2022. november 29., kedd - Taksony
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Kezdőlap
Magyar Természetjáró Szövetség

Hírek, aktualitások

Érvénybe lépett az MTSZ módosított Oktatási Szabályzata

Pontos fogalmak és egységes tanfolymai működés

Az Oktatási Bizottság közel három évnyi munkáját lezárva 2022. május 17-én a Magyar Természetjáró Szövetség elnöksége elfogadta a természetjáró képzések alapfogalmait, irányelveit és vizsgakövetelményeit egységes szerkezetben foglaló szabályzat aktualizált változatát.


Kiemelt híreink

Táncolj, bringázz, túrázz és evezz a Dunakanyarban!

Túrázz velünk a VéNégy Fesztiválon!

A színházi előadások és a félszáznál is több zenei program, köztük a Morcheeba koncertje, mellett ingyenes természetjáró gyalogtúrákkal, valamint kerékpározással kombinált kenutúrákkal is várják a látogatókat a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozón június 23. és 26. között Nagymaroson.


„Az irodán kívüli közös munka is közelebb hozott bennünket egymáshoz”

A Sager Pharma Kft. társadalmi felelősségvállalása a turistajelzések felújítása
A vényköteles és vény nélkül kapható termékek forgalmazásával foglalkozó Sager Pharma Kft. több mint két évtizede van jelen a hazai gyógyszeripar területén. A negyven főt számláló cég munkatársai szívesen járják szabadidejükben az erdőt, többek között ezért is vesznek részt lelkesen immár három éve a Budai-hegység turistaútjainak felújításában.


Nyolc év után távozott a gyalogtúra szakág titkára

Köszönjük a munkádat, Viktor!
2022. május végén munkahely váltás miatt búcsúzott kollégáitól a Magyar Természetjáró Szövetség egyik meghatározó személyisége, Szőke Viktor. Szakértelmét és lojalitását több területen is bizonyította legyen szó a kéktúra teljesítések elbírálásáról, a kéktúrázás és a klasszikus turistautak kapcsán felmerült feladatokról, a természetjáró minősítésekről vagy épp az MTSZ kitüntetésekről.

Így zajlott az MTSZ választmányi ülése

Rövid összefoglaló
2022. május 21- én szombaton került megrendezésre a Magyar Természetjáró Szövetség választmányi ülése az OKISZ Inkubátorházban.
Szünnapok az MTSZ ügyfélszolgálatán

A Magyar Természetjáró Szövetség tájékoztatása

Egyházi ünnep és céges elfoglaltság miatt az alábbi napokon zárva lesz a Magyar Természetjáró Szövetség ügyfélszolgálata.


Szakmai találkozón vettek részt az ERA és az EuMa tagállamai

Magyarországot a Magyar Természetjáró Szövetség képviselte
Az ERA (European Ramblers’ Association) és az EuMA (European Mountaineering Association) nemzetközi szervezetek több mint tíz tagországából 22-en érkeztek 2022. áprilisában arra a Csehországban rendezett szakmai találkozóra, amelynek célja európai szinten támogatni és népszerűsíteni a természetjárást, a hegymászást és a sziklamászást, valamint az ezekhez szükséges eszközöket és infrastruktúrát.Az összes hazai via ferrata egy helyen a Természetjáró.hu-n

Tudnivalók kezdőknek és haladóknak

A „ferratázás” Magyarországon is egyre népszerűbb. A Természetjáró.hu-n és a Természetjáró applikációban összegyűjtötték mindegyik magyarországi helyszínt praktikus információkkal, fotókkal és falrajzokkal – sőt, a fontosabb sziklamászóhelyeket is megtaláljuk benne.


Legyél az Erdei Vándortábor Program ifjúsági nagykövete!

Népszerűsítsd a természetjárást a kortársaidnak!

Az Országos Erdészeti Egyesület olyan diákok jelentkezését várja, akik lelkesen népszerűsítenék a természetjárást és az Erdei Vándortábor Programot elsősorban a saját korosztályuk körében.


24 órás ötletverseny a fenntartható turizmusért

2022. május 5-ig lehet jelentkezni a CASSINI Hackathonra

Ha téged is érdekel az, hogy hogyan lehet növelni Európa turizmusának vonzerejét környezettudatos megoldásokkal, ha többet szeretnél megtudni az űradatok és a fenntartható turizmus kapcsolatáról, akkor jelentkezz a Design Terminal által szervezett CASSINI Hackathon ötletversenyre!


Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 5 170 regisztrált felhasználó
 • 2 480 hírlevél előfizető
 • 356 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 139 túramozgalom
 • 3 969 túramozgalom teljesítő
 • 2 esemény
 • 3 112 megjelent cikk, hír
 • 270 belső oldal
 • 2 286 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter