2022. augusztus 09., kedd - Emőd
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Cikkek
Magyar Természetjáró Szövetség

Rendeld meg online a turista magazint!

Karácsonyra ajándékkal ajándékért
Archív cikk; tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat is tartalmazhat.
Lepd meg szeretteidet, ajándékozz karácsonyra  Turista Magazin-előfizetést, mi pedig téged ajándékozunk meg egy 1000 Ft értékű ajándékkuponnal!

Mindezt három, egyszerű lépésben.

1) Töltsd ki weboldalunkon az előfizetői regisztrációs lapot (a szállítási résznél a megajándékozandó adatai legyenek), a megjegyzésbe pedig írd be: TMKARÁCSONY.
2) Az általad kiválasztott fizetési módnak (rózsaszín csekk, átutalás, PayPal) megfelelően fizesd be legkésőbb december 14-ig az előfizetési díjat.
3) A befizetésed beérkezésétől számított 10 napon belül postán megkapod a névre szóló tm-előfizetői utalványt és az ajándékodat.

Akciónk 2015. december 14. éjfélig tart! Az előfizetési akció érvényessége 1 év a decemberi lapszámtól kezdve, amit az utalvánnyal együtt postázzunk legkésőbb december 14-ig. Az ajándékutalványt és a vásárlási utalványt csak a 2015. december 14-ig beérkezett befizetések esetében küldjük ki postán, a regisztrációs lapon számlázási címként megjelölt címre. Az ajándékkupont a szállítási címnél szereplő névre állítjuk ki. Az ajándékkupon átruházható, illetve országszerte bármelyik Playersroom üzletben beváltható.

NEGYEDÉVES AKCIÓNK

Ha 2016. január 19-én aktív előfizetőink között tudhatunk, automatikusan részt veszel sorsolásunkon, amelyen Salomon ajándékcsomagot nyerhetsz!

   

LEGYÉL ELŐFIZETŐNK, ÉS NYERJ!

> két lapszámot ingyen kapsz, mivel 745 Ft helyett mindössze 600 forintos áron jutsz hozzá kedvenc természetjáró magazinodhoz!
> nem kell havonta az újságárusokhoz rohangálnod, mert házhoz szállíttatjuk a legfrissebb információkat és túraötleteket!
> negyedéves előfizetői akcióinkban automatikusan sorsoláson veszel részt, amelyeken értékes nyeremények várnak!

11 lapszám csak 6600 Ft

Az éves előfizetés ára 6600 Ft, ha egyenként vennéd meg a 11 lapszámot, akkor 8195 Ft-ot fizetnél!

Töltsd ki az alábbi regisztrációs lapunkat, válassz fizetési módot, majd küldd annak módja szerint az előfizetői díjat, így éves szinten két számot ingyen kapsz!
Fizetési módok: csekken/átutalással/PayPalen keresztül az alap 745 Ft ár helyett 600 Ft/lap áron jutsz a magazinhoz! Így éves szinten két lapot ingyen kapsz. Egyenesen Neked kézbesítjük a legújabb természetjáró információkat!

Előfizetési szándékod weboldalunk Előfizetés-menüjében kényelmesen és alig 2 perc alatt meg tudod adni. Ha tárgyhó 4-ike előtt megérkezik az utalásod vagy rózsaszíncsekkes befizetésed, már a következő lapszámunkat is megkapod!

Turista Magazin
Cikk első megjelenése: 2015-11-08 13:07
Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 5 166 regisztrált felhasználó
 • 2 479 hírlevél előfizető
 • 356 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 139 túramozgalom
 • 3 969 túramozgalom teljesítő
 • 3 esemény
 • 3 092 megjelent cikk, hír
 • 269 belső oldal
 • 2 285 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter