2017. december 12., kedd - Gabriella
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Regisztrációs felület
Magyar Természetjáró Szövetség

Regisztrációs felület

A Magyar Természetjáró Szövetség tagregisztrációs oldalaMTSZ tagság igazolására csak a tagszervezeteink regisztrált tagjai jogosultak.

Felhívjuk a 2016-ban MTSZ tagsági jogviszonnyal rendelkezett szervezeteink figyelmét, hogy a 2017. évre szóló tagságukat a tagdíj befizetésével február végéig újítsák meg. A tagdíj mértéke változatlan, 100 fő regisztrált tagig 10.000,- Ft, 101 főtől 20.000,- Ft. Bankszámlaszámunk itt található .
Kérjük a tagszervezeteink képviselőt, hogy az érdemi kommunikáció érdekében minél előbb pontosítsák elérhetőségeiket!

Felhívjuk az MTSZ tagság iránt érdeklődők figyelmét, hogy a Civil törvény értelmében az MTSZ-nek magánszemély tagjai NEM lehetnek. Akik természetjáró tagok szeretnének lenni, lépjenek be valamelyik tagszervezetünk tagjai közé.

Új szervezet csatlakozásakor a kitöltött és hivatalosan aláírt Tagsági jogviszonyt megerősítő, adategyeztető nyilatkozat (letölthető csatolt dokumentum) mellett a szervezet érvényes Alapszabályának és Bejegyzési végzésének másolatát is kérjük beküldeni elérhetőségeink valamelyikére.
Ugyanezt kérjük a már regisztrált tagszervezeteinktől évkihagyás vagy a bejegyzésükben, alapszabályukban történt változás esetén is.
A tagdíjat csak a csatlakozási kérelem jóváhagyó elbírálását követő értesítés után kell megfizetni!

 
* - * - * - * - * - * 2017. évi regisztráció * - * - * - * - * - *
 
 
Hosszabbítások esetén a 2016. évi kártyákra érvényesítő matrica kerül kiadásra
 

2017-ben ... szervezet rendelkezett MTSZ tagsági jogviszonnyal, az általuk regisztrált tagok által igényelt MTSZ Tagsági Kártyák száma .... (az adatok frissítés alatt).
 
* - * - * - * - * - * 2016. évi regisztráció * - * - * - * - * - *
 

 

2016-ban 211 szervezet rendelkezett MTSZ tagsági jogviszonnyal, az általuk regisztrált tagok által igényelt MTSZ Tagsági Kártyák száma 11524 volt.
 
* - * - * - * - * - * 2015. évi regisztráció * - * - * - * - * - *
 
 

2015-ben 229 szervezet rendelkezett MTSZ tagsági jogviszonnyal, a regisztrált tagjaik által igényelt MTSZ Tagsági kártyák száma 9369 volt.

A 2015-re kiadott MTSZ Tagsági kártyák 2016. március 31-ig érvényesek.

1. MTSZ-TAGKÁRTYA (Ingyenes kártyaként érhető el 2015 márciusától.)

Kártya felépítése:
- csak érvényes és igazolt tagszervezeti tagsággal rendelkezők kaphatják;
- ingyenes;
- zöld színű;
- vonalkóddal ellátott, segítve a rendezvényeken való gyorsabb regisztrációt;
- tartalmazza a nevet, a szervezetet, a tisztséget, a minősítéseket.

IGÉNYLÉS MENETE MEGLÉVŐ KÁRTYATULAJDONOSOK SZÁMÁRA

Az egyesület rendezi az MTSZ felé 2015-ös tagdíját február 28-ig.

Az egyesület vezetője a mellékletben található „CSOPORTOS „MTSZ-TAGKÁRTYA-MEGÚJÍTÓ LAP” megfelelő rubrikájában megadja a megújítandó kártyák számát és a hozzájuk tartozó neveket. (A régi tagoknak nem szükséges újból igénylőlapot leadni, csak az adataikban történt esetleges változásokat kell jelezni).

A „CSOPORTOS MTSZ-TAGKÁRTYA-MEGÚJÍTÓ LAP” megfelelő rubrikájában feltünteti, hogy az elkészült kártyákat személyesen, az MTSZ-központban, avagy postai úton szeretnék-e megkapni.

A kitöltött „CSOPORTOS MTSZ-TAGKÁRTYA-MEGÚJÍTÓ LAP”-ot legkésőbb február 28-ig elküldi a kartya@termeszetjaro.hu e-mail címre, vagy eljuttatja személyesen a MTSZ-központba, ahol írásban átvesszük az kártyaigénylést.

A kitölthető „CSOPORTOS MTSZ-TAGKÁRTYA-MEGÚJÍTÓ LAP” és a „2015. ÉVI KÁRTYAIGÉNYLÉS MENETE” a csatolt mellékletek között található.

A fenti határidők betartásával március 31-ig ezek a tagok megkapják igényelt kártyáikat.

A papíralapú igénylés megszünt!
ÚJ KÁRTYÁK IGÉNYLÉSE a kártyával még nem rendelkező egyesületi tagok számára:
 
ONLINE REGISZTRÁCIÓ

Azok a szervezetek, amelyek még nem rendezték a 2015. évi tagdíjukat az MTSZ felé, inaktív állapotba kerültek rendszerben, így az új igénylő nem tudja elindítani regisztrációját.

2. TERMÉSZETJÁRÓ KÁRTYA

A Természetjáró Kártya kedvezménykártyává alakul. Értékesítését csak azt követően tudjuk megkezdeni, miután szolgáltatói hálózati hátterét felépítettük. Jelenleg az igénylésére még nincs lehetőség, a jövőben csak online módon lehet igényelni.

Azok a természetes személyek, akik nem tagjai valamelyik tagszervezetünknek, kedvezményekre jogosító Természetjáró kártyát jelenleg még nem igényelhetnek.
 
* - * - * - * - * - * 2014. évi regisztráció * - * - * - * - * - *
 

 

2014-ben 215 szervezet rendelkezett MTSZ tagsági jogviszonnyal, a regisztrált tagjaik által igényelt Természetjáró kártyák száma 8753 volt.

Felhívjuk tagszervezeteink figyelmét, hogy csak a rendezett tagsággal rendelkezők részére készülnek el az igényelt Természetjáró Kártyák.
Egyben kérjük tagszervezeteink egyéni tagjait, hogy a kártyaigénylő lapjaikat az egyesületükhöz juttassák el, ők továbbítják a részünkre, ezzel igazolva az ottani tagsági jogviszony meglétét. Egy személy csak egy Természetjáró kártyát igényelhet.

Azok a természetes személyek, akik nem tagjai valamelyik tagszervezetünknek, Természetjáró kártyát nem igényelhetnek.

A megújulással együtt szeretnénk a jogszabályoknak megfelelően rendezni tagnyilvántartásunkat is, amelyben számítunk tagszervezeteink és azok tagjainak együttműködésére.

* - * - * - * - * - * 2013. évi regisztráció * - * - * - * - * - *
 2013-ban 224 szervezet rendelkezett MTSZ tagsági jogviszonnyal, a regisztrált tagjaik által igényelt Természetjáró kártyák száma 12017 volt.

MTSZ Országos Központ
46976 alkalommal
Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 4 559 regisztrált felhasználó
 • 2 088 hírlevél előfizető
 • 321 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 111 túramozgalom
 • 3 518 túramozgalom teljesítő
 • 54 esemény
 • 2 364 megjelent cikk, hír
 • 214 belső oldal
 • 1 921 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter