2023. március 21., kedd - Benedek
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Cikkek
Magyar Természetjáró Szövetség

Gyalogtúrázók XX. Országos Találkozója

Új hírek! - Változások!
Archív cikk; tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat is tartalmazhat.
ÉRKEZÉSKOR - 2013.05.17.-én a csoportos regisztráltak az Ajándékcsomagokat a szállásuk szerinti Recepción vehetik át a három tábor egyikében! A vezetők kitöltött csoportlistával jelentkezzenek /Név, szül.adat, lakcím, igazolványszám/ a szállásadó által meghatározott időben. Elhagyni a szállásokat általában 10 óráig kell, csomagmegőrzés érkezéskor és távozáskor is, 2013.05.20.-án, megoldott! A csoportvezetők az étkezési, a Beszálló-Belépő és program jegyeket a Központi GYOT Recepción vehetik át az Öreg-tó Kempingben / tehát nem a Kemping saját Recepcióján!/.
VONATTAL érkezőknek fontos ajánlás, hogy Tata kisállomásán, Kertvárosban megállóval jöjjenek /pl. Budapestről a Déliből jövővel/, mert itt a Diófa-Deák F-Öveges J. utcákon át lehet a legegyszerűbben a táborokba jönni!

A három tábor össze lesz nyitva, ezért kérjük, hogy a kapukon keresztül közlekedjenek a lakók!
Minden regisztrált résztvevő ZÖLD KARSZALAGOT kap, melyet, ha feltesz, csak a távozás után tud levenni karjáról. Viselése igen sok esetben lényeges, fontos, sőt belépőként is szolgál! Ilyen lehetőség lesz Tata három múzeumában /Vár, Német Nemzetiségi, Szobormásolatok/ ahol név és lakcím kötelező regisztrálása után ingyenes a belépés! A Szabadtéri Geopark-ban hasonlóan, de itt csak az óránként induló csoportokhoz csatlakozva lehet vezetést kapni. /Hétfőn zárva van!/
 
Az Éjszakai keringő verseny nevezése lezárult /25 csapat/, nincs lehetőség utólag nevezni, csak lemondás esetén!

Az MTSZ Centenáriumi Vándorgyűlés 18.-án szombaton új időpontban, 17.00-kor kezdődik a nagy sátorban az Öreg-tó Kempingben.

A Grátisz Vacsora jegy ellenében 18.-án szombaton fogyasztható el a jegyen megjelölt tábor éttermében 17.00-l9.30 között!

18.-án a ZÁRTKÖRŰ Zenés est 20.00-kor kezdődik és a táborban lakók 19.30-ig foglaljanak helyet, mert a többségnek így is állni kell majd és 19.30 után nem zöld karszalagosok is bejöhetnek!

A GOMBAISMERETI előadás és a ZÖLD SZIGET KŐR előadás új időpontjai és helyszínei / termei/ a három tábor hírdetőjére  lesz kitéve!

A táborvezetés, a számítógépes adatszolgáltatás az Öreg-tó Kemping kő vendégházában lesz!

Az ÉRTÉKCIKKÁRUSÍTÁS /OKT, térképek, Turista Magazin, JUB.OKT Könyv, TTT 2013 Naptár, KEM Turistája, Észak-Dunántúli Kupa, Észak-Dunántúli Piros, IVV kék és zöld, IVV póló stb…. v a l a m i n t
a TOURINFORM Recepció, a GYOT Recepció, és a Nagy rendezvény-sátor szintén a Fáklya u.2.sz. alatt az Öreg-tó Kempingben található, illetve „üzemel”.
Minden más, adott témát érintő, részletesebb információ a TÉMAGAZDÁK-tól is kapható, elérhetőségük az egységes ajándékcsomagban található Programfüzetben!

ÉREZZE JÓL MAGÁT MINDENKI TATÁN A XX.GYOT-on és annak minden programján!

R E N D E Z Ő K
Cikk első megjelenése: 2013-05-13 13:45
Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 5 173 regisztrált felhasználó
 • 2 483 hírlevél előfizető
 • 356 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 139 túramozgalom
 • 3 969 túramozgalom teljesítő
 • 23 esemény
 • 3 141 megjelent cikk, hír
 • 271 belső oldal
 • 2 296 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter