2023. március 21., kedd - Benedek
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Cikkek
Magyar Természetjáró Szövetség

Mátra teljesítménytúrázója 2015 eredmények

Beszámoló a díjátadásról
Archív cikk; tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat is tartalmazhat.
Egyesületünk a Hérics TTSE immáron 5. alkalommal rendezte meg a Mátra teljesítménytúrázója mozgalmat, melynek díjátadója 2015. november 29-én vasárnap került megrendezésre Gyöngyösön a Kolping házban. A díjak átadása után Barta László tartott előadást a 660 km-es Goldsteig ultra túráról (Európa leghosszabb ultra túrája), amin elsőként ért célba.

Az idei évben 178 fő teljesítője volt a mozgalomnak, mely a legtöbb résztvevőt jelenti a mozgalom életében. Az első fokozatot (10 túra és 450 km) 88 fő, a 2. fokozatot (8 túra és 250 km) 47 fő, míg a 3. fokozatot (6 túra és 150 km) 43 fő teljesítette.


Az idei évben 4 fő volt, aki a maximumot teljesítette, azaz mind a 19 megrendezésre került túrán, a legnagyobb távon vett részt, így több mint 1000 km-t gyalogolt. Ezért külön gratuláció illeti Frisch Lászlót, Juhász Istvánt, Mancher István, és Meczenzof Ferencet. A nők között Gerecs Ildikó teljesítette a legtöbb km-t. Külön díjaztuk a legfiatalabb, a legidősebb, illetve az első 10 helyen végzett női és férfi teljesítőket.

A díjazottak névsora a csatolt mellékletben találhatók.

   

 
A teljesítések a képekre kattintva megnézhetők

A felajánlott ajándékokért köszönetünket fejezzük ki a támogatóinknak:

A Földgömb magazin, Adrenalin park, Borpalota Kft., Bükki Nemzeti Park, Egererdő Zrt., ÉLPAK Zrt., Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület (TDM)
Hérics TTSE, Hidegkúti turistahát, Kékes Turista Egyesület, Magyar Természetjáró Szövetség, Máriaút Közhasznú Egyesület, Mátrahegy Bt. (matrahegy.hu), Pro Vértes Alapítvány, Szabó méhészet (Gyöngyös), Tengerszem túrafelszerelés, Tízpróba Magyarország Kft (Decathlon), Turista Magazin, Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület.

Továbbá szeretnénk megköszönni rendezőtársainknak, hogy idén is az elmúlt évekhez hasonlóan megrendezték a túráikat, mellyel hozzájárultak a mozgalom színvonalának emeléséhez is.

Rendezők: Alföld Turista Egyesület, Bátonyterenye Város Sportegyesülete, Forrástúrák (Cserháti László és dr. Tamics Gábor), Hanák Kolos TE, Hérics Természetjáró és Turisztikai Egyesület, Kékes Turista Egyesület, Kelemen László és Fekete Zoltán, Mátra 115 (Medveczky György, Keresztesi Koppány, Prétor Zsolt), Orbán Imre, Pásztói Szabadidő Sportegyesület Természetjáró és Természetvédő Szo., Tízpróba Magyarország Kft (Decathlon) Túravezető Oktatók Sportegyesülete, Zöldgömb Sport Klub.


A díjátadást Barta László ultrafutó előadása zárta, beszámolva a Goldsteig Ultrarace 2015 magyar sikereiről. Mint azt már többen tudták, Barta László toronymagasan nyerte meg az embert próbáló futamot, Őrsi Anna pedig - egyetlen női teljesítőként - a 4. helyen végzett.


Rózsaszentmárton, 2015. november 29.
Hérics TTSE vezetősége

A köszönetnyilvánítás a csatolt mellékletben és a Mátra Teljesítménytúrázója mozgalom oldalán is olvasható.

Korábbi híradásunk: A Mátra Teljesítménytúrázója 2015.
Cikk első megjelenése: 2015-11-30 12:25
Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 5 173 regisztrált felhasználó
 • 2 483 hírlevél előfizető
 • 356 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 139 túramozgalom
 • 3 969 túramozgalom teljesítő
 • 23 esemény
 • 3 141 megjelent cikk, hír
 • 271 belső oldal
 • 2 296 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter