2021. március 02., kedd - Lujza
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Cikkek
Magyar Természetjáró Szövetség

Önkénteseink jutalmazása

Évzáró fogadás az Magyar Természetbarát Szövetség székházban
Archív cikk; tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat is tartalmazhat.
A Magyar Természetbarát Szövetség tevékenységének gerincét mindig is az önkéntesek munkája jelentette. Ennek tudatában az MTSZ vezetése immár hagyományosan arra törekszik, hogy az év végén rendezett fogadással méltóképpen megköszönje a szakágak és szakbizottságok által javasolt önkéntesek egész éves munkáját.

Idén, az Önkéntesek Éve záróeseményeként, még nagyobb hangsúlyt fektettünk aktivistáink munkájának elismerésére. Ezért építettük be az Önkéntesek Napja programjába a tiszteletükre rendezett fogadást és a díjátadó ünnepséget.


 

Idén, az Önkéntesek Éve záróeseményeként, még nagyobb hangsúlyt fektettünk aktivistáink munkájának elismerésére. Ezért építettük be az Önkéntesek Napja programjába a tiszteletükre rendezett fogadást és a díjátadó ünnepséget.

Természetesen nem lehetett ott mindenki, hiszen nem is fért volna el a díszteremben az a több száz szervező, túravezető, jelzésfestő, akinek köszönhetően a jelen anyagi körülmények ellenére is működnek és szolgáltatnak szakágaink, egyesületeink, járhatóak turistaútjaink él és fejlődik a Magyar Természetbarát Szövetség.

 
A hagyományoknak megfelelően idén is több mint negyven meghívott és jutalmazott aktivista, s az ügyvezetés több tagja is részt vett az eseményen. Nagy örömünkre szolgált, hogy Varga Ádám Úr, Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szabadidősport osztályának képviselője is megtisztelte jelenlétével az ünnepi alkalmat.

Az ajándékok mellé gratuláció járt, a díszvacsora mellé pedig jófajta borok. A fogadáson megemlékeztünk a turista múlt aktuális évfordulóiról. Dr. Dénes György személyes hangvételű beszámolót tartott az elmúlt napok friss eseményéről, a Pálvölgyi-barlangrendszer újabb bővüléséről.

A díjátadó ünnepség és az Önkéntesek Napja zárásaként Túróczy Lajos, szövetségünk tiszteletbeli elnöke dedikálta új könyvét, s a megemlékezések után még órákon át beszélgettek egymással a különféle szakágak képviseletében érkezett önkénteseink.

Az egész napos program zárását követően elmondhatjuk, hogy hasznos, információkban, tapasztalatokban és persze mozgásban bővelkedő sportos rendezvénnyel tisztelegtünk az Önkéntesek Éve és saját aktivistáink előtt.

 
Cikk első megjelenése: 2011-12-21 22:31
Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 5 006 regisztrált felhasználó
 • 2 385 hírlevél előfizető
 • 343 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 138 túramozgalom
 • 3 969 túramozgalom teljesítő
 • 7 esemény
 • 2 905 megjelent cikk, hír
 • 268 belső oldal
 • 2 227 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter