2023. március 22., szerda - Beáta, Izolda
Magyar Természetjáró Szövetség
mtsz.org »Cikkek
Magyar Természetjáró Szövetség

Elindult az online nevezés

Gerecse50 teljesítménytúra
Archív cikk; tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat is tartalmazhat.
A Gerecse50 teljesítménytúra gördülékenyebb lebonyolítása érdekében érdemes kihasználni az online nevezés előnyeit. Nevezni lehet otthon is, kényelmesen a fotelből 1 perc alatt!

Hazánk egyik legnépszerűbb túrája a Gerecse50. Nem csoda, hisz a táj szépsége, valamint növény és állatritkaságai valósággal rabul ejtik a túrázás szerelmeseit.

A Gerecse megismerésére és felfedezésére kiváló alkalmat nyújt az immár évtizedek óta megrendezésre kerülő Gerecse 50 teljesítménytúra. Az adrenalinfüggőknek javasoljuk az 50 kilométeres távot, de aki csak most „barátkozik” a túrázás csodálatos életérzésével, annak sem kell aggódnia, mert a 10 kilométeres táv épp őket „szólítja meg”. Vannak, akik azért jönnek el, mert kihívásként fogják fel a rendezvényt. Vannak, akik csak egy jó túrára vágynak egy jópofa baráti társaságban.
A négy túratáv (50km, 30km, 20km,10km) közül bárki választhat kedvére.

Miért éri meg online nevezni?

- az online nevezéssel biztosan nem fogják sorbanállás közben letaposni az ember sarkát…
- gyorsabbá és könnyebbé válik a rajtolás…

Online nevezés

A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos internetes fizetési felületén, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni.

A nevezés folyamata

IDE KATTINTVA ki kell választani a Gerecse 50-30-20-10 eseményt, majd a távot, amit teljesíteni szeretnél.
Ezután, mivel a nevezés regisztrációhoz kötött, regisztrálni kell a turistamagazin.hu oldalra, illetve annak, aki már korábban regisztrált, be kell jelentkeznie. A regisztrációt vagy a bejelentkezést a nevezési folyamat közben is megtehetjük.

Regisztráció alatt vagy belépés után ki kell tölteni az űrlapot, el kell fogadni az adatvédelmi szabályzatot, és a kedvezményre jogosultnak meg kell jelölni azt a kedvezményt, amit igénybe kíván venni. A kedvezményre jogosító kártyát be kell mutatni a rajtnál!

Számlakérés esetén a megfelelő mezőt be kell jelölni.

Új regisztráció esetén a fizetés gombra kattintva a megadott email címre kiküldünk egy levelet. Az ebben található linkre kattintva kell megerősíteni a regisztrációt, a megerősítéssel együtt a fizetési folyamat is folytatódik: az OTP fizetési felületén kifizethetjük a nevezési díjat.

Akik már korábban regisztráltak a turistamagazin.hu oldalra, azok a fizetés gombra kattintva az OTP rendszerébe jutnak, ahol biztonságosan kifizetik a nevezési díjat.

A fizetés bankkártyával lehetséges, a fizetés részleteiről a „Tájékoztatás a bankkártyás fizetésről” linken lehet tájékozódni.

Sikeres fizetés esetén egy vouchert kapunk, amit ki kell nyomtatni és el kell hozni a versenyre. A versenyen bemutatva elkérhetjük rajtlapot, ami tartalmazza a túra térképét, a pecsétek helyét és az egyéb szükséges információkat.

A rajtban a rajtlapon lévő vonalkód leolvasásával indul a túra, a célban ugyanezt a vonalkódot kell leolvastatni. A szintidő meghatározása a vonalkód rajtban és célban leolvasott időpontjaiból történik.
 

ONLINE NEVEZÉS


FONTOS!

- Minden indulónak egyénileg kell neveznie, csoportos nevezés nem lehetséges.
- A kapott voucher csak egyszer használható fel, az első bemutatást tudjuk elfogadni, így mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a voucherét ne másolják le.
- A rajtlap is csak egyszeri belépésre jogosít, az időmérés az első leolvasással indul.

MTSZ, Turista Magazin

Cikk első megjelenése: 2014-04-08 20:43
Belépés, regisztráció
Honlapunk adatai
 • 5 173 regisztrált felhasználó
 • 2 483 hírlevél előfizető
 • 356 természetjáró szervezet
 • 2 277 turistaút szakasz
 • 12 795 km turistaút
 • 139 túramozgalom
 • 3 969 túramozgalom teljesítő
 • 23 esemény
 • 3 142 megjelent cikk, hír
 • 271 belső oldal
 • 2 296 egyéb dokumentum
Eseménynaptár
Hírlevél

captcha

Keresés
Címkefelhő
Kövess minket!
RSS  Facebook Twitter