-18 Papp Tibor 1955 Százhalombatta
665 2017-09-18 Gyenes István 1954 Százhalombatta
666 2017-09-25 Harkai Ferenc 1970 Nemesvámos
667 2017-09-25 György Lőrinc 1948 Veszprém
668 2017-10-02 Dr. Hajóssy Tiborné 1962 Baja
669 2017-10-02 Mórocza Ágnes 1949 Baja
670 2017-10-02 Széll Zoltán 1968 Budapest
671 2017-10-02 Dr. Bálint Péter Vince 1960 Szentendre
672 2017-10-02 Dr. Bálintné Őry Ágnes 1960 Szentendre
673 2017-10-02 Mészáros András 1957 Pitvaros
674 2017-10-02 Mészáros Andrásné 1956 Pitvaros
675 2017-10-19 Köck Roland 1986 Gyál
676 2017-10-26 Magyarfalvi Imre 1946 Esztergom
677 2017-10-26 Kovács Istvánné 1952 Nyírbogdány
678 2017-10-26 Schönek Tamás 1947 Piliscsaba
679 2017-10-26 Urbánné Birkás Márta 1965 Százhalombatta
680 2017-10-26 Urbán László 1962 Százhalombatta
681 2017-10-26 Urbán István 2001 Százhalombatta
682 2017-10-26 Pataki Zsuzsanna 1963 Budapest
683 2017-10-26 Gonda László 1961 Budapest
684 2017-11-02 Berneczei Zsolt 1979 Budapest
685 2017-11-13 Kecskeméti László 1960 Balatonboglár
686 2017-11-13 Bogdán Gyöngyi 1963 Balatonboglár
687 2017-11-13 Szilágyi Zsuzsanna 1950 Budapest
688 2017-11-13 Benke Antal 1981 Kiskunfélegyháza
689 2017-11-13 Sinkó Éva 1983 Püspökladány
690 2017-11-13 Horváth Miklós 1976 Hosszúpályi
691 2017-11-27 Fekete Anna Mária 1983 Budapest
692 2017-11-27 Deák János Barnabás 1988 Balkány
693 2017-11-27 Somossy Judit 1984 Budapest
694 2017-11-27 Ambrózy Péter 1978 Budapest
695 2017-11-27 Novák Róbert 1970 Budapest
696 2017-12-11 Hadnagy Árpád 1959 Budapest
697 2017-12-11 Kohlrusz Árpád 1949 Ajka
698 2017-12-11 Dobay Laura 1984 Budapest
699 2017-12-11 Balogh Gábor 1982 Budapest
700 2018-01-15 Adlovitsné Holdinger Teréz 1949 Zirc
701 2018-02-12 Dr. Csontos Ferenc 1986 Bódvaszilas
702 2018-02-12 Molnár Krisztián 1985 Eger
703 2018-03-12 Tuka Beáta 1991 Téglás
704 2018-04-02 Szmutkó Anett 1983 Nagyhegyes
705 2018-04-02 Kovács Imre 1975 Nagyhegyes
706 2018-05-28 Kincses Margit 1948 Vecsés
707 2018-05-28 Nuszer László 1946 Budapest
708 2018-05-28 Nuszer Ferenc 1984 Budapest
709 2018-05-28 Náray Pál 1945 Budapest
710 2018-05-28 Sarkadi-Nagy György 1974 Budapest
711 2018-05-28 Kaszás Józsefné 1954 Bátonyterenye
712 2018-05-28 Müller Ernő 1977 Pécs
713 2018-05-28 Sárik Péter 1979 Cegléd
714 2018-06-11 Tar Norbert 1983 Gödöllő
715 2018-06-11 Cziczer István 1980 Szeged
716 2018-06-18 Peer Gyula 1947 Veszprém
717 2018-06-18 Nagy Edit 1953 Veszprém
718 2018-06-18 Venczel Erzsébet 1968 Veszprém
719 2018-06-18 Drüszler Krisztina 1957 Veszprém
720 2018-06-18 Erdei Ágnes 1969 Veszprém
721 2018-07-02 Molnár Imre 1967 Ászár
722 2018-07-02 Mayer Csaba 1976 Tatabánya
723 2018-07-02 Molnár Jenő 1965 Oroszlány
724 2018-07-02 Czinege Kristóf 1999 Csobánka
725 2018-07-02 Fodor István 1971 Csobánka
726 2018-07-16 Nász Zoltán 1957 Sződliget
727 2018-07-16 Horváth Ilona 1959 Sződliget
728 2018-07-16 Szeles Jánosné 1949 Fót
729 2018-07-16 Maróti Lajos 1947 Debrecen
730 2018-07-16 Galbavi Edina 1966 Sződ
731 2018-07-23 Nahajevszky Mária 1982 Budakeszi
732 2018-07-23 Nahajevszky Sándorné 1962 Budakeszi
733 2018-07-30 Stenczel Sándor 1956 Kecel
734 2018-07-30 Hartyányi Csaba 1966 Szemenye
735 2018-07-30 Vigh Andrea 1983 Szemenye
736 2018-07-30 Kelemen Zoltán 1987 Tárnok
737 2018-07-30 Peregi Zsolt 1942 Budapest
738 2018-08-06 Barta András 1997 Magyarpolány
739 2018-08-06 Lipták József 1949 Nyárád
740 2018-08-06 Göncz Ákos 1993 Ajka
741 2018-08-06 Horváth Ágnes 1986 Ajka
742 2018-08-06 Bokor Zoltán 1984 Ajka
743 2018-08-06 Tihanyi Balázs 1981 Ajka
744 2018-08-06 Móricz Vilmos 1977 Ajka
745 2018-08-06 Rózsahegyi Rázsony 2000 Ajka
746 2018-08-06 Vasanits László 1943 Budapest
747 2018-08-13 Cziráki Ágota 1954 Pápa
748 2018-08-27 Baloghné Bakó Judit 1961 Győr
749 2018-08-27 Balogh Judit 1986 Debrecen
750 2018-08-27 Balogh József 1959 Győr
752 2018-08-27 Pánczél Botond 1991 Szentendre
753 2018-08-27 Pánczél Attila 1958 Szentendre
754 2018-08-27 Laczkó Krisztián 1983 Tahitótfalu
758 2018-09-10 Takács Ibolya 1977 Budapest
760 2018-09-10 Sepsey Katalin 1956 Budapest
766 2018-09-24 Vandenabeele Marie-Paule 1961 Tiegem - (B)
767 2018-09-24 Derycke Frans 1954 Tiegem - (B)
Ha nem találod a listában a neved, vagy csak a monogramod látod, vagy valamely adatod nem pontos, akkor küldj üzenetet a mozgalom adatait karbantartó szerkesztőnek!

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó fórum téma

Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 5 172 regisztrált felhasználó
 • 2 481 hírlevél előfizető
 • 356 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 139 túramozgalom
 • 3 969 túramozgalom teljesítő
 • 22 esemény
 • 3 134 megjelent cikk, hír
 • 270 belső oldal
 • 2 294 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter